- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi 1anne1cocuk
-
Sizin filmin sonucu nasıldı pekiCanim panik olma. Bende salı çektirdim hsg. Ve korunmayı düşünmüyorum. Yarından sonra. Zaten polikistik over var. Netten bakıyorum sakınca yok diyorlar çoğu yerde. Ama 2gün falan ilişki yok diyorlar. Hani film yaaa zararlı bebek olursa diye. Ama etkisi gidiyor bence.aynen millet hep rahim filmi çekindiği ay hamile kalmış. Allah korur,birşey olmaz inşallah
Doktor 2tüp.te açık. Rahim normal dedi. Hayırlısı bakalım. Zaten anestezi verdiler ben birşey hissetmedim. Biraz karin ağrısı oldu o kadar.Sizin filmin sonucu nasıldı peki
Ben de baktım şimdi ama ilk aylar düşükle de cok sonuclanms
Hım anladım cnmDoktor 2tüp.te açık. Rahim normal dedi. Hayırlısı bakalım. Zaten anestezi verdiler ben birşey hissetmedim. Biraz karin ağrısı oldu o kadar.
Seninki nasılmis canimHım anladım cnm
Seninki nasılmis canim
Bende yapısıklık varmıs dr un dediğiSeninki nasılmis canim
Aynen canim!haklısın!benim bir arkadaşımin 1çocuğu vardı 1yaşında. Şimdi kazayla hamile kalmış yine. Allah tamamına erdirsin. Bizde çok istiyoruz olmuyor. Nasip bakalım. Keçiboynuzu özütü kullanın canim. Çok faydalı imiş.Bende yapısıklık varmıs dr un dediği
Spermlerin rahime giden yolunda yapıskanlar varmıs
Orayı açti dr filmde
Eşimde de ileri hareket azlıgı vardı
Birkac aydır kür falan uyguluyoruz
Dr dediki hareketleri cok ii olsa bile spermler ordan gecemezdi iiki filme geldin dedi
Baska bir sıkıntı yok
Eşimin hareketlerine bakıcaz şimdi artmıs mı ne olmus:))
Cok zor işlermiş yaaaa
İlk denemede kalan nasıl kalıyor valla
lhamdulillah birşey çıkmadı iki tüpde açık çıktı çok şükür ufak tıkanıklıklar çarşafa açılmıştır şimdi dedi bu ay sonunda adet olursan gel aşılama yapalım dedi o kadarBana rahime girildiği için dedi
Bu ayki yumurtaların bi cıksın gtsin cok saglıklı olmaz dedi
Belki kasıt filmden snraki bir aydır
Bu konu ile ilgili de konu acmak lazım
Sizde birsey cıktı mi rahim filminde
Bana aşılama için bekleyelim haziranda gel dedi. Belki kendiliğinden olur dedi. Doktor her 2hastamin 1i kendiliğinden hamile kalıyor,film sonrası dedi. Sizce bekleyio. Mi yoksa başka bir doktora da gidelim mi?doktor iyi gibi ama bilmiyorum kafam karıştıE
lhamdulillah birşey çıkmadı iki tüpde açık çıktı çok şükür ufak tıkanıklıklar çarşafa açılmıştır şimdi dedi bu ay sonunda adet olursan gel aşılama yapalım dedi o kadar
4 aydır kürünü yapıyorım eşimeE
Aynen canim!haklısın!benim bir arkadaşımin 1çocuğu vardı 1yaşında. Şimdi kazayla hamile kalmış yine. Allah tamamına erdirsin. Bizde çok istiyoruz olmuyor. Nasip bakalım. Keçiboynuzu özütü kullanın canim. Çok faydalı imiş.
yasın kacE
lhamdulillah birşey çıkmadı iki tüpde açık çıktı çok şükür ufak tıkanıklıklar çarşafa açılmıştır şimdi dedi bu ay sonunda adet olursan gel aşılama yapalım dedi o kadar
30 yaşındayım iki senedir evliyim bir senedir de deniyoruz maalesefYa
yasın kac
Ne kadardır deniyorsunuz
Ben 36 :))))30 yaşındayım iki senedir evliyim bir senedir de deniyoruz maalesef
İnş ya sadece benim değil burada veya herhangi biryerde çocuk isteyen herkese nasip eder Rabbim çok istiyorum hayırlısıylaBen 36 :))))
Bennden daha küçüksün
İnş kıza zamanda ii haberleri alırız
Evet sağlıkl sıhhatli inşallahİ
İnş ya sadece benim değil burada veya herhangi biryerde çocuk isteyen herkese nasip eder Rabbim çok istiyorum hayırlısıyla
2 senedir korunmadıkÂmin inşallah siz kaç senedir deniyorsunuz ?
Bende 28oldum. 2yıl olacak ağustosta evleneli.inşallah olur diye umut ediyorum. Bu ay birşey yapamam. Kpss var ona odaklanmaliyim. Nasip bakalım. Olur hepimizin inşallah.Ben 36 :))))
Bennden daha küçüksün
İnş kıza zamanda ii haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?