Belki birine yardimim dokunur. Bende gecen hafta hsg cektirdim. Hatta buraya konu açtım doktor önerisi istedim. Ölümüne korkuyordum ve bir kac aydır erteliyordum. Uzun uzun araştırmalar sonunda Güzin Başçı 'yı buldun Ankara'da. Bütün kaygılarımi anlattım. Önce muayneye çağırdı ertesi gün de hsg filmi cektirdim. Bütün mızmızlanmalarım ağlamalarım endişelerim korkularim boşa çıktı. Zangır zangır titreyerek girdim odaya inanin okuduğum internetteki yazilar resmen kabus gibi beynimi kemiriyordu. Yaklaşık 5 dakika sürdü regl ağrısı falan diyorlar ya inanın benim regl agrım bu işlemden bin beter. Zerre ağrı sızı olmadi. Aneztezi falan gerçekten çok gereksiz yazik etmeyin kendinize. Işlem bitti oda da tuttumu beni bi gülme nasil sinirlerim bozulduysa artık . Eşimle çıktım baya gezdik tozduk dışarda. Çok hafif bir gün süren lekelenmem oldu başka inanın hiç bir şey olmadi

muhtemelen doktorun kullandığı alet ve islem oncesi sprey gerçekten çok işe yarıyor. Bir de doktor hanımın eli gerçekten çok hafif kendi de çok naif yaklaşıyor hastalara