Rahim filmi ve aşılama hakkında

Kardelenaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
334
202
103
31
Merhaba kızlar:KK24: ben yolun henüz başındayım ve yarın rahim filmim çekilecek. Tabi kafamda bir sürü soru işareti. :KK64:Bu konu başlığı altında bilgilerimizi paylaşır belkide dertlesiriz diye düşündüm. Yarın ve gelecek günlerde beni neler bekliyor merak içindeyim.:110:
2 yıllık evliyim ve bir yıldır korunmuyorum. Geçtiğimiz Şubat ayında bir düşük geçirdim. :KK61:Daha sonrada henüz bi gebelik oluşmadı. Tahliller ve eşimin spermiyogram testi normal cikti. En son benim rahim filmim kaldı. Ve doktor değişikliği yaparak infertilite poliklinigine çıktım. İlk muayenede tek söylediği rahim arka duvarinda damar genislemeleri olduğu. fazla ayakta durmamaya çalış dedı tabi ne kadar uygulayabiliyorum çalışan birisi olunca çokta mümkün olmuyor. :işsiz:
Rahim filmi cekilenler tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum. :KK5:

Kimse yazmamış ama belki bi goren olur diye bi sorum olucak rahim filmi sonrası 4 5 saattir süren ve hala devam eden kasık ağrısı normalmi ...:olamaz:

Kimse yazmamış ama belki bi goren olur diye bi sorum olucak rahim filmi sonrası 4 5 saattir süren ve hala devam eden kasık ağrısı normalmi ...:olamaz:
Nasıl bi makinede çekildiğin önemli Can'ım.. Veya tüplerin tıkalıysa film çekimi esnasında açılıyor bu ağrı veriyor biraz..
Yeni sistemde olmuyor normalde..

Seninle ayni zamanlarda cekilmisiz rahim filmini canim bendede agri olmustu ve kanama az az 2 3 gun surmustu.. normal oldugunu söylemişti doktorum..

Ilginc bi arkadasimdada kanama olmadi ama bende oldu ve filim cekilmeden önce doktor demisti agrin olabilir kanaman olabilir normal die ilacta verdiler bana hatta filim sonrasi muhakkak kullan dediler
Evet antibiyotik verildi banada. Benimde normal cikti ama başka doktorlar kış yok dediği halde rahim filmı çeken doktor sağ yumurtalık ta kist var dedi. bu sali eşim spermiyogram vericek perşembe de sonuç göstermeye gidicez

Back
X