- 2 Mart 2011
- 468
- 229
- 123
- Konu Sahibi 1anne1cocuk
-
Hayret bişey insanlar sırf rahat etmek için özele gidiyor yaptaklarına bak, ya ben detay anlatmak istemedim ama malesef benim Dr da çok kötü davranmıştı , hem korkuyorum hem utanıyorum ayyy kabus yaşattı bana bide benim dizimde problem var o meşhur pozisyonu alamadım anlatmaya çalştm ama dinlemedi , belki bu kadar baskı yapmasaydı zorlanmycaktm yada dayanmaya çalşcaktım ama yok çok gergindi ve benide çok gerdi, hem canımı yaktı hemde azarladı geride kaldı bitti Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..
merhaba siz çektirdiniz mi ben de çektirmek istiyorum tek rahim filmi kaldı ankara görünce profilinizde özele gitmeye durumum yok devlet maaştan falan ksiyor mu bir bilginiz var mı korkuyorum da sanırım çektirdikten sonra hamile kalan arkadaşlar da olmuşCektir canim benimde leke leke geliyordu cektrdim sakincasi olmaz zaten kanama bitmis oluyor tam anlamiyla
etlik doğumda çekiyorlar mı canım sen hangi hastanede çektirdin ve ne kadara devlette ilgili davranıyorlar mı bilemedim canım korkuyorum ne bileyimNeden korkuyosun ins aciktir Ben ozelde cektirdim canim devlette sanirim yarisini aliyormus diye duymustum yalan olmasin santralden arayip ogren fiyatlimi deilmi diye maastan kesmezler heralde sen etlik kadin dogumu ara eger ankaradaysan ordan ogren
Canım eşine e vitamini ve keçi boynuzu suyu içir .Ben 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz benim genel kontrollerim kan sonuçlarım normal fakat eşimde hareket azlığı görüldü yaklaşık 4 aydır ilaç kullanıyor ama ben pek umutlu değilim ilaçlardan. bu ayda olumlu sonuç alamazsak doktorum bana hsg filmi çekmeyi önerdi ama ben korkuyorum. sizlerden doktorlarınız ne için istedi bu film mi?
hsg çektirdin mi cnm bende bugün gidicem biraz korkuyorum ama napayım dediğin gibi 2-3 dk içinde anestezi almak istemiyorum sizin nasıl çıktı filim şimdi hangi aşamadasınız aşılama diyormuş sanırım doktorlar rahim filminden sonraCanım eşine e vitamini ve keçi boynuzu suyu içir .
Abim de çok ilaç kullandı ama doktoru keçi boynuzu önermiş eşime de önermişti doktoru demek ki etkisi var.
Korkacak hiçbir şey yok kendini kasma normal muayene gibi tek fark içine ilaçlı sıvı verilmesi oda 2 3 sn ye sürmüyor adet sancısı gibi oluyor ama dayanılmayacak gibi değil zaten hsg çekilmeden önce ağrı kesici iğne yapılıyor .
Bizde sorun bulamadılar eşimde de bende de aşılama ya da iğne tedavisinden önce hsg çektirip tüplerin durumuna bakılmak istendi.
evet öyleymiş cnm bu rutin bir tedavidir kısırlık tedavasinin bir aşamasıdır eğer belli bir süre geçmiş ve olmuyorsa doktorlar istiyor zaten bini bende bugün gidicemRahim filmi neden çektiriliyor acaba? Tüplerin açık olup olmadığına bakmak için mi? Bunu anlamanın tek yolu rahim filmi midir?
evet öyleymiş cnm bu rutin bir tedavidir kısırlık tedavasinin bir aşamasıdır eğer belli bir süre geçmiş ve olmuyorsa doktorlar istiyor zaten bini bende bugün gidicem
Teşekkür ederim. Biz de çocuk için çaba gösteren çiftlerdeniz. Pzt günü doktora gittim, herşey normal gözüküyor demişti, Tiroit ve PRL ye bakalım ilk etapta dedi. Testin sonucunu aldım. Tiroide düzenli şekilde baktırırım yine yükselmiş sınır değerde. PRL 38. Ben de ona bakıyorum ne demek diye, maalesef hamile kalmayı engelleyen bir durummuş. Yalnız doktorum muayene sırasında yumurtamın çatladığını, ovuslasyonun olduğunu söylemişti. PRL yüksek olanlarda çok nadir de olsa yumurta çatlayabiliyormuş. Bakalım öğleden sonra doktora sonuç göstermeye gideceğim. Artık konuyla alakalı her şeyi okur oldum, rahim fimi de ilgimi çekti...
Çok zorlu bir süreç, canım çok sıkkın.
Canim ben baska sehirde yasiyorum ozelde yaptirdim anestezili kapaliymis actik dediler zaten uyuttuoar bisey hissetmedim bir ay oldu cektirdim canimetlik doğumda çekiyorlar mı canım sen hangi hastanede çektirdin ve ne kadara devlette ilgili davranıyorlar mı bilemedim canım korkuyorum ne bileyimsiz çektireli ne kadar oldu ne kadar zaman
bir ay olmuş ya cnm çektirdikten sonra değişiklik yaşadınız mı yani herhangi bi değişiklik bende bugün çektiricem de karın bölgemde çok aşırı şişlik var acaba diyorum film çektirince ona da bi faydası olabilir mi diyeCanim ben baska sehirde yasiyorum ozelde yaptirdim anestezili kapaliymis actik dediler zaten uyuttuoar bisey hissetmedim bir ay oldu cektirdim canim
Ben çektirdim canım tüpler açık çıktı korkulacak bir durum yok aşılama denedik tutmadı troiden ve polipten dolayı olmamış olabilir ama tekrar deneyeceğimhsg çektirdin mi cnm bende bugün gidicem biraz korkuyorum ama napayım dediğin gibi 2-3 dk içinde anestezi almak istemiyorum sizin nasıl çıktı filim şimdi hangi aşamadasınız aşılama diyormuş sanırım doktorlar rahim filminden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?