Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 3 gün dediler 1 gün sonra ben ilişkiye girdim ve hiçbir verdiği ilacıda kullanmadimRahim filminden kac gun sonra iliskiye girilir? Korunmak gerekiyor mu o ay?
Enfeksiyon riskinden dolayı mutlaka 3 gün ilişkiye girmemek gerekiyor zaten parça parça kanlı akıntı oluyor o yüzden ilişki olmaması en iyisi 3 günRahim filminden kac gun sonra iliskiye girilir? Korunmak gerekiyor mu o ay?
Randevum yarina, oncesinde arastirmak istedim reglm yeni bitti ama ovulasyon testim biraz koyu ciktiDoktorunuzun size söylemesi gerekirdi ama 1 2 gün dedi benim doktorum 2 gün sonra ilişki oldu bende
Hamile kaldiniz mi?Bana 3 gün dediler 1 gün sonra ben ilişkiye girdim ve hiçbir verdiği ilacıda kullanmadim
Ovulasyon testim biraz belirgin cikti yumurtlamam yakin gibi duruyorda o yuzden ne kadar beklemem gerekicek merak ettimEnfeksiyon riskinden dolayı mutlaka 3 gün ilişkiye girmemek gerekiyor zaten parça parça kanlı akıntı oluyor o yüzden ilişki olmaması en iyisi 3 gün
adetiniz bittikten sonraki 7 gün içerisinde çektiriyorsunuz zaten hemen bittiğinin ertesi günü de çektirebilirsiniz o zaman zaten yumurtlama olmayacağı için ben adetim bittikten 2 gün sonra çektirdim 3 günde ilişki olmadı sonrasında serbesttiOvulasyon testim biraz belirgin cikti yumurtlamam yakin gibi duruyorda o yuzden ne kadar beklemem gerekicek merak ettim
Onun etkisiyle kalmadım ondan neredeyse 6 ay sonra gibi bı süreçte kimyasla geçirdim kimyasla ve dusuklerde biliyorsunuz ki rahim temizleniyor kimyasal sonrası rahim temizlendi 1 ay boş geçti düşük yaptım 2 ay sonda yani bu ay gebelik elde ettim şuan 5+1 iz dün keseyi gördükHamile kaldiniz mi?
Resim atarsanız daha net cevap verebiliriz bu konu hakkındaRandevum yarina, oncesinde arastirmak istedim reglm yeni bitti ama ovulasyon testim biraz koyu cikti
Rahim filminde radyasyon alındığı için o ay korunulması öneriliyor beni doktorum uyarmadı hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim malesef sonraki ay hamile kaldım şuan oğlum 3.5 yaşında çok şükürRahim filminden kac gun sonra iliskiye girilir? Korunmak gerekiyor mu o ay?
Allah bagislasin, ben kendi doktoruma soramadim. Cektirdigim yerdeki doktora sordugumda hic beklemeye gerek yok dedi. Rahim filmi sonucumada bakabilir misiniz?Rahim filminde radyasyon alındığı için o ay korunulması öneriliyor beni doktorum uyarmadı hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim malesef sonraki ay hamile kaldım şuan oğlum 3.5 yaşında çok şükür
Sanirim bende bir kac gun beklerim. Film sonucumada bakabilir misiniz?3 gün sonra dendi bize o sırada da 3 gün antibiyotik kullanmıştım
Yani çok anlamıyorum ama isterseniz gönderin. Benim bir sorun çıkmamıştıSanirim bende bir kac gun beklerim. Film sonucumada bakabilir misiniz?
Yani çok anlamıyorum ama isterseniz gönderin. Benim bir sorun çıkmamıştı
Rahim de şekil bozukluğu ve sol tüpünde genişleme yada bi bozukluk var yazıyor canım bende yapışıklık var demişti ve hsg sayesinde açıldı dedi sana ne dedi sonuç gösterince ne gibi bi tedavi önerdiAllah bagislasin, ben kendi doktoruma soramadim. Cektirdigim yerdeki doktora sordugumda hic beklemeye gerek yok dedi. Rahim filmi sonucumada bakabilir misiniz?