Rahim filmi

Bende geçtiğimiz yaz rahim filmi çektirdim hiç korkmayın kasmayın benim çok hafif ağrı oldu. Çok ağrı olsa da dayanmaya çalışın.
Ben hsg çekildikten hemen sonra hamile kaldım şükürler olsun allah herkese nasip etsin .
Hsg den snra hafif kanamam oldu hemen geçti . Biz 1 gun snra iliskiye başladık 2 3 günde bir ilişkiye girdik o ay ve çok şükür oldu m darısı isteyen herkese inşallah

Bende bu ayın başında cekinmistim ama malesef olmadı. Çok umitliydim ama

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim. Birkaç soru ile rahatsız edeceğim. Ne kadar süredir bebek istiyordunuz? Kaç yaşındasın? Öncesinde klomen-çatlatma iğnesi tedavisi oldun mu?

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim. Birkaç soru ile rahatsız edeceğim. Ne kadar süredir bebek istiyordunuz? Kaç yaşındasın? Öncesinde klomen-çatlatma iğnesi tedavisi oldun mu?

2 yıldır istiyorduk . Öncesinde klomen tedavisi oldum sadece klomen ilacı kullandm kimyasal gebelik oldu duştu . İkinciye tekrardan klomen kullandım ve çatlama iğnesi de kullandım ama negatif olmadı. Snra 2 ay snra hsg çekildim ve oldu şükürler olsun. 24 yaşındayım

Teşekkür ederim cevaplar için. Ne güzel yaş olarak da avantajlısın. Bizim de 1.5 yıla yaklaştı bebek düşüncemiz ama ben 31 oldum bu arada. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. Benim de birkaç denemeden sonra rahim filmi var sırada. Doktorum öyle söyledi.

31 çok guzel bi yaş en doğurgan yaşlardan birisi. Insallah olacak

Arkadaşlar belki çok geçtiğiniz bir konu ama acil yardıma ihtiyacım var.. Lütfen cevap verin. Atlamayn beni rahim filmi(hsg) cekildim 8gün oldu ve ogünde bugüne kasıklarmda batma belimde agrı ve rahimde baskı ve agırlk gibi. Antibiyotik verdi hsg cekildiğim yer doktorum içebilirsin dedi içtim ama arada ihmal ettim aşırı bir idrar yolu enfeksiyonum var oyuzdn vermişlerdi. Zaten tüpkerdede hidrosalpenks cıktı. Ama korkuyorum ya neden böyle sancı m varki benim oturup kalkarken özellikle daha cok agrıyor sanıyelık iğne batması gibi sancılar bilginiz varmı yardmcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…