RAHIM FILMI VE MERAK EDILENLER

Peki sen nasıl hamile kaldın?polikistik over varmiydi sende?bende rahim filmi çektireceğim. Ve sonra aşılama

Film çektirdiğim ay tedavisiz kaldım evet vardı darısı sizin başınıza inşallah çektirin muhakkak
Sağolun çok teşekkür ederim. Ben yarın çektireceğim filmi. Ve bu ay dinlen. Gelecek ay aşılama dedi doktor. Bu ay korunun dedi. Ama ben 2gün dinleyeceğim. Polikistik over yüzünden adet olmuyorum düzenli. Her ay adetim geçiyor.ve test yapmaktan ve negatif görmekten yoruldum. Sen benim için umut oldun!teşekkür ederim

Film çektirdiğim ay tedavisiz kaldım evet vardı darısı sizin başınıza inşallah çektirin muhakkak
Rabbimden dileğim sağ salim bebeğinizi kucağınıza almanız. Allah tüm isteyenlere nasip etsin bebek.son 1haftadır her akşam ağlıyorum. En çok istediğim şeylerden imtihan oluyorum,diye. Rabbim sabır versin

Canım Allah razı olsun inan 2 yıl bekledim bende ne üzüldüm ne yıprandım keşke o kadar sıkmasaydım kendimi diyorum ne kadar sıksamda Rabbim zamanını bekliyormuş ve hayırlı zaman bu zamanmış benim için Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin hsg yi erteleme.

Sağol canim. Umarım olur benimde. Gerçekten zamanı var diyorum bazen. Hayırlısı

Elma şekerim hamiş misin çok sevindim darısı bize inş dua et canım rahm filmi çekindikten sonra adetleri düzensizleşen oldu mu arkadaşlar

Sağol canim. Umarım olur benimde. Gerçekten zamanı var diyorum bazen. Hayırlısı
merhaba ben de geçen yıl çektirmiştim. burada o kadar kötü şeyler okumuştum ki rahim filmiyle ilgili... doktor hsg istediği an randevu ayarlarken anestezili istiyorum dedim. endoskopideki gibi hafif bir uyku ilacı verilir sanıordum ama öyle değilmiş normal genel anestezi veriliormuş. doktorumun hemşiresi bunları anlatıp hiç tavsiye etmiorum boşuna uyanmayı bekliceksşn ilaç almış olacaksın vücuduna. anestezi yaptırmazsan yürüyerek çıkıp gideceksin dedi yine de ikna olmadım. sonra hsg çekecek doktor geldi o da bayandı. damar yolu açıldı, sonra doktor dedi ki boşa anestezi alacaksın jinekolojik muayene olmuşsundur inan ki hiç farkı yok dedi. istersen anestezisiz başlayalım acıor bırak dediğin anda anestezi uzmanını çağırırım senin iyiliğin için yapıorum bu uyarıyı dedi. tamam dedim dediği gibi biraz sonlara doğru sancı oldu adet sancısı gibi. kalkıp yürüyerek çıktım. yolda çok şiddetli adet sancısı tuttu sadece o da 15 dk sürdü ya da sürmedi. devam edebn bir kanamam olmadı sadece hsg sonrası çok az olmuştu.

baya uzun yazıorum ama uyarmak istiorum. sonra sonuç için randevuma gittim. kadın doğum doktorum temiz çıktığını söyledi. beni 4 ay folikül takibine yönlendirdi ki ben zaten o doktordan önce 8 ay takibe gitmiş bunun 4 ayında klomen kullanmış ve hamile kalamamıştım. pcos var bende de... boşa geçen 4 ayda hiç yumurtam oluşmadı ve beni hastanenin tüp bebek kliniğine yönlendirdi ki ben en başta o amaçla gitmiştim o hastaneye zaten. geç olsun güç olmasın derken ordaki ünlü bir proftan torpil ile bile bi ay sonraya randevu alabildim. ilk randevumda bana tek tüpümün kapalı göründüğünü rahmimin de olması gerekenden dar olduğunu söyledi. operasyon önerdi. doğrudan gebe kalmaya engel değil ama düşük ve erken doğuma neden olur bu darlık dedi. operasyon oldum. rapor çıkabileceği için 2 aşılama önerdi olmazsa o zaman tüp bebeğe geçeriz dedi. ilk aşılamam tutmadı ikinci ayda yumurtam fazla oluşunca aşılama iptal oldu ve tüp bebek yapıldı şükürler olsun 10 haftalık hamileyim şu an...

