Rahim filmi

Papatya3425

Rabia25
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
51
5
1
Istanbul
Hanımlar bugün özel bir hastaneye rahim filmi için gittim beni muayene edip adet bittikten sonra gel sabah filmi cekelim dedi doktor yani ben çevremde duyduğum kadarıyla bu filmden once hormon testi isteniliyormus ona göre filmi cekiyorlarmis yani kafam çok karışık allah aşkına yokmu biri bu testi yaptiran hiç bir kan tahlili falan alinmadan nasıl hemen film çekiliyor yardimci olun bana lütfen?

Hanımlar bugün özel bir hastaneye rahim filmi için gittim beni muayene edip adet bittikten sonra gel sabah filmi cekelim dedi doktor yani ben çevremde duyduğum kadarıyla bu filmden once hormon testi isteniliyormus ona göre filmi cekiyorlarmis yani kafam çok karışık allah aşkına yokmu biri bu testi yaptiran hiç bir kan tahlili falan alinmadan nasıl hemen film çekiliyor yardimci olun bana lütfen?
Daha önce de konuştuk sanırım bu konu hakkında bende çekildim hiçbir test istenmiyor çünkü rahim filmi sadece tüpleri gösteren açan bir işlem hormonlarla alakalı bir durumu yok. Bende adet bitiminden sonraki 2. Gün çekildim hiçbir test olmadan

Hormon testine falan gerek yok bende çekindim bir sıvı gönderiyorlar ve ekrandan tüplerinize bakıyorlar bir tıkanıklık var ise bu sıvı o tıkanıklıklarıda açıyor yani bir nevi hem tanı hem tedavi gibi birşey rahim filmi eğer bi tıkanıklık yoksa da birşey yapılmıyor zaten

Daha önce de konuştuk sanırım bu konu hakkında bende çekildim hiçbir test istenmiyor çünkü rahim filmi sadece tüpleri gösteren açan bir işlem hormonlarla alakalı bir durumu yok. Bende adet bitiminden sonraki 2. Gün çekildim hiçbir test olmadan
Evet konustuk hatta tesekkur de ediyorum bildigini benimle paylaştığın için cevremde bazı insanlar farklı konusuyor oyuzden tekrar konu açmak istedim

Anestezili çekilecekseniz işlem günü kan tahlili yapılıyor. Benim dr um hormon testi istedi ama sonuçlara bakmadan hsg çekti yani bir önemi yok hormonun

HSG'nin hormonlarla alakası yok, kadın doğum doktoruna herhangi bir şey için ya da kontrol için bile gittiğinde direkt hormon bakılır, gerek görülürse HSG istenir,
muhtemelen hormon bakılması gerek diyenler hormon testlerinin HSG için istendiğini düşünüyor ama aslında hiç ilgisi yok çünkü HSG'de bir tür test.

Back
X