Ben hah yaptırdım. Evet ınan çok ağrılı bir işlem ama su an içim rahat hamdolsun sonucun temiz. Bence sende cektir. Kafamda soru işaretleri kalmazKızlar doktora gittim rahim filmi ikiye ayrılır dedi. Hsg ve histeroskopi. Hsg ışın yayıyor ben yapmıyorum histeroskopi yapıyorum dedi. Sizce hangisi iyi. Of kafayı yiyeceğim. Stres korku kararsızlık. Hangisi iyi kızlar lütfen bilenler desin
Hsg mi histeroskopi mi canım. Bu ikisi de rahim filmi diye geçiyormuş. Senin ki nasıldıBen hah yaptırdım. Evet ınan çok ağrılı bir işlem ama su an içim rahat hamdolsun sonucun temiz. Bence sende cektir. Kafamda soru işaretleri kalmaz
Hsg yaptırdım ben canimHsg mi histeroskopi mi canım. Bu ikisi de rahim filmi diye geçiyormuş. Senin ki nasıldı
Doktorun ne dedi size ve ayrıca ilk defa bakcaklarsa rahim içi filmi istiyorlar yani hsg diye geçiyor başka yerde mi yaptırıyorsunHsg mi histeroskopi mi canım. Bu ikisi de rahim filmi diye geçiyormuş. Senin ki nasıldı
Hangi şehirdesin hsg ilaçlı rahim filmi demek içine ilaç sıkıp yapıyorlar diğerinidr tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim doktor ne dedi size tam olarakİlk defa gidiyorum doktora. Yani heryerde yapılmıyor bu rahim filmi oyuzden bu özel hastaneye ilk defa gidiyorum. Histeroskopi ne demek ne farkı var arkadaşlar
İnan korkulacak bişey yok rahim filmindeHangi şehirdesin hsg ilaçlı rahim filmi demek içine ilaç sıkıp yapıyorlar diğerinidr tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim doktor ne dedi size tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?