Rahim filmi sonrası gecikme

Aynı şekildeydi hatta renginde daha açık ve arada pıhtı mıydı?

İkincisi daha rahattı evet, yumurtlama dönemi de daha belli di mi sancılardan?
Aynen bende de öyleydi yumurtlamayı ilkinde secemedim şimdi de yumurtlama evresine daha yeni girdim adetim yeni bitti ne olcak gorcez canım benim ilaçlardan dolayı kist oluşmuş tedavi görmüyorum şimdi oluşan sanciyida o yüzden ayırt edemiyorum kist mi yumurtlamami diye

Benim de ilk adetim baya sancılıydı, bayılıyordum neredeyse
Aynen ikişer ağrı kesici aldım bende o zaman hsg de ağrılı geçmişti anestezi almıştım ama uyanınca baya çektim sol tüp kapaliymis ondan olmuş sanci

Aynen ikişer ağrı kesici aldım bende o zaman hsg de ağrılı geçmişti anestezi almıştım ama uyanınca baya çektim sol tüp kapaliymis ondan olmuş sanci
Hsg çekimi sırasında benim de cok canım yandı, asistanın elini tuttum. İki tüp de açık olmasına rağmen

Geçmiş olsun canım, inş bi dahaki aya yeni umutlar hepimiz içinde,çokça amin

kist olduğunu ağrıdan anlar mıyım? Benimde yumurtlama dönemim ağrılı geçiyor.

Geçmiş olsun canım, inş bi dahaki aya yeni umutlar hepimiz içinde,çokça amin

kist olduğunu ağrıdan anlar mıyım? Benimde yumurtlama dönemim ağrılı geçiyor.
Bence anlarsın bende de adet dönemi hep sancılı olurdu ama kist ağrısı başka biseydi ya içimde değişik ağrıyan sanciyan bişey var deyip durdum mide bulantısı baş dönmesi tansiyon değişikliği oluyor anı olarak bendeki etkileri buydu en azindan

Canım bal tarçın çörek otu karışımı yaptım bu ay yumurtlamaya kadar, duydun mu hiç bu kürü? Belki ondandır yumurtlama sancılı geçti, haliyle insan endişe ediyor kist olabilir mi diye

Canım bal tarçın çörek otu karışımı yaptım bu ay yumurtlamaya kadar, duydun mu hiç bu kürü? Belki ondandır yumurtlama sancılı geçti, haliyle insan endişe ediyor kist olabilir mi diye
Doktora yumurta takibi yaptıriyorsan kist olmasından korkma gelişen yumurtalar kiste dönmesin diye catlayasi yoksa iğne veriyor zaten

Bence sen bı doktora görün baktır şüphen varsa kistten sonra iki ay doktor bekledi erimesi için ilaç kulalndim geçmedi buna rağmen tedaviye başlıyoruz Mart ayındakk adette yine geçmeyecektir ama yine de ilaç kullanmadım ama iki ayın nerdeyse üç ay hatta çöp oldu

Akıntıyla bulaşık haldeydi çok sancilandim ikinci gün sadece biraz açık renk parlak kırmızı şeklindeydi üçüncü gün pek kanama görmedim sonraki ay koyu renkte geldi canim
Benim rahim flminden sonra aynı anlattığın gibi açık parlak kırmızıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…