- Konu Sahibi hayatbenimm
-
Bende korunmayi dusunmuyorum canim. Dur bakalim hemen niye negatif dusunuyorsun. Adet belirtileriyle hamilelik ayni ki. Benim arkadasim rahim filminden sonraki ay hamile kaldi onun da acikti tupleri onun da ayni adet belirtileri vardi agliyordu son 3 gun hep meger hamileymis. Hem belki hafif tikanikti iltihap falan vardi ilac iyice acti onu bilemeyiz ki. Umudunu kaybetme
çok haklısın ve çok güzel yazmışsın. ne bilim hamile değilmişim gibi geliyor. 3 gün var adetime ve adet belirtilerim aynı yani. gerginlik şişkinlik kasıklarımda ağrı. falan filan. herşey aynı yani. tabiki rabbim bilir ama gönülden istiyorum ve hayırlısından tabi. inşallah senin dediğin gibi olur. rabbim herkesin yüzünü güldür içinde benimde ve seninde inşalllah. peki arkadasın nezaman öğrendi hamileliğini nezman test yaptı..şimdi test yapsam çıkarmı acaba?
Onun cok kasiklari agriyodu ayni adet olcak gibi canim 2 gun gecti adetinden o zaman yapti o test. Ama o 2 gun hep agladi. Sabirli ol belki simdi cikmaz moralin bozulur. Bekle bence gununu. Insallah canim hayirlisiyla bizde evlatlarimiza kavusuruz..
ahh canım beklemek ne zormuş. 10 -15 sene bekleyenlerde var rabbim onlara daha cok sabır versin. Yinede Rabbimin emrine şükür.. vardır bir hayır. Çok şükür inançlıyızda bize güç veriyor..
Oyle cankm Allahin vermediginde de bir hayir vardir diyorum..zamani degil demekki. Hic bi sorun yok su ana kadar esimde de bende de ama 1 yildir olmadi. Yarin rahim filminde de insallah bisey cikmaz. Sonra dua edip tevekkul edip beklemekten baska ilac da yok. Dedigin gibi Allah 15 20 yil bekleyenlere sabir versin. Sen ne zamandir bekliyorsun canim?
tam 1 sene oldu bu ay. 16 aylık evliyim.
Ayniyiz senle canim :) benimde bu ay 1 sene oldu bende 17 aylik evliyim:) Allah yardimcimiz olsun insallah.
Canım yaa inş yerleşme kanamasıdır. İnş hamilesindir yaa. Olmadıysan test yap bikıslar merhaba. yaa inanılmaz derecede kasık ve karın ağrım var. işyerindeyim zor dayanıyorum. normalde cumartesi adet olmam gerekiyor. dün biraz kahverengi kırmızı gibi kanamam geldi ama çok az oldu. dünden beride gelen giden yok. ama ağrım çok fena. neyin nesidir bu anlamadım gitti. normalde bu ay hsg cekildim daha rahat gecirmem gerekmiyormuydu adet dönemimi??
Canım yaa inş yerleşme kanamasıdır. İnş hamilesindir yaa. Olmadıysan test yap bi
kıslar merhaba. yaa inanılmaz derecede kasık ve karın ağrım var. işyerindeyim zor dayanıyorum. normalde cumartesi adet olmam gerekiyor. dün biraz kahverengi kırmızı gibi kanamam geldi ama çok az oldu. dünden beride gelen giden yok. ama ağrım çok fena. neyin nesidir bu anlamadım gitti. normalde bu ay hsg cekildim daha rahat gecirmem gerekmiyormuydu adet dönemimi??
Canim insallah yerlesme kanamasidir ya. Ama olursa da uzulme benim arkadasim cekildigi ay degil diger ay kaldi iste. Ama dur daha stres yapma daha tam adet olmamissinki.
üzülmemek elde değil ama elden bişey gelmiyor canım. herşeyin hayırlısı. sen ne durumdasın..
Bana doktor korunun falan demedi. ilk gn zaten sancım vardı ertesi gün yaptık. en çok şansın olduğu gün korunmak saçma bencedeMerhaba arkadaslar;
Diger tarafa da konu actim ama yanlis yere actim sanirim. Persembe gunu rahim filmi cektirecegim. Doktorum rahim filmi cekildigi ay korunmanin daha iyi oldugunu soyledi. Film sirasinda verilen radyasyon olusacak hamilelige zararli olabilirmisama bir cok arkadas o ay korunmamis ve film cekildigi ay hamile kalanlar var.. siz ne diyorsunuz arkadaslarim? Bu ayi degerlendirmeli mi? 1 yildir bekliyorum her ay gecmek bilmiyo ondan 1 ay bile kiymetli geliyor
Yapmayın arkadaşlar bu kadar stresle zaten çocuğun olacağı varsa da olmaz bende çok korkuyorum ama en fazla 5 dk sürecek ne kadar kötü olabilir ki zaten eğer sonrasında çocuk olursa inşallahta olur o zaman onun doğması var 5 dk dayanamazsak doğuma nasıl dayanacağız.ve bu fılmı ne kadar kasmadan çektirirsek o kadar az ağrı olurmuş.Ben eğer izin verirlerse eşimin yanımda olamsını isteyeceğim çünkü o olunca daha dayanıklı güçlü oluyorum.bence sizde eşinizi yanınıza alın çekim sırasındaölüyorum sanki herşey o kadar anlamsız ve boş geliyorki psikolojim bozuldu resmen bu süreçte kıyamet kopsa keşke diye dua eder oldum((
Herkese merhaba uzun zamandır kimse yazmamış ama sansımı denemek istedim yine de. Ben de 3 gün önve çektirdim yarı baygın çektiler kısmen hatırlıyorum olanları. Acaba aranzda film sonrası gebelik yaşayan var mı. Ya da film sonrasında nasıl bi tedavi süreci başlıyor
öncelikle hayırlı olsun hamileliğin inan ilk sayfalarda yazdıklarını okuyunca hamile olduğunu görünce çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah bende düşük yaprım sonrasında da hamile kalmadım daha tedavi falanda olmuyorum bu ay bekliyorum öylesine bakalım bu ay bize de güzel haberler getirir....Merhaba, film.cektirdikten 3 ay sonra hamile kaldim. Toplam 1 yil 2 ay bekledim..film cekindikten sonraki ay yumurtlama takibi yapti doktorum yine olmamisti.mart ayinda biraktim akisina o ay doktorada gitmedim hamile kaldim..bende hep bu sayfalari okur umut arardim.15 ay bekledikten sonra kendiliginden geldi bebegim Allah herseyin zamanini en dogru bilir zamani bu zamanmis demekki.
öncelikle hayırlı olsun hamileliğin inan ilk sayfalarda yazdıklarını okuyunca hamile olduğunu görünce çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah bende düşük yaprım sonrasında da hamile kalmadım daha tedavi falanda olmuyorum bu ay bekliyorum öylesine bakalım bu ay bize de güzel haberler getirir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?