Rahim filminden kac gun sonra?

simomays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
309
102
33
29
Rahim filminden kac gun sonra iliskiye girilir? Korunmak gerekiyor mu o ay?

Doktorunuzun size söylemesi gerekirdi ama 1 2 gün dedi benim doktorum 2 gün sonra ilişki oldu bende

Enfeksiyon riskinden dolayı mutlaka 3 gün ilişkiye girmemek gerekiyor zaten parça parça kanlı akıntı oluyor o yüzden ilişki olmaması en iyisi 3 gün

Enfeksiyon riskinden dolayı mutlaka 3 gün ilişkiye girmemek gerekiyor zaten parça parça kanlı akıntı oluyor o yüzden ilişki olmaması en iyisi 3 gün
Ovulasyon testim biraz belirgin cikti yumurtlamam yakin gibi duruyorda o yuzden ne kadar beklemem gerekicek merak ettim

Doktora sormalısınız ya da o söylemeli sormadan. Benimkinde sorma şansım olmadı kendi de belirtmedi öyle olunca lekelenme tarzı kanamam vardı bittiğinde ilişki oldu. Antibiyotik vermişti bitene kadar kullandım.

Ovulasyon testim biraz belirgin cikti yumurtlamam yakin gibi duruyorda o yuzden ne kadar beklemem gerekicek merak ettim
adetiniz bittikten sonraki 7 gün içerisinde çektiriyorsunuz zaten hemen bittiğinin ertesi günü de çektirebilirsiniz o zaman zaten yumurtlama olmayacağı için ben adetim bittikten 2 gün sonra çektirdim 3 günde ilişki olmadı sonrasında serbestti

Hamile kaldiniz mi?
Onun etkisiyle kalmadım ondan neredeyse 6 ay sonra gibi bı süreçte kimyasla geçirdim kimyasla ve dusuklerde biliyorsunuz ki rahim temizleniyor kimyasal sonrası rahim temizlendi 1 ay boş geçti düşük yaptım 2 ay sonda yani bu ay gebelik elde ettim şuan 5+1 iz dün keseyi gördük

Bugun rahim filmini cektirdim. Doktor iliski yasagi olmadigini soyledi. Ama ben bir kac gun beklerim sanirim. Antibiyotik verdi. Rapor sonucunu henuz kendi doktoruma goturemedim, siz bakabilir misiniz?
IMG_2331.webp

Rahim filminde radyasyon alındığı için o ay korunulması öneriliyor beni doktorum uyarmadı hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim malesef sonraki ay hamile kaldım şuan oğlum 3.5 yaşında çok şükür

Rahim filminde radyasyon alındığı için o ay korunulması öneriliyor beni doktorum uyarmadı hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim malesef sonraki ay hamile kaldım şuan oğlum 3.5 yaşında çok şükür
Allah bagislasin, ben kendi doktoruma soramadim. Cektirdigim yerdeki doktora sordugumda hic beklemeye gerek yok dedi. Rahim filmi sonucumada bakabilir misiniz?

3 gün sonra dendi bize o sırada da 3 gün antibiyotik kullanmıştım

Allah bagislasin, ben kendi doktoruma soramadim. Cektirdigim yerdeki doktora sordugumda hic beklemeye gerek yok dedi. Rahim filmi sonucumada bakabilir misiniz?
Rahim de şekil bozukluğu ve sol tüpünde genişleme yada bi bozukluk var yazıyor canım bende yapışıklık var demişti ve hsg sayesinde açıldı dedi sana ne dedi sonuç gösterince ne gibi bi tedavi önerdi

Back
X