canım birşey sorcaktım,özelde mi oldun ve anestezilimiydiArkadaşlar dün Bursa’da rahim filmi çektirdim. Burada okuduklarımdan sonra çok korkmuştum. Bu yüzden kaç ay erteledim. En sonunda bu ay cesaret edip çektirmeye karar verdim. Dün ağlayarak gittim resmen hastaneye. Muayene masasına yattığımda da hala ağlamaya devam ediyordum. Ama doktorum o kadar tatlı bir bayandı ki beni sakinleştirdi ve işlemlere başladı. İşlemler 10 dakika bile sürmedi ve ben sadece kısa süreli adet sancıları çektim. Ağlayarak girdiğim odadan gülerek çıktım. Eşim bile beni görünce şok oldu. İnanamadı. Diyeceğim o ki kendinizi korkutmayın. Çok kısa ve çok az ağrılı bir işlem. Kendim burda yazılanları okuyup korktuğum için sizinle de paylaşmak istedim bu durumu. Rabbim tüm çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.. Hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Evet canım özelde oldum. Hayır anestezili değildi. Zaten bence gerekte yok 5 dakikalık bir işlem sadece. Ağrı da adet ağrısı gibi gerçekten.canım birşey sorcaktım,özelde mi oldun ve anestezilimiydi
Mrhaba yeni uyeyim benmde rahim filmi cekilcek cok korkuyorm devlette anestezisiz oluyomus cok aci cekiyomussun ben ozele gdiyorm oda uyutuyorz dedi telde sordm siz nasil oldunuz tam olarakArkadaşlar dün Bursa’da rahim filmi çektirdim. Burada okuduklarımdan sonra çok korkmuştum. Bu yüzden kaç ay erteledim. En sonunda bu ay cesaret edip çektirmeye karar verdim. Dün ağlayarak gittim resmen hastaneye. Muayene masasına yattığımda da hala ağlamaya devam ediyordum. Ama doktorum o kadar tatlı bir bayandı ki beni sakinleştirdi ve işlemlere başladı. İşlemler 10 dakika bile sürmedi ve ben sadece kısa süreli adet sancıları çektim. Ağlayarak girdiğim odadan gülerek çıktım. Eşim bile beni görünce şok oldu. İnanamadı. Diyeceğim o ki kendinizi korkutmayın. Çok kısa ve çok az ağrılı bir işlem. Kendim burda yazılanları okuyup korktuğum için sizinle de paylaşmak istedim bu durumu. Rabbim tüm çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.. Hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Anestezi uygulamadılar canım ağrı çok olmuyor diye. Katater ile çektiler bu yüzden ağrı azmış. Eski yöntemlerde demir bir boru kullanılıyormuş o yüzden çok fazla acı duyuluyormuş. Yöntemi sor bence demir boru kullanılıyorsa anestezi al katater ise hiç gerek yok bence.Mrhaba yeni uyeyim benmde rahim filmi cekilcek cok korkuyorm devlette anestezisiz oluyomus cok aci cekiyomussun ben ozele gdiyorm oda uyutuyorz dedi telde sordm siz nasil oldunuz tam olarak
Hc bilmiyorm iste ama ozele gdiyorm uyutuyorz dediler ama ben uyutulmak istemiyorm belden asagsi uyussun istiyorm ama istege gore yapiyolarmi bilmiyorm hayirlisi artk bde cok pahali 900 dedilerAnestezi uygulamadılar canım ağrı çok olmuyor diye. Katater ile çektiler bu yüzden ağrı azmış. Eski yöntemlerde demir bir boru kullanılıyormuş o yüzden çok fazla acı duyuluyormuş. Yöntemi sor bence demir boru kullanılıyorsa anestezi al katater ise hiç gerek yok bence.
Hc bilmiyorm iste ama ozele gdiyorm uyutuyorz dediler ama ben uyutulmak istemiyorm belden asagsi uyussun istiyorm ama istege gore yapiyolarmi bilmiyorm hayirlisi artk bde cok pahali 900 dediler
Bugun 3ncu gunum ilk gun kahverengi cok az leke geldi sol kasik ve bele dogru yanda agHc bilmiyorm iste ama ozele gdiyorm uyutuyorz dediler ama ben uyutulmak istemiyorm belden asagsi uyussun istiyorm ama istege gore yapiyolarmi bilmiyorm hayirlisi artk bde cok pahali 900 dediler
Prof.dr ozel muayne herseyi pahali muayne bile 350 bakalm hayirlisi olur inslh hepimz icin allah herkezn gonlune gore versnValla hiç belden aşağısının uyuştuğunu duymadım canım. O yüzden hiç bir şey diyemeyeceğim. Fiyat da baya pahalıymış. Ben 500e çektirmiştim Bursa’da.
Canım normal fiyatı bende özelde anestezili çekildim 800tl verdimHc bilmiyorm iste ama ozele gdiyorm uyutuyorz dediler ama ben uyutulmak istemiyorm belden asagsi uyussun istiyorm ama istege gore yapiyolarmi bilmiyorm hayirlisi artk bde cok pahali 900 dediler
Hangi hastanede cekindiniz acaba ve doktorunuzun adı neArkadaşlar dün Bursa’da rahim filmi çektirdim. Burada okuduklarımdan sonra çok korkmuştum. Bu yüzden kaç ay erteledim. En sonunda bu ay cesaret edip çektirmeye karar verdim. Dün ağlayarak gittim resmen hastaneye. Muayene masasına yattığımda da hala ağlamaya devam ediyordum. Ama doktorum o kadar tatlı bir bayandı ki beni sakinleştirdi ve işlemlere başladı. İşlemler 10 dakika bile sürmedi ve ben sadece kısa süreli adet sancıları çektim. Ağlayarak girdiğim odadan gülerek çıktım. Eşim bile beni görünce şok oldu. İnanamadı. Diyeceğim o ki kendinizi korkutmayın. Çok kısa ve çok az ağrılı bir işlem. Kendim burda yazılanları okuyup korktuğum için sizinle de paylaşmak istedim bu durumu. Rabbim tüm çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.. Hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Bursa Nilüfer Medicabil’de çekildim. Doktorumun ismi Zeynep Nigar Varlıbaş canım.Hangi hastanede cekindiniz acaba ve doktorunuzun adı ne
Bursa Nilüfer Medicabil’de çekildim. Doktorumun ismi Zeynep Nigar Varlıbaş canım.
Tebrik ederim canım ne güzel. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Gecms olsn canm benmde cekilmeme gerek kalmadi onun stresi altndayken hamile oldugumu ogrendm rabbm devamni getirir inslh hayrlisi olsn
nn amnn inslh bi sorun ckmaz saglkla buyur icimde daha cok yeniTebrik ederim canım ne güzel. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?