Ben de bu ay çektirdim sonunda. Eşimin sperm testi tertemi çok şükür, benim de rahim filmim temiz çıktı. Herhangi bir anomali de yok. Tüpler açık. Ama 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen bebek sahibi olamıyoruz. Hsg korkusu olanlara rahatlıkla söyleyebilirim ki; eğer tüplerde tıkanıklık yoksa, sadece 1 dk kadar ilacı verirken ciddi bir baskı ağrı oluyor hatta bacaklarım titresi ama çok kısa sürüyor, asla dayanılmayacak birşey değildi. O an bırakın gideyim dedim ama bitti zaten dedi ve ağrı da o an son buldu , kısacık bir süreydi. Az mıydı asla değildi, ama dayanılmayacak ladar da uzun değildi. Belki 45 sn belki 1 dk. Verilen antibiyotiği sadece 2 gün kullandım aslında 7 gündü. İçimden gelmedi içmek(doğru bir davranış asla değil) 1 hafta ilişki yasak, sonra 2 günde 1 dedi, onu da dinlemedim. Çünkü yumurtlama dönemim gelmişti. 2-3 gün hsg sonrası lekelenmem sürdü bitmesini bekledim. Biter bitmez de hergün ilişki olarak 1 hafta devam ettim. Şuan ovulasyondan 4 gün sonrasından yazıyorum. Allaha çok şükür enfeksiyon vs yaşamadım. Gebelik olur mu bilmem ama olursa da yine editlerim. Hsg yi kafamda çok büyütmüşüm, göz açıp kapatıncaya kadar bitti gitti. Eğer ağrı eşiğiniz biraz yüksekse kolayca çektirir kalkar hayatınıza devam edersiniz. Bende öyle oldu.