Rahim filmi

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Selam kızlar . Su an hac çektirdim ve aşırı agriliydi . Sorun ise hsg den kaç gün sonra ilişkiye girilebilir

Doktor söylemedi mi bende oldum 1 hafta ilişki olması 1 hafta antibiyotik kullandım ben

Hayır söylemedi. Ama bana verdikleri kağıtta hsg den sonra 1 hafta girmeyi iz diyo

1 hafta önermiyorlar çünki kanama oldumu bilmiyorumda benim 3 gün olmuştu ve mikrop kapmasın diye önermedi antbiyotik verdi

Sabah çektirdim su ana kadar olmadı ama ağrım var tabi bana da antbiyotigini bitir dedi . Çok sağol bilgi verdiğin icin

Sonucu aldım bile temiz çıktı şükür. Coksagol. Bir bebek istiyorum bütün sonuçların temiz . Hastalık olmasında ne zaman hayirlisiysa ozaman olsun Gerisi Rabbimden ..

Kızlar doktora gittim rahim filmi ikiye ayrılır dedi. Hsg ve histeroskopi. Hsg ışın yayıyor ben yapmıyorum histeroskopi yapıyorum dedi. Sizce hangisi iyi. Of kafayı yiyeceğim. Stres korku kararsızlık. Hangisi iyi kızlar lütfen bilenler desin

Ben hah yaptırdım. Evet ınan çok ağrılı bir işlem ama su an içim rahat hamdolsun sonucun temiz. Bence sende cektir. Kafamda soru işaretleri kalmaz

Ben hah yaptırdım. Evet ınan çok ağrılı bir işlem ama su an içim rahat hamdolsun sonucun temiz. Bence sende cektir. Kafamda soru işaretleri kalmaz
Hsg mi histeroskopi mi canım. Bu ikisi de rahim filmi diye geçiyormuş. Senin ki nasıldı

İlk defa gidiyorum doktora. Yani heryerde yapılmıyor bu rahim filmi oyuzden bu özel hastaneye ilk defa gidiyorum. Histeroskopi ne demek ne farkı var arkadaşlar

İlk defa gidiyorum doktora. Yani heryerde yapılmıyor bu rahim filmi oyuzden bu özel hastaneye ilk defa gidiyorum. Histeroskopi ne demek ne farkı var arkadaşlar
Hangi şehirdesin hsg ilaçlı rahim filmi demek içine ilaç sıkıp yapıyorlar diğerinidr tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim doktor ne dedi size tam olarak

Geçen hafta çektirdim devlet hastanesinde korktuğum gibi olmadı yalvardim anaztesi ile çekin diye kendinizi kasmayin yeter .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…