Rahim filmi süreci nasil ilerliyo yazar misiniz acaba

Canım bı gelişme var mı bende bu ay cektirdim doktorum aynı şeyi söyledi hamile kalma ihtimali çok yüksek ilk 3-4 ay dedi inşallah olur hayırlısıyla

Canım bı gelişme var mı bende bu ay cektirdim doktorum aynı şeyi söyledi hamile kalma ihtimali çok yüksek ilk 3-4 ay dedi inşallah olur hayırlısıyla
Merhaba 20sinde olmam gereken adeti 17sinde oldum bu ay. Gebelik yok. Fakat her zamankinden çok daha şiddetli ve bel sırt ağrılı geçirdim. Rahim filminin bir etkisi var mı bilmiyorum ama bugün 5 gün oluyor hala bel ağrılarım mevcut. Yarın gideceğim bakalım ne tavsiye edecek. İşin özü ben bişey anlamadım bu süreçlerden koyverip gideceğim en sonunda olursa olur olmazsa kısmet diye

Ya inşallah tez vakitte hayırlısıyla gelir bebislerimiz

Ya inşallah tez vakitte hayırlısıyla gelir bebislerimiz
İnşallah canım ben bugün gittim. Tedaviye başlamak istediğimi söyledim. Klomen verdi ilaç bakalım zaman sorunu olmasa 3 4 ay bekleyip değerlendirirdim fakat eşim yurtdışına gidebilir diye başlamak istedim

İnşallah canım ben bugün gittim. Tedaviye başlamak istediğimi söyledim. Klomen verdi ilaç bakalım zaman sorunu olmasa 3 4 ay bekleyip değerlendirirdim fakat eşim yurtdışına gidebilir diye başlamak istedim
Bende bugün kontrole gittim yumurtam çatlamış çünkü iğne vermemişti rahim filmi çekildiği için kendin hoplayarak çatlat demişti çok şükür çatlamış. Bı ilaç verdi şuan hamileysen bunu günün gelene kadar bilemeyiz o yüzden tutunsun diye yazıyorum dedi büyük ihtimal progesteron tarzı bişey verdi şimdi adet gününe kadar bekliycez adet gününde olsanda olmasanda gel dedi hadi bakalım hayırlısı olsun adım adım ilerliyoruz inşallah sonucu güzel olur hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur

zıplayarak yumurta çatlatmak mı ben şok.. verdigi ilacın ismi progestansa çok çabuk söküyo için rahat olsun tecribeyle sabit ehheh

zıplayarak yumurta çatlatmak mı ben şok.. verdigi ilacın ismi progestansa çok çabuk söküyo için rahat olsun tecribeyle sabit ehheh
Evet ben kendimde hemsireyim hareket halinde olmak ip atlamak koşmak merdiven inip çıkmak yumurtanın çatlamasına yardımcı olur
İsmi duphaston muş yani progesteron içerikli bı ilaç buda gebelik varsa tutunmasına yardımcı ve adet düzenleyici olarak da geçiyo
İsteyen herkese nasip olur inşallah tez vakitte

Çok şaşırdım . Hareket ile çatlayacağını hiç düşünmezdim. Aslında ben klomen de iğne de istemezdim. Vücuda dışardan hangi kimyasalı ilacı alırsak alalım bir yeri yaparken bir yeri de yıkıyor. Klomeni aldım geldim ama zor elim gitti desem yeri kullanmak istemedim. İğne de olmadan inşallah benimki de çatlar. Eşimin gitme durumu olmasa ilacı da onaylamaz beklerdim en azından 3 4 ay daha denerdim. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah güzel müjdeleri de veririz buradan SAĞLIKLA ve HAYIRLISIYLA

bende biçok yumurta oluşuyo ama zıplamıyo. denk getirip o gün zıplasam şansa çatlar mı

Amin hayırlısıyla inşallah

Ben rahim filmini ocak ayında çekindim. şubatta hamile kaldım.
Görüştüğüm tüp bebek doktoru 3 ay deneyin, hamile kalmazsan aşılama yapalım demişti.
İnşallah darısı hepimizin başına
Bende bu ay başında klomen kullandım rahim filmi çektirdim kontrol günümde yumurtamın catladıgını söyledi hamilelik olusabilceginden progesteron içerikli ilaç verdi duphaston diye ona başladık bakalım 12 gün sonra belli olcak hersey heyecanla bekliyoruz inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim

ben de geçen sene haziranda aynen böyle düşünüp folikasit hariç hiçbi ilaç almak istemiyodum çatlatma iğnesini kabul etmiyodum dısarıdan yapılan tedaviyle değil kendiliğinden olsun diyerek ara verdim gitmemiştim. nerden bilcektim 1seneminn boşa geçecegini... hala daha iğneyi alamadım dr her gittigimde yeni masraf kapısı açıp sürekli oyalıyor resmen.. benim gibi kadersizlere kendiliğinden nasip olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…