- Emoji Skoru
- 77.834
- Puanlar
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kez çekildim Cevat bey çekti Cevat bey çekmezse fiyatı daha düşük belki çektirmek için fiyat arayan arkadaşlar için yazdımAnlamadım
İki kez mi cekindiniz
Anladım1 kez çekildim Cevat bey çekti Cevat bey çekmezse fiyatı daha düşük belki çektirmek için fiyat arayan arkadaşlar için yazdım
yok kuzum 9000tl normali ama Cevat bey gırınce işin içine 12.500 oluyor bende çikolata kisti var o yüzden yanı artık kurbanlık koyun gıbı tüpler tıkalıysa belki açar diye onu seçtim ama hamile kalmadım yanı herkes kalmıyor hsg ile hamile hemenAnladım
Ben kadın hekim tercih ettigim için hiç Cevat bey mi degilmi diye sormadım ama sanırım tek fiyatti
Ben kadin hekim diye tutturdugum için
Hiç vaktim yok ki cumartesi de işim var bu hafta. İşten de zırt pırt izin alamayabilirim. O yüzden adet olunca gidicem sanırım. Bakalım 30'una kadar olmazsam 30'u cumaya denk geliyor o zaman giderimbahçeçi benimde içime sinmedi ya cidden görüşmedim ama yorumlar okudum çok fazla masrafa sokuyorlarmış gıbı soğudum adetten önce git bence adetın 2 gunu başlarlar hadı inşallah senden yüzümüz gülsün bari
cuma gunu git olmadı şu işten izin alma meselesi benimde boynumu büküyor valla yıldımHiç vaktim yok ki cumartesi de işim var bu hafta. İşten de zırt pırt izin alamayabilirim. O yüzden adet olunca gidicem sanırım. Bakalım 30'una kadar olmazsam 30'u cumaya denk geliyor o zaman giderim
Şimdi bu hafta içi izin alırsam haftaya adet olunca tekrar almam gerekicek o yüzden adetliyken gidiyim diyorum. Zaten ön görüşmede muayene falan olmuyor adet olunca gel diyor ben bir kez tedavi görmüştüm başka merkezde tüp bebek için. Ben de bütün evraklarımı hazırlayıp adet olunca gidicem bakalım zaten doktor bir sorun olursa diğer ay gel der. İnşallah ameliyat ol demez ya çok geriliyorum artık.cuma gunu git olmadı şu işten izin alma meselesi benimde boynumu büküyor valla yıldım
yok yok zaman adet gunu git izin alma kalkar bişey söylerler zaten hassasızŞimdi bu hafta içi izin alırsam haftaya adet olunca tekrar almam gerekicek o yüzden adetliyken gidiyim diyorum. Zaten ön görüşmede muayene falan olmuyor adet olunca gel diyor ben bir kez tedavi görmüştüm başka merkezde tüp bebek için. Ben de bütün evraklarımı hazırlayıp adet olunca gidicem bakalım zaten doktor bir sorun olursa diğer ay gel der. İnşallah ameliyat ol demez ya çok geriliyorum artık.
Tüpün açıldı miyok kuzum 9000tl normali ama Cevat bey gırınce işin içine 12.500 oluyor bende çikolata kisti var o yüzden yanı artık kurbanlık koyun gıbı tüpler tıkalıysa belki açar diye onu seçtim ama hamile kalmadım yanı herkes kalmıyor hsg ile hamile hemen
açık canım ikisi de bi problem görülmediTüpün açıldı mi
Benim tupumde hidrosalpkens vardi Cevat bey ameliyat dedi
Arızalı tüpü aldirdim
Sonra hamile kaldım
Allah nasip edince de oluyor işte kısmet bazen
İnsan olarak elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi
Benim ilk tedavimde kan almamışlardı bak. Leş gibi bi yermiş sonradan anlıyorum.yok yok zaman adet gunu git izin alma kalkar bişey söylerler zaten hassasız
Evet o gün seni muayene ediyor ve kan alıyor yeterli yumurta sayın varsa ve kan değerlerin normalse başlayalım diyor bunu kullanıcının birine yorum olarak yazmışlar kopyaladım senın için adetin 2 günü git demişler
haram zıkkım olsun nasıl insanlar yaBenim ilk tedavimde kan almamışlardı bak. Leş gibi bi yermiş sonradan anlıyorum.
Aynen bana öyle yanlış bir tedavi uyguladılar ki hem hevesim kırıldı hem yeniden başlamaya korktum. Daha iyi bir merkezde tedavi görseydim belki de çoktan bebeğimi kucağıma almıştımharam zıkkım olsun nasıl insanlar ya
Ben varım. 5 ay arayla 2 dış gebelik geçirdim. Ekimde hsg çekildi ve her şey normalmiş tüpler açıkmış. Kasım ayında korunmadım ve hamile kaldım. Hsg den sonra 2 ay çok önemliymiş doktor demiştiMerhaba kızlar bu ay aynı filmi çekilmiştim bilenleriniz vardır konular da açmıştım onların üzerinden çok şükür işte adetime on gün falan var ya bir şey merak ettiğim için açtım bu konuyu sadece sorunu olup açılanlar mı hamile kalıyor yoksa sorunu olmayıp da her şeyi temiz tüpleri temiz rahmi temiz olan insanlar da aramızda hamile kalan var mı buraya yazarlarsa umut olurlar diye düşünüyorum tamam tıkalı olanları anlıyorum hani açılıyor doğru olarak sorun çözülüyor ama hiçbir şey olmayıp rahim filminden sonra hamile kalan var mı
üzülme allah büyüktürAynen bana öyle yanlış bir tedavi uyguladılar ki hem hevesim kırıldı hem yeniden başlamaya korktum. Daha iyi bir merkezde tedavi görseydim belki de çoktan bebeğimi kucağıma almıştım![]()