- 23 Mayıs 2022
- 6
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
-
Ben ve arkadaşım 1 ay önce rahim filmi çektirdik. Arkadaşım bugün hamile olduğunu söyledi. ben de bişey yok . Bu kadar etkili olduğunu bilmiyordumRahim filmi çektirip kanallari acilan ve normal yolla gebe kalan var mi aşılamaya gerek.kalmadan
Canım bı gelişme var mı bende bu ay cektirdim doktorum aynı şeyi söyledi hamile kalma ihtimali çok yüksek ilk 3-4 ay dedi inşallah olur hayırlısıylaMerhaba ben de daha dün çekindim. Doktorum sorun olmadığını söyledi yüksek ihtimalle bu ay hamile kalıp gelebilirsin dedi. Bu ay günleri değerlendirelim atlamayalım dedi. Değerlerde de sorun yok. Bakalım kısmet. Olumlu ya da olumsuz 2 aylık durumumu buraya yazarım. Hayırlısıyla inşallah
Merhaba 20sinde olmam gereken adeti 17sinde oldum bu ay. Gebelik yok. Fakat her zamankinden çok daha şiddetli ve bel sırt ağrılı geçirdim. Rahim filminin bir etkisi var mı bilmiyorum ama bugün 5 gün oluyor hala bel ağrılarım mevcut. Yarın gideceğim bakalım ne tavsiye edecek. İşin özü ben bişey anlamadım bu süreçlerden koyverip gideceğim en sonunda olursa olur olmazsa kısmet diyeCanım bı gelişme var mı bende bu ay cektirdim doktorum aynı şeyi söyledi hamile kalma ihtimali çok yüksek ilk 3-4 ay dedi inşallah olur hayırlısıyla
Ya inşallah tez vakitte hayırlısıyla gelir bebislerimizMerhaba 20sinde olmam gereken adeti 17sinde oldum bu ay. Gebelik yok. Fakat her zamankinden çok daha şiddetli ve bel sırt ağrılı geçirdim. Rahim filminin bir etkisi var mı bilmiyorum ama bugün 5 gün oluyor hala bel ağrılarım mevcut. Yarın gideceğim bakalım ne tavsiye edecek. İşin özü ben bişey anlamadım bu süreçlerden koyverip gideceğim en sonunda olursa olur olmazsa kısmet diye
İnşallah canım ben bugün gittim. Tedaviye başlamak istediğimi söyledim. Klomen verdi ilaç bakalım zaman sorunu olmasa 3 4 ay bekleyip değerlendirirdim fakat eşim yurtdışına gidebilir diye başlamak istedimYa inşallah tez vakitte hayırlısıyla gelir bebislerimiz
Bende bugün kontrole gittim yumurtam çatlamış çünkü iğne vermemişti rahim filmi çekildiği için kendin hoplayarak çatlat demişti çok şükür çatlamış. Bı ilaç verdi şuan hamileysen bunu günün gelene kadar bilemeyiz o yüzden tutunsun diye yazıyorum dedi büyük ihtimal progesteron tarzı bişey verdi şimdi adet gününe kadar bekliycez adet gününde olsanda olmasanda gel dedi hadi bakalım hayırlısı olsun adım adım ilerliyoruz inşallah sonucu güzel olur hayırlısıyla isteyen herkese nasip olurİnşallah canım ben bugün gittim. Tedaviye başlamak istediğimi söyledim. Klomen verdi ilaç bakalım zaman sorunu olmasa 3 4 ay bekleyip değerlendirirdim fakat eşim yurtdışına gidebilir diye başlamak istedim
zıplayarak yumurta çatlatmak mıBende bugün kontrole gittim yumurtam çatlamış çünkü iğne vermemişti rahim filmi çekildiği için kendin hoplayarak çatlat demişti çok şükür çatlamış. Bı ilaç verdi şuan hamileysen bunu günün gelene kadar bilemeyiz o yüzden tutunsun diye yazıyorum dedi büyük ihtimal progesteron tarzı bişey verdi şimdi adet gününe kadar bekliycez adet gününde olsanda olmasanda gel dedi hadi bakalım hayırlısı olsun adım adım ilerliyoruz inşallah sonucu güzel olur hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur
