- 3 Eylül 2021
- 229
- 163
- 18
- 30
- Konu Sahibi Limonmiski
-
Yani birsey söylemek olmaz hersey olabilir en iyisi test yapın daha doğru cevap olur sizeKızlar rahim filmi çekildim bu ay ama adetim 3 gün gecikti hiç akıntı fln yok.. adetime 1 hafta kala belim çok ağrıyordu heralde filimden dolayı erken olacam diye düşünürken sonrasında 1 günlük bı sistit oldum yani idrar yaparken yanma oldu sonra geçti hemen. İdrar koyulugu devam ediyor biraz.. 3 gün geciktim işte göğüs hassasiyetim var bitek.. umitlenmek istemiyorum ama inşallah hamilelik vardır.. tüp bebek demicez tekrar yoksa 3. Olucak .. inşallah bı mucize olur ve hamile kalmış olurum. Test yapmaya korkuyorum lütfen bana bı akıl verin ne zmn a kdr beklemeliyim ?
Merhabar bende hsg den sonra gecikme yaşıyorum test yaptınız mı sizKızlar rahim filmi çekildim bu ay ama adetim 3 gün gecikti hiç akıntı fln yok.. adetime 1 hafta kala belim çok ağrıyordu heralde filimden dolayı erken olacam diye düşünürken sonrasında 1 günlük bı sistit oldum yani idrar yaparken yanma oldu sonra geçti hemen. İdrar koyulugu devam ediyor biraz.. 3 gün geciktim işte göğüs hassasiyetim var bitek.. umitlenmek istemiyorum ama inşallah hamilelik vardır.. tüp bebek demicez tekrar yoksa 3. Olucak .. inşallah bı mucize olur ve hamile kalmış olurum. Test yapmaya korkuyorum lütfen bana bı akıl verin ne zmn a kdr beklemeliyim ?
Yapmadim ama bu sabah adet oldum cnm demekki gecikme olabiliyor filmden sonraMerhabar bende hsg den sonra gecikme yaşıyorum test yaptınız mı siz
Zaten hsg yapılan ayda değil de bir sonraki ayda daha çok gebelik elde ediliyor. Gözlemlerim bu şekilde. O yüzden üzülmeyinYapmadim ama bu sabah adet oldum cnm demekki gecikme olabiliyor filmden sonra
Oldukça umut vericiydi 6 günlük gecikme fakat bende bu sabah adet oldumYapmadim ama bu sabah adet oldum cnm demekki gecikme olabiliyor filmden sonra
Umutlar bir sonraki aya inşallah kendiliğinden hamile kalmayı nasıp etsin rabbimOldukça umut vericiydi 6 günlük gecikme fakat bende bu sabah adet oldum
Bir sonraki aya inşallah cnm nasipZaten hsg yapılan ayda değil de bir sonraki ayda daha çok gebelik elde ediliyor. Gözlemlerim bu şekilde. O yüzden üzülmeyin
Size bir sorum olacak ben konuyu yazdım ama kimse dönmedi sizin sorunuza denk geldim sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım, rahim filmi aralık 15 de çektirdim adet 28 günde bir oluyorum 5 gün gecikme var ama 2 gündür kahverengi akıntı geliyo ara ara ama tuvalete gittikçe peçeteye geliyo bugün ise pembeye yakın kan gibi ama adet gibi kırmızı değil ilk kez böyle bir şey yaşadım sizde kahverengi leke geldi mi yoksa direk mi adet oldunuz gebelik olabilir mi diye düşünüyorum ama bir yandan ümidim yok gibiKızlar rahim filmi çekildim bu ay ama adetim 3 gün gecikti hiç akıntı fln yok.. adetime 1 hafta kala belim çok ağrıyordu heralde filimden dolayı erken olacam diye düşünürken sonrasında 1 günlük bı sistit oldum yani idrar yaparken yanma oldu sonra geçti hemen. İdrar koyulugu devam ediyor biraz.. 3 gün geciktim işte göğüs hassasiyetim var bitek.. umitlenmek istemiyorum ama inşallah hamilelik vardır.. tüp bebek demicez tekrar yoksa 3. Olucak .. inşallah bı mucize olur ve hamile kalmış olurum. Test yapmaya korkuyorum lütfen bana bı akıl verin ne zmn a kdr beklemeliyim ?
