- 2 Ocak 2022
- 3.070
- 4.526
- 83
- Konu Sahibi Limonmiski
-
Benim de ilk adetim baya sancılıydı, bayılıyordum neredeyseEvet öyleydi canım bu ikinci adetim ilkine nazaran çok daha rahat ve hafif geçti
Aynen bende de öyleydi yumurtlamayı ilkinde secemedim şimdi de yumurtlama evresine daha yeni girdim adetim yeni bitti ne olcak gorcez canım benim ilaçlardan dolayı kist oluşmuş tedavi görmüyorum şimdi oluşan sanciyida o yüzden ayırt edemiyorum kist mi yumurtlamami diyeAynı şekildeydi hatta renginde daha açık ve arada pıhtı mıydı?
İkincisi daha rahattı evet, yumurtlama dönemi de daha belli di mi sancılardan?
Aynen ikişer ağrı kesici aldım bende o zaman hsg de ağrılı geçmişti anestezi almıştım ama uyanınca baya çektim sol tüp kapaliymis ondan olmuş sanciBenim de ilk adetim baya sancılıydı, bayılıyordum neredeyse
Hsg çekimi sırasında benim de cok canım yandı, asistanın elini tuttum. İki tüp de açık olmasına rağmenAynen ikişer ağrı kesici aldım bende o zaman hsg de ağrılı geçmişti anestezi almıştım ama uyanınca baya çektim sol tüp kapaliymis ondan olmuş sanci
Geçmiş olsun canım, inş bi dahaki aya yeni umutlar hepimiz içinde,çokça aminAynen bende de öyleydi yumurtlamayı ilkinde secemedim şimdi de yumurtlama evresine daha yeni girdim adetim yeni bitti ne olcak gorcez canım benim ilaçlardan dolayı kist oluşmuş tedavi görmüyorum şimdi oluşan sanciyida o yüzden ayırt edemiyorum kist mi yumurtlamami diye
Bence anlarsın bende de adet dönemi hep sancılı olurdu ama kist ağrısı başka biseydi ya içimde değişik ağrıyan sanciyan bişey var deyip durdum mide bulantısı baş dönmesi tansiyon değişikliği oluyor anı olarak bendeki etkileri buydu en azindanGeçmiş olsun canım, inş bi dahaki aya yeni umutlar hepimiz içinde,çokça amin
kist olduğunu ağrıdan anlar mıyım? Benimde yumurtlama dönemim ağrılı geçiyor.
Canım bal tarçın çörek otu karışımı yaptım bu ay yumurtlamaya kadar, duydun mu hiç bu kürü? Belki ondandır yumurtlama sancılı geçti, haliyle insan endişe ediyor kist olabilir mi diyeBence anlarsın bende de adet dönemi hep sancılı olurdu ama kist ağrısı başka biseydi ya içimde değişik ağrıyan sanciyan bişey var deyip durdum mide bulantısı baş dönmesi tansiyon değişikliği oluyor anı olarak bendeki etkileri buydu en azindan
Doktora yumurta takibi yaptıriyorsan kist olmasından korkma gelişen yumurtalar kiste dönmesin diye catlayasi yoksa iğne veriyor zatenCanım bal tarçın çörek otu karışımı yaptım bu ay yumurtlamaya kadar, duydun mu hiç bu kürü? Belki ondandır yumurtlama sancılı geçti, haliyle insan endişe ediyor kist olabilir mi diye
Yok kuzum takipte değilim. İnş en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız hepimizdeDoktora yumurta takibi yaptıriyorsan kist olmasından korkma gelişen yumurtalar kiste dönmesin diye catlayasi yoksa iğne veriyor zaten
Bişey olmaz olsa da erir gider birkaç aya kist zaten kuzum dert etme onuYok kuzum takipte değilim. İnş en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız hepimizde
Inş canım, kist olduğu ay adetin koyu muydu, bordo gibi?Bişey olmaz olsa da erir gider birkaç aya kist zaten kuzum dert etme onu
Akıntıyla bulaşık haldeydi çok sancilandim ikinci gün sadece biraz açık renk parlak kırmızı şeklindeydi üçüncü gün pek kanama görmedim sonraki ay koyu renkte geldi canimInş canım, kist olduğu ay adetin koyu muydu, bordo gibi?
Benim rahim flminden sonra aynı anlattığın gibi açık parlak kırmızıydıAkıntıyla bulaşık haldeydi çok sancilandim ikinci gün sadece biraz açık renk parlak kırmızı şeklindeydi üçüncü gün pek kanama görmedim sonraki ay koyu renkte geldi canim
Bu ay yine gecikme oldu umutlanmalımym artık bilemiyorumZaten hsg yapılan ayda değil de bir sonraki ayda daha çok gebelik elde ediliyor. Gözlemlerim bu şekilde. O yüzden üzülmeyin
Adetine çok kaldı mı bu ay canımBenim rahim flminden sonra aynı anlattığın gibi açık parlak kırmızıydı
Canım geç gördüm var bence olmayınca çıkmıyor çatlatma falan vurmadiysan vardır diye düşünüyorumTestm bu ilk 5 dakika içinde çok silik çıktı namaza gttm geldm belirginleşmiş
Bence evetBu ay yine gecikme oldu umutlanmalımym artık bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?