Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'gecgel 'gibi olalım arkadaşlar ben 'kaş aldırırken hüngür hüngür ağlayanını da gördüm acıyor deyipte!!! ' o yüzden çektirdikten sonra hak verirsiniz ve çok mu yoksa azmı ağırıyormuş yazarsınız.neyse rahim filmini çektirdikten sonrra sizde eminim ki amaaaan boşa korkmuşum o kadar diyeceksiniz.
Kızlar benimde HSG çekildi biliyorsunuz anesteziyle olacaktım ve öyle de oldum..Evet hiçbir$ey hissetmedim ama anestezi beni mahfetti $imdiki aklım olsa kesin olmazdım anestezi!! Gün boyu kendime gelemedim ba$ dönmesi mide bulantısı aman allahım çekilecek gibi değil yerlere yapı$tım resmen ameliyatlı hasta gibi..Siz siz olun aman ha anestezi ye ba$vurmayın..Filmin acısını o an çekersiniz ama anestezi beni 2 gece yatırmadı uyutmadı sıtma nöbetleri ate$ basmalalarımı istersiniz hepsi var..Anestezi akıl i$i değilmi$ gerçekten,bir daha böyle bir$ey olsa asla anestezi ye ba$vurmam ben..
Kızlar benimde HSG çekildi biliyorsunuz anesteziyle olacaktım ve öyle de oldum..Evet hiçbir$ey hissetmedim ama anestezi beni mahfetti $imdiki aklım olsa kesin olmazdım anestezi!! Gün boyu kendime gelemedim ba$ dönmesi mide bulantısı aman allahım çekilecek gibi değil yerlere yapı$tım resmen ameliyatlı hasta gibi..Siz siz olun aman ha anestezi ye ba$vurmayın..Filmin acısını o an çekersiniz ama anestezi beni 2 gece yatırmadı uyutmadı sıtma nöbetleri ate$ basmalalarımı istersiniz hepsi var..Anestezi akıl i$i değilmi$ gerçekten,bir daha böyle bir$ey olsa asla anestezi ye ba$vurmam ben..
bende dün hsg cektırdım ama cok agrım oldu cok fazla hemde masadan kalkarkende bayıldım 1 saat falan kendıme gelemedım...cok ızdırap cektım allah bırdaha cektırmesın...
Canım keşke öncesinde güçlü bi ağrı kesici içseydin, ben onun çok faydasını gördüm. Çok geçmiş olsun, inşallah bu ay hamiş kalırız.