Rahim Filmi ve Gebelik

Dilos6342

D 🧸✨️
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
9.758
8.038
148
Herkese merhabalar.
3 cm çikolata kistim var ve 1 yıldır hamile kalamadığım için 2 ay önce hsg çektirdim.
Hsg sonucumda "uterus sola deviyedir" yazıyordu. O ay kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuk olduğu için filmi başka yerde çektirmiştim.
Filmi çeken doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi, sonra kendi doktoruma gösterdim o da tam bişey demedi. Bende aceleden tam soramamıştım zaten. Aklıma takılan şey rahmin sola dönük olması bir sıkıntı yaratır mı? Bu konu hakkında tecrübesi olan var mı?
Bu ayda klomen ve 2 gün Estrofem kullandım ama yine boş geçti sanırım..
Benim durumumda olanlar cevap verirseniz çok sevinirim

Canım benim kistim falan yoktu ama hsg çektirdiğimde benim raporumda da uterus sola deviye, normal sınırlarda hsg yazıyordu. Herhangi bir şey söylemedi doktorlar. Daha sonra rahim retrovert pozisyonda dendi. Geriye dönükmüş yani ama gebeliğe engel değilmiş. Geriye dönüklük baştan mi vardı sonradan mı oldu bilmiyorum. Ama doktorun önemli değil dediyse değildir

Cevabınız için teşekkür ederim rahim filmini çeken doktor sorun yok dedi. Kendi doktorum tam bişey söylemedi. Önümüzdeki hafta gidicem tekrardan sorucam inşallah.
HSG sonucumda ise şöyle yazıyor;

Uterus sola deviyedir
Sol tuba uterina distal kesimde hafif opak madde izlenmiş olmakla birlikte abdomen boşluğuna geçiş mevcuttur.

İnşallah çözümü kolay bir durumdur. O güzel haberi almayı rabbim herkese nasip etsin

hanımlar ben de hsg çektirdim doktor raporun hazır olması 15 günü bulur dedi. anlayan var mı aranızda?

Eklentiler

• Screenshot_20210805-221010_Google.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 140
  • Screenshot_20210805-220944_Google.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_20210805-220930_Google.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 118
hanımlar ben de hsg çektirdim doktor raporun hazır olması 15 günü bulur dedi. anlayan var mı aranızda?
Benimki gibi görünüyor rahim filminiz, bu şekilde sola dönüktü rahmim size de aynı şekilde rapor hazırlayabilirler. Ama niye 15 gün demişler şaşırdım benim aynı gün çıktı

Benimki gibi görünüyor rahim filminiz, bu şekilde sola dönüktü rahmim size de aynı şekilde rapor hazırlayabilirler. Ama niye 15 gün demişler şaşırdım benim aynı gün çıktı
üniversite hastanesinde çektirdim çok kalabalık olduğu için muhtemelen 15 gün dediler film düşmüş ama yorum rapor yok açıklama yazmıyor. size ne dedi peki doktor var mıymış bi sıkıntı bu sola dönük olmasında falan ya da tıkanıklık var mıydı sizde?

Olabilir üniversite hastanesinde bekletiyorlar maalesef. Ben o ay kendi doktorumun olduğu hastanede cihaz bozuk olduğu için başka hastane ve doktorda çektirmiştim. Çeken doktor bir sorun olmadığını söyledi ve tüplerimde de tıkanıklık yoktu. 1 ay sonra kendi doktoruma gittim kesin bişey söylemedi benimde aklıma takıldı. 2 gün sonra kontrole gidince soracağım inşallah aceleden pek soramamıştım haber veririm size de

inşallah doktorun dediği gibidir ve tıkanıklık yoktur. eğer bi sıkıntı olsaydı kendi doktorunuz da soylerdi muhtemelen ters bi durum görmemiştir. bana da haber verirseniz çok sevinirim

inşallah doktorun dediği gibidir ve tıkanıklık yoktur. eğer bi sıkıntı olsaydı kendi doktorunuz da soylerdi muhtemelen ters bi durum görmemiştir. bana da haber verirseniz çok sevinirim
İnşallah tıkanıklık olsa söylerdi zaten ama kafam sadece sola dönük olmasına takıldı ama büyük ihtimal sorun olmuyor yoksa söylerdi herhalde. Haber veririm inşallah

İnşallah tıkanıklık olsa söylerdi zaten ama kafam sadece sola dönük olmasına takıldı ama büyük ihtimal sorun olmuyor yoksa söylerdi herhalde. Haber veririm inşallah
o duruştan kaynaklı olabilir belki. çünkü benim çok fazla canım yandığı için dayanamıyorum diye bağırarak sağa sola doğru kıpırdadım sürekli

o duruştan kaynaklı olabilir belki. çünkü benim çok fazla canım yandığı için dayanamıyorum diye bağırarak sağa sola doğru kıpırdadım sürekli
Anestezi olmadan mı yaptırdınız ben anestezili yaptırdığım için o an ağrım olmadı ama sonraki 3 gün çok feci ağrım olmuştu yani ben dümdüz yatmış oldum

Anestezi olmadan mı yaptırdınız ben anestezili yaptırdığım için o an ağrım olmadı ama sonraki 3 gün çok feci ağrım olmuştu yani ben dümdüz yatmış oldum

evet anesteziye gerek olmadığını söylediler o yüzden direkt çektiler filmi. sonraki üç gün benim de ağrı ve kanama olmuştu ama ben rahat durmadığım için ondan olduğunu düşündüm o yamuklugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…