Yok cnm hastalandım hemen. O gün sökülmeye basladim hatta gecikince öyle oldu demekSize bir sorum olacak ben konuyu yazdım ama kimse dönmedi sizin sorunuza denk geldim sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım, rahim filmi aralık 15 de çektirdim adet 28 günde bir oluyorum 5 gün gecikme var ama 2 gündür kahverengi akıntı geliyo ara ara ama tuvalete gittikçe peçeteye geliyo bugün ise pembeye yakın kan gibi ama adet gibi kırmızı değil ilk kez böyle bir şey yaşadım sizde kahverengi leke geldi mi yoksa direk mi adet oldunuz gebelik olabilir mi diye düşünüyorum ama bir yandan ümidim yok gibi
Sonuç neymiş?Size bir sorum olacak ben konuyu yazdım ama kimse dönmedi sizin sorunuza denk geldim sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım, rahim filmi aralık 15 de çektirdim adet 28 günde bir oluyorum 5 gün gecikme var ama 2 gündür kahverengi akıntı geliyo ara ara ama tuvalete gittikçe peçeteye geliyo bugün ise pembeye yakın kan gibi ama adet gibi kırmızı değil ilk kez böyle bir şey yaşadım sizde kahverengi leke geldi mi yoksa direk mi adet oldunuz gebelik olabilir mi diye düşünüyorum ama bir yandan ümidim yok gibi.
İlk adetiniz daha yoğun kanama ve sancılı mıydı?Oldukça umut vericiydi 6 günlük gecikme fakat bende bu sabah adet oldum
Bence doktora başvurun. Rahim filmi de çekilmişssiniz. Eğer bir kaç güne adetiniz olmaz ise doktorla görüşün. Daha sağlıklı olur. Sistis falanda geçirilmiş. Film sonrası antibiyotik kullanıldığı bilmiyorum ama doktorla görüşmeniz iyi olur. Normalde 9-10 günlük gecikme idrar testi yapılabiliyor.Kızlar rahim filmi çekildim bu ay ama adetim 3 gün gecikti hiç akıntı fln yok.. adetime 1 hafta kala belim çok ağrıyordu heralde filimden dolayı erken olacam diye düşünürken sonrasında 1 günlük bı sistit oldum yani idrar yaparken yanma oldu sonra geçti hemen. İdrar koyulugu devam ediyor biraz.. 3 gün geciktim işte göğüs hassasiyetim var bitek.. umitlenmek istemiyorum ama inşallah hamilelik vardır.. tüp bebek demicez tekrar yoksa 3. Olucak .. inşallah bı mucize olur ve hamile kalmış olurum. Test yapmaya korkuyorum lütfen bana bı akıl verin ne zmn a kdr beklemeliyim ?
İnş canım öyle olur yaZaten hsg yapılan ayda değil de bir sonraki ayda daha çok gebelik elde ediliyor. Gözlemlerim bu şekilde. O yüzden üzülmeyin
Daha çok yabancı forumlardan canım. Zaten orada okuduktan sonra karar verdimİnş canım öyle olur yaburdan okuduklarından mı çıkarımda bulundun?
Evet öyleydi canım bu ikinci adetim ilkine nazaran çok daha rahat ve hafif geçtiİlk adetiniz daha yoğun kanama ve sancılı mıydı?
Aynı şekildeydi hatta renginde daha açık ve arada pıhtı mıydı?Evet öyleydi canım bu ikinci adetim ilkine nazaran çok daha rahat ve hafif geçti
Aaa İngilizce takiplerde misin:) ana hatlarıyla anlıyorsundurda, detayları anlamak zor olmuyor mu?Daha çok yabancı forumlardan canım. Zaten orada okuduktan sonra karar verdim
Alman forumlarında takılıyorum, Almanca ana dilim sayılır.Aaa İngilizce takiplerde misin:) ana hatlarıyla anlıyorsundurda, detayları anlamak zor olmuyor mu?
Orda mı büyüdün?Alman forumlarında takılıyorum, Almanca ana dilim sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?