Rahim filmi ve aşılama hakkında

Bide doktor hiç aciklama yapmadı.. İlk çıktığım doktor iyidir ama hastaneden ayrılmış... başka doktor arasam iyi olacak çünkü hiç tatmin olmadım benimle aynı durumda olan varmıdır onuda merak ediyorum hersey normalken neden hamile kalamıyorum...:KK42:

Bide doktor hiç aciklama yapmadı.. İlk çıktığım doktor iyidir ama hastaneden ayrılmış... başka doktor arasam iyi olacak çünkü hiç tatmin olmadım benimle aynı durumda olan varmıdır onuda merak ediyorum hersey normalken neden hamile kalamıyorum...:KK42:
Doktorlarin umrunda mi ,kimyasal gebelik oldu bende,doktor cok normal bi sekilde adet kanamasi gibi olacak vucut atacak dedi,empati mi yok,hasta coklugundan artik robotlasmislar mi,kafaya takmayacakmişsin nasil olacaksa:110:

Doktorlarin umrunda mi ,kimyasal gebelik oldu bende,doktor cok normal bi sekilde adet kanamasi gibi olacak vucut atacak dedi,empati mi yok,hasta coklugundan artik robotlasmislar mi,kafaya takmayacakmişsin nasil olacaksa:110:
Benimde başıma aynı durum geldi kimyasal gebelik dediler ama ben baya kötü oldum hastanede bir hafta 10 gün kadar yattim hiç bişi de yok ortada kimse bi açıklama yapmadı ne yapmam gerektigi yada sebebi ne olacağı konusunda kimse bişi söylemiyor... sonrada zaten hamile falan kalmadim

Normal cikti canım doktora gösterdim tüplerin açık dedi hormon tahlillerimin hepside normalmis eşimin spermiyogram testi de iyi çıktı ama doktor bi açıklama yapmadı sadece rahim filminden sonra gebelik ihtimali artıyor dedi :110:

İyi canım

Bir yildir evliyim,maalesef cocuk yok,gec evlenince boyle oluyor,doktor-ev,ev-doktor
Biz erken evlendikte noldu :) bak bizde uğraşıyoruz oyle deme vardir bir hayir.. insallah ignelere catlatma ignesine ve diger asamalara gerek kalmadan olur alirsin guzel haberi dikkat etmen gereken tek sey bence psikolijin kendini simdiden yipratma zor ama dene en azindan

Biz erken evlendikte noldu :) bak bizde uğraşıyoruz oyle deme vardir bir hayir.. insallah ignelere catlatma ignesine ve diger asamalara gerek kalmadan olur alirsin guzel haberi dikkat etmen gereken tek sey bence psikolijin kendini simdiden yipratma zor ama dene en azindan
Tatilde olsaydi iyi olurdu:anneadayı:hayirlisi ilk aylar her adet doneminde aglardim,simdi rahatim,sogan kürü yapiyorum,sabah ac karina pismis sogan yiyiyorum,cok duydum bunu:KK66:nasrettin hocanin dedigi gibi ya tutarsa:KK68:

Tatilde olsaydi iyi olurdu:anneadayı:hayirlisi ilk aylar her adet doneminde aglardim,simdi rahatim,sogan kürü yapiyorum,sabah ac karina pismis sogan yiyiyorum,cok duydum bunu:KK66:nasrettin hocanin dedigi gibi ya tutarsa:KK68:
Hayit otu yada tohumu onuda ic soganin suyunuda ic onlarin etkisini ben gordum eger adet duzensizligin varsa hacamatida kesinlikle tavsiye ederim dene bence bunlarin faydasini gordum ben

Selam kizlar ymurtalikta olusan basit kist rahim filminde tuplerin kapali cikmasina engel midir, bilen var mi acaba?:110:

Merhabalar kızlar bugün sonuçlarımi farklı bi doktora gösterdim. Sagolsun baya bi açıklama yaptı. Sonuclarimiz temiz çıktı ama rahim filmi sonrası 2 ay beklemek daha doğru olur dedi normal yollarla kalma ihtimali var eğer kalmazsa ikinci adetini gördüğünde gelirsin muayene ederiz dedi. Sonraki aşamada yumurta takibi olacağını söyledi. İnşallah tüm bunlara gerek kalmadan hamile kalırım. :anneadayı: Yumurta takibinde nelere dikkat etmek gerekiyor yada nasıl bi süreç yaşayan bilen varmii :KK64:

Back
X