Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende rahim filmi çektirdim ama doktor zaten yorumluyor ,açıkçası ben birşey anlamadım benimkini doktor videolu şekilde anlatmıştı ilaç nereye doğru giderse açık ve iyi gitmezse sıkıntılı tüp oluyor
Iki kere film cektirdim biri ozelde biri fakultede ilk ozelde cektirdim. Ceken doktor sorun yok acik dedi ama daha sonra gosterdigim doktorlar kaliteli degil bir daha cekilsin dedi. Sonra birde hocaya gideyim deyip fakulteye gittim hocada tuttu asistanina cektirdi. Elime rapor verildi hersey normal diye. Sonra hocaya gittim. Aleti tam oturtamamis rahim tam belli degil tupler acik dedi anlayacaginiz raporada inanmiyorum cekilen filmlerede artik iki filmi toplasak tek film ediyor dedi bir doktor bir senelik evliyim ama iste olmuyor.