ve bu arada normal bir tsh değerim olduğu halde yine de endokrine gitmemi istedi doktorum. hipotroidi çıktı. bu da hamile kalmayla baya ilişkiliymiş, en başından güvenilir ve iyi bir doktora git. mümkünse de tüp bebek doktorlarını tercih et. ben kendi kendine hamile kalabilirsin pcos bir engel dedğil diyen doktorlar yüzünden 3 sene geç kaldım. bu kadar üzülüyorsan uzatma bekleme boşuna.

Teşekkür ederim canim. Ben gittiğim doktorlar arasında en iyisine gidiyorum. Olacak diyor. 2ay klomen kullandım. 1yıldır korunmadik bebeğim olmadı. Bende rahim filmi çektirip aşılama olacağım. Umarım olur diye.

Sence anestezi yaptırmayim mi?ama herkes çok acılı oluyor diyor. Bende korktum. Yarın sabah çekileceğim

Sence anestezi yaptırmayim mi?ama herkes çok acılı oluyor diyor. Bende korktum. Yarın sabah çekileceğim
Özel bir merkezde yaptırıormuşsun benim canım yanmadı iyi ki anestezi almamışım dedim ve acı eşiğim de inanılmaz düşüktür. Sonraki günlerde hiçbir ağrım falan olmadı yani. Aşılamada ağrıdan öldüm yazanları da okudum tam anlamıyla hiçbir şey hissetmedim ben aşılamada...

Doktora sormadım da aç gel sabah dediler. Anestezi. Olacak herhalde. Keşke polikistik overi de kirsalar anestezi vermişken;-)

film çekindiğin ay korun dedi dr bana
bir diğer ay çalışma yapın dedi :)
Netten bakıyorum film çekilen ay gebelik olması yüksek ihtimalle imiş. Ben korunmak istemiyorum açıkçası. Zaten polikistik over var. Doğru düzgün adet olmuyorum. Yaaa bu ay yumurtlama olursa diyorum. Umut işte

Netten bakıyorum film çekilen ay gebelik olması yüksek ihtimalle imiş. Ben korunmak istemiyorum açıkçası. Zaten polikistik over var. Doğru düzgün adet olmuyorum. Yaaa bu ay yumurtlama olursa diyorum. Umut işte
Dr sağlıklı olmaz bebiş dedi ama bana(
Siz bilirsiniz

Merhaba kızlar ya okudum şimdi bende geçen Cumartesi hsg yaptırdım ama doktor bana korun falan demedi şimdi okuyunca bi panik oldum . Hsg anında ilaç verdikleri için mi hamilelik sağlıklı olmaz yani ? E ama öyle olsaydı bu kadar kişi hsg den sonraki ay hamile kalmış cocukta sorun var diyen kimseyi duymadım ama yine de panik oldum olur mu ki öyle birşey hiç duydunuz mu böyle bi vakka ??????

Bana rahime girildiği için dedi
Bu ayki yumurtaların bi cıksın gtsin cok saglıklı olmaz dedi
Belki kasıt filmden snraki bir aydır
Bu konu ile ilgili de konu acmak lazım

Sizde birsey cıktı mi rahim filminde

Canim panik olma. Bende salı çektirdim hsg. Ve korunmayı düşünmüyorum. Yarından sonra. Zaten polikistik over var. Netten bakıyorum sakınca yok diyorlar çoğu yerde. Ama 2gün falan ilişki yok diyorlar. Hani film yaaa zararlı bebek olursa diye. Ama etkisi gidiyor bence.aynen millet hep rahim filmi çekindiği ay hamile kalmış. Allah korur,birşey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…