cevaplarınız için herkese teşkkür ediyorum..Ya ilaç su gibi bir şey..Zaten ona para vermedim eczanade..Sadece 3 tl muayene parası verdim..Ben bingöldyim ama özel hastaneye gittim ama devlette de çekiyolarmış para almadan..Bir oraya sorayım diyorum, yoksa gittiğim yerde çektirrim..
bu arada beim 2 yldır olmuyor ancak tedaviye 5 aydır başladım..İlk gittiğim doktor ne eşime nede benim rahme baktı, direkt klomen tedavisi uyguladı, sonra haziranda ovitrelle vuruldu ama ondada tutmadı..bende sinir oldum doktora, ve bıraktım onu..Nedenine bakmadan tedavi yaptı..Bugünde başka bir doktora gittim..Oda bugün tahlil yaptı ve hormoonlarda bir sorun çıkmadı, cuma eşimin spermlerine bakılacak, gelcek haftada bana rahim filmi çekilecek..Yani ilk kez olacak..Doğru olan bu değilmi sizce?? ilaçlar yüzünden 5 aydır kilo aldım, boş yere kullandım belkide..Bakalım yenisi nasıl bir tedavi uygulayacak..Sizce doğru yoldamıyım??yoksa eskisine devammı etseydim..Rahat değil içim..Birde burası küçük, aslında ailem ankda ama ora için izin yok şimdiilik..bende burda başladım..