Rahim filmi kürtajdan sonrA

Aynıyım bende 8 haftlsik durdu 7 ay sonra kaldım 12+4 de kalmis ama plesenta 16 hastalıkla uyumlu çıktı 16 haftalıktır normalde 4 5 gudnur kasiklarimda ağrı oluyor 32 ci gün bugün oburunde 32 ci gün sabah olmuştum bunda daha olmadım ama canım genetik tedt yapıldımı bem sonuç bekliyorum patolojide birşey çıkmadı saten de cikmazmis genelde genetik 2 3 ay i bulurmuş 23 marta gün verdi eşim ve bremen genrtik tedt için kan alincak ve benden pıhtılaşma varmı ona bıçaklar 2 ci dusuk te yapıyorlar sen yaptırdın mi

Havvacim senle aynınız bi kızım 3 yasin 4 e gircek teksir gebe kaldım 8 haftlsik durdu teksen gebe kaldım 7 ay sonra kimyasal olsu sonra hemen o ay gine kaldım 3 şubat 12 haftlsik kalbi durdu düşük yaptım 16 haftlsik tim normalde patoloji temiz çıktı. Genetik tedt sonuç beklyirkm şuan. 23 mart-1 pıhtılaşma testi ve genetik test yapılacak eşim ve bana bu testi git yaptır 2 3 ayo buluyormus cikmasi hepsi 5 ayi bulcak doktor butun somuclsri al gel cikimcs dedi jinrkolohiye gittim3 dusjl ikisi kalp atisi dursu dedim esim ve benden gemtkk tedt ve pihtilasma testi yapilcak dedim kagit yszdi verdi gnetige donderdi onlarsw 1 ya sonraya gun verdi canim hemen git semde gun al yada gun vermez se kan aldir esinle hepsi bir ciksin oneli bu 2 dusukten sorna kalp durmasi pihtilasma olabilirmis

evet biz genetik testimizi yaptırdık temiz çıktı bende pıhtılaşma testinde 2 gende heterezigot çıktı mthfr c677 ve pai genlerinde...

esradenizcim merhabalar canım.
ne yaptın, genetik test yaptırdınız mı eşinle
bizim 40 gün gibi bir zaman oldu yaptırdık. sonucunu bekliyoruz.
inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur..
sevgilerle

Evt canjm yaptirdim 38 gün oldu bi genrtik çıktı msj geldi oda pıhtılaşma galina 25 i gün cıktı daha gitmedim hepsi cisim gitcem ins

Evt canjm yaptirdim 38 gün oldu bi genrtik çıktı msj geldi oda pıhtılaşma galina 25 i gün cıktı daha gitmedim hepsi cisim gitcem ins
Ims
Inş canım benim ben bu ay bıraktın korunmayı olur yada olmaz bilmiyorum geb3lik test alcam erken öğrenmek gerek varsa hemen git cem hastaneye ims gine kalır sağlıkla alırız inş canım

Ims

Inş canım benim ben bu ay bıraktın korunmayı olur yada olmaz bilmiyorum geb3lik test alcam erken öğrenmek gerek varsa hemen git cem hastaneye ims gine kalır sağlıkla alırız inş canım
Pihtilasma sorununuz varsa.Bana kalırsa adete 3 gün kala yapın testinizi.Ben öyle yapıyorum.Pozitif erken öğrenip hemen iğneye başlıyoruz

merhaba kızlar 2 kez bebeklerimi kaybettim 9 haftalık ve 15 haftalık... 15 haftalık olana normal doğum ve kürtaj yaptılar 2 ay oldu rahim filmini 3. adette çektirsem olur mu yoksa daha bekleyeyim mi ?

Baya erkenmişo da olabilir.Bagzen kimyasal gebelik oluyor ya,ondan dolayı pek erken yapmıyor bir de ondan sonra ki adete kalan günler de geçmek bilmiyor.

merhaba kızlar 2 kez bebeklerimi kaybettim 9 haftalık ve 15 haftalık... 15 haftalık olana normal doğum ve kürtaj yaptılar 2 ay oldu rahim filmini 3. adette çektirsem olur mu yoksa daha bekleyeyim mi ?
Birşey sorucam illa rahim filmi cektirmeniz şartmi,yani benim 4 düşük oldu .Dr detaylı ultrasonla herseferinde inceliyor.Gerek olmadığını söylüyor.

Birşey sorucam illa rahim filmi cektirmeniz şartmi,yani benim 4 düşük oldu .Dr detaylı ultrasonla herseferinde inceliyor.Gerek olmadığını söylüyor.
canım inan bende hiç çektirmek istemiyorum o kadar korkuyorum ki ama doktor istedi ne yapacağım bende bilmiyorum 2. gebeliğim büyüktü bir de 15 haftalıktı ne 3. adetten sonra çektirsem sorun olur mu acaba rahim toparlanmış mıdır ? bu dönem hastaneye de gidemiyoruz doktora soramıyorum bilen varsa cevaplar mısınız ?

Merhaba, yasadiklarimizda çok benzerlikler var.Benim de büyük oğlumdan sonra üst üste iki kez boş gebelik geçirdim kürtaj oldum, benim doktorum çok bilinen iyi bir doktordur sağlıklı bir çocuğun olduğu için teste gerek yok dedi 3.kez tekrarlarsa test yaparız dedi aynı şeyin tekrar yaşanması tamamen kötü şans dedi ve ben 1 yıl ara verdim istediğimiz ay tekrar hamile kaldım ve ikinci oğlumu sağlıkla kucağıma aldım.

Tabi sizin Dr söylemiş,o zaman yaptırmak en güzeli.Rahim filminin zor olmadığını duymuştum.Keske doktora sorabilseniz .Bence nacizane bir tavsiye GSM den ulaşamadığıniz doktorun hastası olmayın inşallah en kısa zamanda yavrumuza kavuşuruz.

Bende 16 haftaliktim 12 de durmuş ama plesenta 16 hafta cıktı uyumlu benim bi özünü var rehinle alakalı değil büyük ihtimal pihtilasma

Dr değiştirdim yarın rahim filmi çekilecek.size nasıl geçtiği hakkinda,bilgi vericem

çook teşekkür ederim ya inşallah çok iyi geçer hiçbir şey hissetmezsiniz... nerede çekileceksiniz ?
Teşekkür ederim.İsterseniz anestezide yaparız dediler.Ben istemedim yapan kişi doç Dr mis . ekstra da 200 TL vermek istemedim.10 dak.suruyormus.Ben bursa doruk Hastanesi'nde yaptiricam.Kuzenim devlet hastanesi nde yaptırmış ti.Gayet güzel geçmişti.Ondan dolayı içim çok rahat.Size anlaticam yarın yaşadıklarımı

çook teşekkür ederim ya inşallah çok iyi geçer hiçbir şey hissetmezsiniz... nerede çekileceksiniz ?
Arkadaşım rahim filmim çekildi.Bana kalırsa acısı dayanılmaz degil tabi insan gerilmiyor değil.Bence filmi çeken doktor ilgili olmalı.Asamayi yaparken anlatti.Once Rahim ağzını açıyor,Sonra rahime ulaşmak için bir çubuk var onunla ulaşıyor,sonrada ilacı veriyor.O da hafif birkaç saniyelik bir orta derece ağrı gerilmezsen rahat olur .Üç veya dört dak.bitti.Sonra da hemen yorumluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…