rahim filminden korkuyorum...

ocean_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
116
19
98
Adana
merhaba arkadaşlar. geçen ay klomen ve progestan kullandım fakat hamile kalamadım. bu ay doktorumu değiştirdim. yeni doktorum rahim filmi çektirmemi önerdi. klomen vermedi sadece progestan verdi. tüplerinde sorun çıkmazsa klomene başlarız dedi. siz hangi aşamada rahim filmi çektirdiniz? ben rahim filmi çektirmeye korkuyorum. sizce erteleyeyimmi? eşimin sperm hareketliliği az çıktı, 1 aydır ilaç kullanıyor.

Ben de ilk klomende ve ovıtrelle catlatma ıgnesınde sonuc alamayınca doktorumun ıstegı uzerıne cektırdım. ben anestezılı ıstedım ve hıc bır sey hıssetmedım 10dk suruyor sonra kendıne gelıyorsun ve hıc bır sey hıssetmıyorsun. ben normalde cok sorun cıkarırım acır dıye o yuzden kendım anestezılı ıstedım. ama hıc anestezı almayıp yapatıranlar da oluyormus. ben cesaret edemedım. 100 lira daha fazla ver anestezılı ol derım zaten tupler de temız cıktı. sonra 2 . klomende gene sonuc alamadık ama 3.de sonuc aldık. zaten rahım fılmınden sonra hamıle kalmak daha da kolaylasıyor dıyorlarmıs ben rahım fılmı cekıldıkten 3 ay sonra 3. klomende hamıle kaldım.Çok şükür.Allah sana da yaşatsın inşallah.korkma hemen rahim filmini çekil vakit kaybetme.ondan sonra şansın ınsallah daha da yukselir.

teşekkürler cevapladığın için. ayrıca gözün aydın cnm. Allah tüm olmayanlara nasip etsin. ben de rahim filmini çektirecek hastane arıyorum. hafta sonu araya girince hastanelerden bilgi alamadım. mecbur yaptıracam artık:)

Mrb cnm bnm iki bucuk yildr nerdyse olmuyodu snr pkolusun ddiler gttm doktora ilk klomen tedavisi oldum ama bebis olmadi snr doktorum rahim filmi cekil ddi . 5 ay korkudan cekilemedim. Snr incir sogan suyu denedm olmadi sdce yumrtlama sorunum vrdi. Snr mecbur cekildm ama oyle bir cnm yandaki hc abartmiyorum yuzum uyustu tansiyonum dustu ve tek tupum kismn kapali ckti. Blkide ondan ck cnm yandi. Korkulck bsyi yok rahimi bi aletle one cikartiyo ondn hc cnm yanmadi. Snr bana smdi canin yancak ddi naptysa tansiyonm dustu yuzum uyustu. Snr ilaci verdi bole cigerlerm damarlarimin yandigini hissettm he 5 dk suruyo ama bnm icin zordu. Bide bu sitede cekilenlerden guven aldimda anesteZisiz cekildm ama bi daha cekil deseler anestezili cekilirim. radyoloji merkezinde cekildim. Ama sn korkma herkesib bir olmuyo. Cnm. Ve snr doktor bana kan sulandirici vrdi klomen vrdi 2.kez ve ben gcn ay hamile kalmisim o haplari icerken . Suanda 6+6 yim... Bnde filimin 2. Ayinda hamile kaldim... Rbbm hrkeze nap etsn ins.

benden de rahim filmi istedi doktor. ama korkuyorum. hangi hastanede ve ne kadara çektirdiniz.

ben hiç hissetmeyenlerdenim..kuzenim beni çok korkutmuştu 2 yıl önce samsunda fakültede çektirdim hiç canım yanmadı....ama benim acı eşiğimde yüksek sanırım, doğumda 10 cm açılmaya kadar adamakıllı bişey hissetmedim normal doğurabilseydim gıkı çıkmadan doğum yapan ilk kadın olarak literatüre geçecektim sanırım.....

