Aşılama Rahim Filmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Delphin13

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
27
20
18
Arkadaşlar dün Bursa’da rahim filmi çektirdim. Burada okuduklarımdan sonra çok korkmuştum. Bu yüzden kaç ay erteledim. En sonunda bu ay cesaret edip çektirmeye karar verdim. Dün ağlayarak gittim resmen hastaneye. Muayene masasına yattığımda da hala ağlamaya devam ediyordum. Ama doktorum o kadar tatlı bir bayandı ki beni sakinleştirdi ve işlemlere başladı. İşlemler 10 dakika bile sürmedi ve ben sadece kısa süreli adet sancıları çektim. Ağlayarak girdiğim odadan gülerek çıktım. Eşim bile beni görünce şok oldu. İnanamadı. Diyeceğim o ki kendinizi korkutmayın. Çok kısa ve çok az ağrılı bir işlem. Kendim burda yazılanları okuyup korktuğum için sizinle de paylaşmak istedim bu durumu. Rabbim tüm çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.. Hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

canım birşey sorcaktım,özelde mi oldun ve anestezilimiydi

Mrhaba yeni uyeyim benmde rahim filmi cekilcek cok korkuyorm devlette anestezisiz oluyomus cok aci cekiyomussun ben ozele gdiyorm oda uyutuyorz dedi telde sordm siz nasil oldunuz tam olarak

Mrhaba yeni uyeyim benmde rahim filmi cekilcek cok korkuyorm devlette anestezisiz oluyomus cok aci cekiyomussun ben ozele gdiyorm oda uyutuyorz dedi telde sordm siz nasil oldunuz tam olarak
Anestezi uygulamadılar canım ağrı çok olmuyor diye. Katater ile çektiler bu yüzden ağrı azmış. Eski yöntemlerde demir bir boru kullanılıyormuş o yüzden çok fazla acı duyuluyormuş. Yöntemi sor bence demir boru kullanılıyorsa anestezi al katater ise hiç gerek yok bence.

Hc bilmiyorm iste ama ozele gdiyorm uyutuyorz dediler ama ben uyutulmak istemiyorm belden asagsi uyussun istiyorm ama istege gore yapiyolarmi bilmiyorm hayirlisi artk bde cok pahali 900 dediler

Valla hiç belden aşağısının uyuştuğunu duymadım canım. O yüzden hiç bir şey diyemeyeceğim. Fiyat da baya pahalıymış. Ben 500e çektirmiştim Bursa’da.

Hc bilmiyorm iste ama ozele gdiyorm uyutuyorz dediler ama ben uyutulmak istemiyorm belden asagsi uyussun istiyorm ama istege gore yapiyolarmi bilmiyorm hayirlisi artk bde cok pahali 900 dediler
Bugun 3ncu gunum ilk gun kahverengi cok az leke geldi sol kasik ve bele dogru yanda ag
Valla hiç belden aşağısının uyuştuğunu duymadım canım. O yüzden hiç bir şey diyemeyeceğim. Fiyat da baya pahalıymış. Ben 500e çektirmiştim Bursa’da.
Prof.dr ozel muayne herseyi pahali muayne bile 350 bakalm hayirlisi olur inslh hepimz icin allah herkezn gonlune gore versn

Ben anestesisiz çektirdim devletten 10 saniyelik bir acı o kadar korkulacakbir durum değil hemen geçiyor zaten anlık bişey korkulacak bişe değil canım

Hangi hastanede cekindiniz acaba ve doktorunuzun adı ne

Korkulacakhiç bişe yok gayet basit bir işlem bende çekildim anestesisiz odaya girerken titreyerek girdim resmen sürekli soruyorum hemşirelere falan ağrı olacakmi diye kendinizi kasmayin ve rahat bırakın siz rahat olursanız işlemde rahat geçer önemli olan sonuç değilmi zaten sonuç iyi çıkışında çekilecek ufak bı ağrının önemi yoktur bebek için değmezmii

Ankara atatürk egitim araştırma hast. çekildim, birkaç dklık işlem, doktor kendini ne kadar kasarsan işlem uzar dedi saat öglen 2 gibi çekildim, saat 11 gibi buscopan içtim kas gevşetici , 1 er saat arayla 2 kere ve girmeden 1 saat öncede arveles içtim 2 dk sancı oluyor ama değer helede sonuç temiz çıkarsa. Anestezi yapmıyorlar. Ertelemeyin kafanız rahat olsun

Gecms olsn canm benmde cekilmeme gerek kalmadi onun stresi altndayken hamile oldugumu ogrendm rabbm devamni getirir inslh hayrlisi olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…