RAHIM FILMI VE MERAK EDILENLER

Kizlar rahim filmi ozellerde cok pahali oluyor devlet hastanesknde ssk liya ucretsiz die duydum dogrumudur rahim filmi hakkin da biraz dha yorum yapablrmsnz acaba mesela adetten kac gun snra cektirmek lazim filmi doktorum bna da onerdi ama korkuyorum.. Devlet hastanesinde mi ozelde mi yaptrsam acaba???

Saygi hastanesinde pazartesi gunu narkozlu hsg cektirecegim. Narkozlu fiyati 500 tl. Adetin 4. gunu oluyor. Adet bitmeden yapilmaliymis yoksa rahim diger gunler kapali oluyormus.

Ben dun doktora gttim 10 gun sonra gel yumurtlama takibi hapalim ddi. Rahim filmi cektirmemi de onerdi smdi yumurtlama takibi yaptirmaya 10 gun snra gidicem. Az once radyomaru aradim rahim filmi icnde adetinizden snra 3 gun icinde gelmeniz lazim ddi smdi ilk rqhim filmi cekilcek dogal olarak on gun snrada yumurtlama takibi merak ettigjm bsy var rahim filmk yumurtlama takibinden once olacak ya yumurtlama takibi icin bi aorun olurmu ilk once hangisini yaptirsam dha mantikli olur rahim filmimi yksa yumurtlma takibimi? Kizlar lutfen hemen cvp yazim yardim edin lutfen lutfen

[QUOTE="WOLFROG, post: 42078621, member: 30bitimindastanesinde pazartesi gunu narkozlu hsg cektirecegim. Narkozlu fiyati 500 tl. Adetin 4. gunu oluyor. Adet bitmeden yapilmaliymis yoksa rahim diger gunler kapali oluyormus.[/QUOTE]
Ben az once hastane ile konustugum da adet bittikten snra ilk uc gun icinde gelmeniz lazim ddi smdi adetten hemen snra mi yksa adetliyken mi gidicez anlamadm

[QUOTE="WOLFROG, post: 42078621, member: 30bitimindastanesinde pazartesi gunu narkozlu hsg cektirecegim. Narkozlu fiyati 500 tl. Adetin 4. gunu oluyor. Adet bitmeden yapilmaliymis yoksa rahim diger gunler kapali oluyormus.
Ben az once hastane ile konustugum da adet bittikten snra ilk uc gun icinde gelmeniz lazim ddi smdi adetten hemen snra mi yksa adetliyken mi gidicez anlamadm [/QUOTE]
Adet bitiminden hemen sonra gidilir sebebi ise gebelik ihtimalinin daha olusmamış olması. .tabiki once rahim filmi sobra yumurta takibi tüplerin tikaliysa yumurta takibinin önemi yok.devlette de ücretsiz ve anestezisiz yapilir..

Ben az once hastane ile konustugum da adet bittikten snra ilk uc gun icinde gelmeniz lazim ddi smdi adetten hemen snra mi yksa adetliyken mi gidicez anlamadm
Adet bitiminden hemen sonra gidilir sebebi ise gebelik ihtimalinin daha olusmamış olması. .tabiki once rahim filmi sobra yumurta takibi tüplerin tikaliysa yumurta takibinin önemi yok.devlette de ücretsiz ve anestezisiz yapilir..[/QUOTE]
Sadece hamilelik ihtinali degil. Rahim agzinin da adetliyken en acik konumda olmasi.

Adet bitiminden hemen sonra gidilir sebebi ise gebelik ihtimalinin daha olusmamış olması. .tabiki once rahim filmi sobra yumurta takibi tüplerin tikaliysa yumurta takibinin önemi yok.devlette de ücretsiz ve anestezisiz yapilir..
Sadece hamilelik ihtinali degil. Rahim agzinin da adetliyken en acik konumda olmasi.[/QUOTE]
hımm doğrudur..benim dr öyle dedimişti aklımda kalmış o

Arkadaslar sicagi sicagina yaziyorum. Az once hsg den ciktim. Sultsnbeyli Saygi hastanesinde narkozlu olarak yaptirdim. Ama iyiki de narkozlu yaptirmisim. Uyandiktan sonra 10 dk kadar agri devam etti. Simdi boyleyse cekim anini dusunemiyorum bile. Cok sukur tikaniklik vs hic bir sikinti yokmus.

