rahim filmi sonrasi korunma?

hayatbenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
571
379
103
Merhaba arkadaslar;

Diger tarafa da konu actim ama yanlis yere actim sanirim. Persembe gunu rahim filmi cektirecegim. Doktorum rahim filmi cekildigi ay korunmanin daha iyi oldugunu soyledi. Film sirasinda verilen radyasyon olusacak hamilelige zararli olabilirmis ama bir cok arkadas o ay korunmamis ve film cekildigi ay hamile kalanlar var.. siz ne diyorsunuz arkadaslarim? Bu ayi degerlendirmeli mi? 1 yildir bekliyorum her ay gecmek bilmiyo ondan 1 ay bile kiymetli geliyor

Ben cuma çekildim. Doktor banada korun dedi.ama korunmayı düşünmüyorum. 2 yıldır bekliyom bebişimi. Şansımızın en yüksek olduğu zamanda korunmak çok saçma geliyo. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

benim doktorumda filmi çekildikten sonra üç dört gün ilişki yok demişti.

Amin canim insallah bu sikintilara ve daha fazlasina katlanan herkese hayirli evlat nasip etsin.. bana da aynen oyle geliyo iste. Ben de buyuk ihtimal korunmiycam. Ama doktor oyle diyince de kafam karisti. Insan sansini kullanmak istyor degilmi.

merhaba kızlar yeni üye oldum bugün bende hsg çektireceğim çok korkuyorum ben problemliyim vajinal muayene bile zor olurken bu zorlu yolda ne yapacam bilmiyorum bebiş istiyorsam katlanmak lazım biliyorum ama mantığımı düşüncelerimi yitiriyorum o masayı görünce kriz geliyor resmen dr aşılamaya geçeriz sonrasında dedi offf off darda olanlara yardım etsin Rabbim içinde bizede((((

Canim bende persembe cekilecegim. Bu kadar sikinti yapma kendine korkma napalim bebegimiz icin katlanicaz. Sonra dogum nasil yapicaz dimi onu dusun :) insallah hayirlisiyla atlatiriz hayirlisi olur senin icinde insallah kolay gecer.

Canim bende persembe cekilecegim. Bu kadar sikinti yapma kendine korkma napalim bebegimiz icin katlanicaz. Sonra dogum nasil yapicaz dimi onu dusun :) insallah hayirlisiyla atlatiriz hayirlisi olur senin icinde insallah kolay gecer.
haklısın canım ama elimde değil işte ayrıca kanama başladı sanki bitmedi daha sanırım stresten salı diye tutturdu dr halbuki perşembe falan tam anlamıyla temiz olacam senin kaçıncı günün bugün geç kalınca kanallar kapanıyor zor oluyor çekmek dedi dr size böyle bir bilgi veren oldumu

Bana tam adetin bitince cektir dedi doktor. Benim 6 gun suruyor bugun 5.gunumdeyim. hatta 8. Gunu cektir dedi ama o gun musait degilim o yuzden 7. Gunu cektirecegim. Daha gec yapmamalarinin sebebi yumurtlama donemi geldigi icin hamilelik olusmasin radyasyon riskli olur diye o donemden once yapmak istiyorlar canim. Doktor oyle dediyse sorun olmaz stres yapma sen hic.

ölüyorum sanki herşey o kadar anlamsız ve boş geliyorki psikolojim bozuldu resmen bu süreçte kıyamet kopsa keşke diye dua eder oldum((

bugün 7. gün benimde ama o kadar çok ağladım üzüldümki sanırım ondan tekrar başladı

ölüyorum sanki herşey o kadar anlamsız ve boş geliyorki psikolojim bozuldu resmen bu süreçte kıyamet kopsa keşke diye dua eder oldum((

Tovbee yapma bu kadar stres bak bende cekincem burda cekilen onlarca kisi var belki daha fazla 5 dklik bisey. 5 dklik sikintiya dayanabilirsin sonra kurtulcaksin onu dusun, bu ay cektirmezsen diger ay yine cektirmen gerekebilir. Ama cektirdiginde belki hamile kalcaksin bu ay. Hic stres yapmana degmeyecek gor bak.

ALLAH razı olsun arkadaşım içimdekileri anlatmaya kelimeler yetmiyor inan ailem eşim kimseyle konuşamıyorum çok üzülüyorlar daha çok sıkıyorlar sonrasında beni ...sanırım terapiye ihtiyacım var Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah ben miyom ameliyatı falan oldum o zamandan kalma çokkk büyük korku olmuştu içimde bu konuda ve Rabbim beni bununla sınıyor tekrar

Sen demekki guclu bir insansin o zor ameliyati olmussun bu ne ki. Bir muayene alt tarafi canim. 5 dk sonra kalkip yuruyup evine gidecegin bir muayene. Stres herseyin basi. Stres yapma kendine guven bebegin icin git yap bunu aksam hersey bitcek rahat rahat oturcaksin.

canım 10 ocakta bende hsg cekildim. doktorum korunun dedi ama ben korunmadım. adetime 4 gün var tutmadı sanırım çünkü adet belirtilerim başladı. tüplerim açık çıktı zaten. tutacak olsa tutardı şimdiye dek.

canım bende hsg cekildim. panikatak oldugum için anestezili cektirdim. zaten bişey hissetmiyosun 10 dk uyutuyolar sonra uyanıveriyorsun. keşke daha çok uyutsalardı dedim. cok rahattım. sonra kalktım eve gittim. kanamam 1 gün sürdü az az. sonra geçtiiii gittiiii.. korkulacak bişey yok

Bende korunmayi dusunmuyorum canim. Dur bakalim hemen niye negatif dusunuyorsun. Adet belirtileriyle hamilelik ayni ki. Benim arkadasim rahim filminden sonraki ay hamile kaldi onun da acikti tupleri onun da ayni adet belirtileri vardi agliyordu son 3 gun hep meger hamileymis. Hem belki hafif tikanikti iltihap falan vardi ilac iyice acti onu bilemeyiz ki. Umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…