Rahim filmi ile gebe kalanlar

tozpemberey

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
307
50
13
25
Herkese merhaba.ben 2.5yıllık evliyim 1yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor.2ay yumurtlama takibi yaptırdım femara ve ovitrelle oldum ama gebelik olmadı. Artık cuma günü rahim filmi çektiricem anestezili olarak çok tedirginim bu şekilde gebelik elde eden oldu mu yardımcı olur musunuz bana bir umut😔

Herkese merhaba.ben 2.5yıllık evliyim 1yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor.2ay yumurtlama takibi yaptırdım femara ve ovitrelle oldum ama gebelik olmadı. Artık cuma günü rahim filmi çektiricem anestezili olarak çok tedirginim bu şekilde gebelik elde eden oldu mu yardımcı olur musunuz bana bir umut😔
Merhabalar Rabbim tez zamanda duani kabul etsin inşallah 🙏 tedirgin olmana gerek yok bende bu ay cektirdim cok iyi geçti hic ağrım olmadı çok şükür sonuçlarımda temiz çıktı. İnşallah sana umut olurum henüz regl olmadim iki gün geçiyor test yapamadim bakalim nasip yarin test yapicam 🙏🥰

Aaaayyy gerçekten mi inşallah inşallah bebeşin seninledir🙏çok heyecanlıyım gün sayıyorum resmen anestezili olması beni biraz olsun rahat tutuyor dilerim artık işe yarar doktor tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyor eşimin değerleri çok güzel geçen ay 3 büyük yumurtam olmasına rağmen olmadı çok ümitliydik bakalım sonuç ne olucak hayırlısı heyecanlıyım

Sonucunu buraya da yaz olur mu rabbim gönlüne göre versin inşallah dileyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah🤲

Merhabalar Rabbim tez zamanda duani kabul etsin inşallah 🙏 tedirgin olmana gerek yok bende bu ay cektirdim cok iyi geçti hic ağrım olmadı çok şükür sonuçlarımda temiz çıktı. İnşallah sana umut olurum henüz regl olmadim iki gün geçiyor test yapamadim bakalim nasip yarin test yapicam 🙏🥰
Canım bende bugün hsg çekildim test yaptın mı 🌸

Geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkmıştir. Evet test yaptım negatif çıktı bugün 4. Gün gecikmemle malesef lekenmelerim başladı regli olucam galiba önümüzdeki ay insllah güzel haberler aliriz.
Çok şükür sonuçlar temiz çıktı rahimde kenarlardan darlık varmış oda engel değil dedi bakalım hayırlısı olsun. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı haberler alırsın canım🌸

Bende bugün anestezili çekildim boş yere stres yapmışım yumurtalıklarım rahmin güzel dedi tüplerim de açıkmış inşallah müjdeler getirsin bize

Back
X