çok geçmiş olsun

Kizlar bnde bugun radoyomarda bakirkoy subesinde hsg cektirdim biraz agrili gecti soylenenler dogru ama dayanilmicak kdr degl narkoza gerek yok cunku agri iki saniyede geciyor aletler hic acitmadi ztn sag tarafimda ilac verilirken hissetmedm ama sol tarafimda sidetli bi agri oldu ve hemen.gecti ama bn aciya hc dayananmam heycandan korkudan bayiliyodum az kalsin ama filmden snra bosa stres.yaptgmi anladm anlik bsy hemen geciyor hc korkmayin cektirmek isteyenler aklinizda bulunsun radyotom radyomar bakikoy subesini tavsiye ederim 15 dk da bitio ucrete gelince 400 tl aldilar caninizin cok yanmasini istemiyorsaniz oraya gidin derim bn.. İlac biraz agri yapiyor o kdr aletler hic avi vermiyo sakin olun ve korkmayin bn dayandiysam sizlerde daynirsnz...

geçmiş olsun canım..tüplerin durumu nasıl ağrısız geçtiğine göre ikisi de açık yoksa sadece sol da mı sıkıntı var

arkadaşım senin anlattığının aynısını ben de yaşadım devam ediyor rahim röntgeninden hariç tüm muayeneleri oldum ve temiz çıktı sonra 2 ay klomen kullandım bu ay kullanmayı bıraktım memlekette olduğumdan adet dönemim orada oldu sonrada zamanı geçti dedim biraz maddi olanaksızlıklardan dolayı biraz erteliyorum ama rahim röntgeninde açılma ihtimali oluyor mu ki canım açılmazsa tek seçenek tüp bebek mi?

canım devlette ücretsiz bütün tedaviler rahim filmi aşılama vs ..çalışmıyor vaktin varsa devlette iyi bir dr bul bence... ben çalıştığımdan dolayı vakit azlığından özele gitmek zorundayım

DEVLETTE ÜCRETSİZ OLUP OLMADIĞINI TAM KESTİREMİYORDUM CANIM O ZAMAN DEVLETTE ÇEKEN YERLERİ ARAŞTIRAYIM

5 ay önce burdaki yorumları okuyarak hsg çektirmeye gittim korkudan vazgeçecektim nerdeyse.. Ama boşunaymış hiç abarttığınız kadar değil canlı çektirdim doktorum 1 dakikalık bi işlem için narkoz almana gerek yok dedi iyikide almamışım ne kanama ne ağrı olmadı insanları korkutmaya bu kadar abartmaya gerek yok keşke yorumlarınızı okumadan gitseymişim..herkesin durumu farklı oluyo..tüpler kapalı olduğu için ağrı yaşamış olabilirsiniz onu bilemicem ama gerçekten denildiği gibi ağrılı bi işlem değil..

ağrıyor die yorum yaptığım için cevap veriyorum..herkesin ağrı eşiği herkesin yaşadığı şehir gittiği hastane kullanılan makineler aynı değil ki..abartmak korkutmak demişsiniz benim yaşadığım acıyı ağrıyı sen çekmedeğin için bilemezsin ben 2 gün ağrı çektim yürüyemedim bile..1 hafta da kanamam oldu.. herkes buraya yaşadıklarını anlatıyor..aman gitmeyin ağrıdan ölürsünüz die kimse yazmıyor..başkalarının ağrısını acısını hafife alamazsınız siz yaşamadınız die..ki ben ağrılarımın sebebinin enfeksiyon geçmişi sonucunda tüplerin tıkalı olmasından kaynaklandığını söyledim..ki anestezili çektirdiğim halde yaşadım bunları..buraya yazılan yorumların % 90 ı olumlu yönde zaten..siz ağrı çekmemişsiniz sizin adınıza gerçekten sevindim geçmiş olsun yine de ama kendi düşünceleriniz ve kararınız yüzünden bu şekildeki yorumunuz hiç hoş değil..

Ben de de tupler kapali olmadigi halde abestezi sonrasi agri vardi. Keske baskalarinin sorunlarini kucumsemesek.

Ben de de tupler kapali olmadigi halde abestezi sonrasi agri vardi. Keske baskalarinin sorunlarini kucumsemesek.
aynen yani bir de ,gerçekten denildiği gibi öyle ağrılı bir işlem değil yazmış yani biz yalan mı söylüyoruz anlamadım ki..ağrı çekmeyen çeken hakkında bu kadar rahat nasıl konuşabiliyor çok ilginç

geçmiş olsun canım..tüplerin durumu nadl ağrısız geçtiğine göre ikisi de açık yoksa sadece sol da mı sıkıntı var
Sag tupde ilaci hissetmedim bile acikmis solda cok az bi tikaniklik var ama acildi ddi doktor ikisindede suan bi problem yok dediler ama az.tilaniklik varsa nasil ndn aciliyo onu anlamadm ilac ayni zmn da tedavi yapiomus sanirim :) ama genel olarak bi sorun yok cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…