rahim filmim çekildi,,,yani çekilemedi diğer ay tekrar........

Arkadaşım benden sana tavsiye sakın birdaha ilk çektirdiğin yerde çektirme. Parana kıy ve git Alman hastanesinde çektir. Sana yapılanları okuyunca kendimi buldum birden. Banada ilkinde yapılamadı tam tamına 45 dk sürdü. Altım kan gölüne döndü uıraştı durdu. Ama yapamadı . Sana söylenen banada söylendi. Anatomik yapın çok dar dendi kürtaj takımını bile getirtdi olmadı. Önümüzdeki ay yine geleceksindedi. Rahim ağzına kav gevşetici koydular doğumhaneye çıkartıp ama yine değişen bişey olmadı ikinciside 35-40 dk kadar sürdü ve anca çekildi. Çektiğim acıları bir ben bir Alllah bilir. Şimdiki aklım olsa gider Alman hastanesinde çektirirdim. Çünkü arkadaşım benden çok korkmuştu ve Alman hastanesine gidip 5 dk içinde ve tamamen acısız çektirdi. Benden sana tavsiye. Çok geçmiş olsun.

Arkadaşım benden sana tavsiye sakın birdaha ilk çektirdiğin yerde çektirme. Parana kıy ve git Alman hastanesinde çektir. Sana yapılanları okuyunca kendimi buldum birden. Banada ilkinde yapılamadı tam tamına 45 dk sürdü. Altım kan gölüne döndü uıraştı durdu. Ama yapamadı . Sana söylenen banada söylendi. Anatomik yapın çok dar dendi kürtaj takımını bile getirtdi olmadı. Önümüzdeki ay yine geleceksindedi. Rahim ağzına kav gevşetici koydular doğumhaneye çıkartıp ama yine değişen bişey olmadı ikinciside 35-40 dk kadar sürdü ve anca çekildi. Çektiğim acıları bir ben bir Alllah bilir. Şimdiki aklım olsa gider Alman hastanesinde çektirirdim. Çünkü arkadaşım benden çok korkmuştu ve Alman hastanesine gidip 5 dk içinde ve tamamen acısız çektirdi. Benden sana tavsiye. Çok geçmiş olsun.

canım Alman hastanesi ankarada yokki, para önemli değil, hangi özel hastaneye sorsam hepsi eski sistemle çekiyoruz dedi, yani röntgen masasına yatırıp filme çekiyorlarmış , görüntülü bir sistemi yokmuş, ah keşke öğle bir şey olsa.........

Hayır arkadaşımın da benimde anestezi olmadan çekildi. Bence iyi araştır illa yeni modern sistemle çeken hastaneler vardır. Benim cahilliğime geldi . Güya benim gittiğimde özel hastaneydi ama her özel hastaneye güven olmuyo. Sonuçta uğraştıkları bölge çok önemli ve hassas Allah korusun daha kötü sonuçlar doğurabilir.

aşina çok geçmiş olsun canım. Kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok korktum.Pazartesi de ben gidicem.Neyle karşılaşıcam hiç bilmiyorum.

Yaptıran ve yaptırıcak olan herkeze çok geçmiş olsun. Çok şükür ben atlattım .Fakat HSG lafını duyunca bile tüylerim diken diken oluyo. Allahım hepimize kolaylıklar versin.

öncelikle geçmiş olsun ve bence birdahakine anestezili çektir,ben nisan ayında çektirdim,anestezi almadım ancak gittiğim özel hastanede yeni sistem varmış,adetimin 8. günü çekildi ve hiç acı çekmedim,1 gün önce antibiyotik kullanmaya başladım,film çektirmeden önce güçlü bir ağrı kesici ve kas gevşeltici ilaç içtim,çok şükür canım hiç acımadı,doktorumda sağolsun eli çabuktu,hiç bir şey anlamadım,cinsel ilişki ,banyo vs. yasak demedi ama ben tedbiri elden bırakmadım dikkat ettim yinede,tekrar geçmiş olsun a.s.

aşina çok geçmiş olsun canım. Kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok korktum.Pazartesi de ben gidicem.Neyle karşılaşıcam hiç bilmiyorum.

vestacım inşallah kolay olur, canım ben kendimi de kastım galiba ondan olmadı, sakın kasma kendini nolur, acıyor ama yapacak birşey yok, çok geçmiş olsun.

Bende Ramazandan sonra çektiricem rahim flimini ama kesinlikle Anestezili tabikide.10 DK .uyutsunlar beni ohh hiçbirşey olmmamış gibi uyanayım :)).Hatta Aşılamada yaptırıcam onuda araştırdım anestezili yapıyorlarmış.Korkularımı anestezi sayesinde yenicem heheheeh:))allah izin ederse

ya arkadaslar yeni sistem nasıl...nasıl soraağız hastanelre bn yeni sistemmi dedim evet dediler dijitalmi dedim evet dediler..daha cektirmedim..bunlarımı kastediyorsanız ..yazarsanız sevinirim.............

kızlar yeni sistemden o anda kamerada görünmesinimi kastediyorsunuz..:????eski sistemde kamerada görünmüyormu????*

Hayır arkadaşımın da benimde anestezi olmadan çekildi. Bence iyi araştır illa yeni modern sistemle çeken hastaneler vardır. Benim cahilliğime geldi . Güya benim gittiğimde özel hastaneydi ama her özel hastaneye güven olmuyo. Sonuçta uğraştıkları bölge çok önemli ve hassas Allah korusun daha kötü sonuçlar doğurabilir.

özel hastaneyle hiç alakası yok arkadaşım rahim filmi çok zor allah kolaylık versin çektirecek olanlara bende alman hastanesinde çekindim ama çok ağrım oldu o günü hiç unutamam allah kimsenin başına vermisin ağrı kesici dahi fayda etmiyor..

Evet benimkisi de özel hastaneydi.Tedavimi Ege üniversitesinde görmeme rağmen rahim filmi için özel hastaneye gittik.Ama benimkisi yine de zor oldu.Bence de özel le ilgisi yok.Tabiki temiz, itinalı bir yer olmalı ama özel ya da tüzel eğer ağrı eşiğin düşükse ya da rahim darsa ve anestezi olmazsa bazısında zor yapılıyor.

.........kızlar kararttım gözümü zaten başka çarem de yok, hem aynı yerde yaptırmaya karar verdim şimdilik çünkü ilk denememi biliyorlar ona göre davranırlar belki,,,,,,,,,,,,,

kızlar vakit geldi cattı.........
yarın sabah 9 da doktoruma gidip anestezili film çektirmek istediğimi söyliycem,
bildiğim kadarıyla 10-15 dk kadar uyutuyorlarmış,

veeeeeee cuma günü hsg.mi çektiricem, inşallah bu sefer bir aksilik olmaz.....

anestezili rahim filmi çektiren arkadaşlar bana biraz anlatırlar mı neler yaptıklarını anestezi için?

kızlar dua edin nolur, yarın saat 10:00 da hsg çekilecek, doktor bir dil altı hapı verdi gece 11:00 de onu alıcam, rahim ağzının açılmsına yardımcı olacakmış, inşallah bu sefer kolay olur.

Hepimizin Allah yardımcısı olsun ne zor şeyler bunlar, Allah dermansız dert vermesin.....

Back
X