250 tl cnmOzel hastanede nekadr ucret odediniz acaba
Ilaci verirken agri oluyorsa tup tikali demekmis.ilkinde sag tarafa ilac verilirken acimisti biraz.sonra sonuc filminde ikisi de acik gorundu.ikincisinde daha cok ilac verildi daha cok agrim oldu 2.sinden az zaman once dis gebelik yasamistim.tupte kalip buyumeye calismisti bebek.ondan olsa gerek.simdi 4 gun oldu ilk asilamam yapildi bekliyorum hayirlisi bakalimVede tupunuz tikalimi cikti tup tikanma sebebiniz neydi?
Hangi sehirdesiniz hangi hastahanede cekindiniz acaba bende kararsizim özelde mi devlette mi çektirmek konusunda250 tl cnm
Kirklareli lulebuHangi sehirdesiniz hangi hastahanede cekindiniz acaba bende kararsizim özelde mi devlette mi çektirmek konusunda
Ozel hastanede nekadr ucret odediniz acaba
Kirklareli lulebu
Ozel hast.de 250 tl.2.si edirne tip fak.deKirklareli lulebu
Teşekkürler ben istanbuldayım kime soracagimi da bilmiyorum artık gidicem devlete hayırlısıOzel hast.de 250 tl.2.si edirne tip fak.de
Devlet en iyisiTeşekkürler ben istanbuldayım kime soracagimi da bilmiyorum artık gidicem devlete hayırlısı
Ilaci verirken agri oluyorsa tup tikali demekmis.ilkinde sag tarafa ilac verilirken acimisti biraz.sonra sonuc filminde ikisi de acik gorundu.ikincisinde daha cok ilac verildi daha cok agrim oldu 2.sinden az zaman once dis gebelik yasamistim.tupte kalip buyumeye calismisti bebek.ondan olsa gerek.simdi 4 gun oldu ilk asilamam yapildi bekliyorum hayirlisi bakalim
Aa geçmiş olsun. Benim doktorum da dedi ki uyutucaz seni çok ağrı oluyor diye ama arkadaşlarım da hiç narkoz alma o kadar acimiyor dediler ay bilemedimBende şimdi çektirdim. İnanın bayilacaktimacidan. Doktorundan aşırı sinirliydi. Ama tabiki insan dan insana değişiyor.
Aa geçmiş olsun. Benim doktorum da dedi ki uyutucaz seni çok ağrı oluyor diye ama arkadaşlarım da hiç narkoz alma o kadar acimiyor dediler ay bilemedim
Aa geçmiş olsun. Benim doktorum da dedi ki uyutucaz seni çok ağrı oluyor diye ama arkadaşlarım da hiç narkoz alma o kadar acimiyor dediler ay bilemedim
Ben diyorum ya şisimdgeldim eve. Sadece ilaç verilirken ağrı oluyo ama tarifsiz bir acıAa geçmiş olsun. Benim doktorum da dedi ki uyutucaz seni çok ağrı oluyor diye ama arkadaşlarım da hiç narkoz alma o kadar acimiyor dediler ay bilemedim
YaaaBende
Ben diyorum ya şisimdgeldim eve. Sadece ilaç verilirken ağrı oluyo ama tarifsiz bir acı, narkoz kullanmadım ama keşke kullansaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?