Evet ben kendimde hemsireyim hareket halinde olmak ip atlamak koşmak merdiven inip çıkmak yumurtanın çatlamasına yardımcı olurzıplayarak yumurta çatlatmak mıben şok.. verdigi ilacın ismi progestansa çok çabuk söküyo için rahat olsun tecribeyle sabit ehheh
Çok şaşırdım . Hareket ile çatlayacağını hiç düşünmezdim. Aslında ben klomen de iğne de istemezdim. Vücuda dışardan hangi kimyasalı ilacı alırsak alalım bir yeri yaparken bir yeri de yıkıyor. Klomeni aldım geldim ama zor elim gitti desem yeri kullanmak istemedim. İğne de olmadan inşallah benimki de çatlar. Eşimin gitme durumu olmasa ilacı da onaylamaz beklerdim en azından 3 4 ay daha denerdim. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah güzel müjdeleri de veririz buradan SAĞLIKLA ve HAYIRLISIYLAEvet ben kendimde hemsireyim hareket halinde olmak ip atlamak koşmak merdiven inip çıkmak yumurtanın çatlamasına yardımcı olur
İsmi duphaston muş yani progesteron içerikli bı ilaç buda gebelik varsa tutunmasına yardımcı ve adet düzenleyici olarak da geçiyo
İsteyen herkese nasip olur inşallah tez vakitte
bende biçok yumurta oluşuyo ama zıplamıyo. denk getirip o gün zıplasam şansa çatlar mıEvet ben kendimde hemsireyim hareket halinde olmak ip atlamak koşmak merdiven inip çıkmak yumurtanın çatlamasına yardımcı olur
İsmi duphaston muş yani progesteron içerikli bı ilaç buda gebelik varsa tutunmasına yardımcı ve adet düzenleyici olarak da geçiyo
İsteyen herkese nasip olur inşallah tez vakitte
Ben rahim filmini ocak ayında çekindim. şubatta hamile kaldım.Rahim filmi çektirip kanallari acilan ve normal yolla gebe kalan var mi aşılamaya gerek.kalmadan
Amin hayırlısıyla inşallahÇok şaşırdım . Hareket ile çatlayacağını hiç düşünmezdim. Aslında ben klomen de iğne de istemezdim. Vücuda dışardan hangi kimyasalı ilacı alırsak alalım bir yeri yaparken bir yeri de yıkıyor. Klomeni aldım geldim ama zor elim gitti desem yeri kullanmak istemedim. İğne de olmadan inşallah benimki de çatlar. Eşimin gitme durumu olmasa ilacı da onaylamaz beklerdim en azından 3 4 ay daha denerdim. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah güzel müjdeleri de veririz buradan SAĞLIKLA ve HAYIRLISIYLA
Kadın doğum doktorunuza sorabilirsinizbende biçok yumurta oluşuyo ama zıplamıyo. denk getirip o gün zıplasam şansa çatlar mı
İnşallah darısı hepimizin başınaBen rahim filmini ocak ayında çekindim. şubatta hamile kaldım.
Görüştüğüm tüp bebek doktoru 3 ay deneyin, hamile kalmazsan aşılama yapalım demişti.
ben de geçen sene haziranda aynen böyle düşünüp folikasit hariç hiçbi ilaç almak istemiyodum çatlatma iğnesini kabul etmiyodum dısarıdan yapılan tedaviyle değil kendiliğinden olsun diyerek ara verdim gitmemiştim. nerden bilcektim 1seneminn boşa geçecegini... hala daha iğneyi alamadım dr her gittigimde yeni masraf kapısı açıp sürekli oyalıyor resmen.. benim gibi kadersizlere kendiliğinden nasip olmuyo işteÇok şaşırdım . Hareket ile çatlayacağını hiç düşünmezdim. Aslında ben klomen de iğne de istemezdim. Vücuda dışardan hangi kimyasalı ilacı alırsak alalım bir yeri yaparken bir yeri de yıkıyor. Klomeni aldım geldim ama zor elim gitti desem yeri kullanmak istemedim. İğne de olmadan inşallah benimki de çatlar. Eşimin gitme durumu olmasa ilacı da onaylamaz beklerdim en azından 3 4 ay daha denerdim. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah güzel müjdeleri de veririz buradan SAĞLIKLA ve HAYIRLISIYLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?