Rahim filmi sonrası gecikme

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
30
Kızlar rahim filmi çekildim bu ay ama adetim 3 gün gecikti hiç akıntı fln yok.. adetime 1 hafta kala belim çok ağrıyordu heralde filimden dolayı erken olacam diye düşünürken sonrasında 1 günlük bı sistit oldum yani idrar yaparken yanma oldu sonra geçti hemen. İdrar koyulugu devam ediyor biraz.. 3 gün geciktim işte göğüs hassasiyetim var bitek.. umitlenmek istemiyorum ama inşallah hamilelik vardır.. tüp bebek demicez tekrar yoksa 3. Olucak .. inşallah bı mucize olur ve hamile kalmış olurum. Test yapmaya korkuyorum lütfen bana bı akıl verin ne zmn a kdr beklemeliyim ?

Yani birsey söylemek olmaz hersey olabilir en iyisi test yapın daha doğru cevap olur size

Merhabar bende hsg den sonra gecikme yaşıyorum test yaptınız mı siz

Size bir sorum olacak ben konuyu yazdım ama kimse dönmedi sizin sorunuza denk geldim sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım, rahim filmi aralık 15 de çektirdim adet 28 günde bir oluyorum 5 gün gecikme var ama 2 gündür kahverengi akıntı geliyo ara ara ama tuvalete gittikçe peçeteye geliyo bugün ise pembeye yakın kan gibi ama adet gibi kırmızı değil ilk kez böyle bir şey yaşadım sizde kahverengi leke geldi mi yoksa direk mi adet oldunuz gebelik olabilir mi diye düşünüyorum ama bir yandan ümidim yok gibi

Yok cnm hastalandım hemen. O gün sökülmeye basladim hatta gecikince öyle oldu demek

Sonuç neymiş?

Bence doktora başvurun. Rahim filmi de çekilmişssiniz. Eğer bir kaç güne adetiniz olmaz ise doktorla görüşün. Daha sağlıklı olur. Sistis falanda geçirilmiş. Film sonrası antibiyotik kullanıldığı bilmiyorum ama doktorla görüşmeniz iyi olur. Normalde 9-10 günlük gecikme idrar testi yapılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…