hadi yaaa ne guzell :) tebrikler walla.. benide öyle çok korkuttular zor zor diye bende tırsıyorum şimdi. ne yapcam kafam karıştıı

bence erteleme biran önce çektir. ben iki defa çektirmek zorunda kaldım ilkinde doktorun beceriksizliği yüzünden o kadar ağrı çekmeme rağmen ilacı veremediler ve boş yere ağrı çekmiş oldum. o yüzden mecburen ikincisini çektirdim bu defa başka bir hastanede ve anestezli. Anestezili ve anestezisiz ikisini de deneyen biri olarak diyorum ki eğer benim gibi ağrı eşiğin düşük ağrıya dayanıksız biriysen kesinlikle anestezili yaptır. Ben çok zorlandım anestesisizde çok acı çektim. Ama herkeste öyle olmuyor tabii. Anestezili çok rahat hiç bir şey hissetmiyorsun.

o zaman kesin bende anestezili yaptırırım. hangi hastanede yaptrdnz

Ankara başkentte anestesisiz olan çekildi. Medicana da anestezili olan çekildi ama biraz masraflı oldu 1000 liraya yakın para vermiştik. Medicana biraz pahalı.

allah kolaylık versıncok kotu bısey bana hıckımse soylemedı bu kadarını cok canım yandı vajına agzından bır alet sokup ıyıce actıklarını hıssettım ertelesende tedavı ıcın ıstıyorlar

bir problem var mı diye istiyorlar genelde.ben de klomenle hamile kalamayınca istemişti doktor.anestezili yaptırdım hiçbir şey hissetmiyorsun zaten.korkacak bie şey yok yani

vallahi benim kadar rahim filminden korkan yoktur herhalde..o kadar çok araştırdım ki...ne olursa olsun çektirmeye karar verdim..mecburen..ben izmir de çınarlı özel hastanesinde 500 tl ye anestezili çektirdim..hiç acı falan duymuyorsun..10 dk.da uyu ve uyan..kesinlikle anestezili...acı çekmeye değmez...

yuymurtalıklarda sorun varsa çok ağrılı oluyomuiş ama sorun yoksa çok bi can acısı olmuyo kardeşim yaptırdı ve hemen arkasından hamile kaldı

yuymurtalıklarda sorun varsa çok ağrılı oluyomuiş ama sorun yoksa çok bi can acısı olmuyo kardeşim yaptırdı ve hemen arkasından hamile kaldı

Aynen,ben de film çektirdiğim ay hamile kalmıştım.Rahimde tıkanıklık falan varsa ağrı oluyor genelde.Aslında bu iyi bir şey.Hamile kalma ihtimaliniz yükseliyor.Benim eşimde canlı sperm yoktu,o 3 ay klomen kullandı,3 ayın sonunda ben de film çektirdim,hafif tıkanıklık varmış o da film çektirirken verilen sıvı sayesinde açılmış zaten.Şimdi bir kızım var 20 aylık.1 ay sonra da oğlum olacak inşallah.Çok şükür zor süreçlere girmeden rabbim 2 çocuk nasip etti.

Ben 3 ay once rahim filmi cekildim. Aslinda o kadar sqncili birsey degil. Abartacak birsey yok ama beni durum cok rahatsiz etti. Cok igrenc buldum. Normalde vajinal ultrasonda bile rahatsiz oldugum icin. Adet sanciso gibi sancin oluyor. Gerci birazda kisiden kisiye degisebiliyor aci eşiği. Bence yaptir gitsin. Icin rahat olir kafandan atarsin.

arkadaşlar uzun zamandır internete giremediğim için yazamadım. rahim filmini çektirdim ve film çekilirken hiçbir ağrı hissetmedim. sadece o gün çok hafif karın ağrısı yaşadım. tüplerim açık çıktı . belki de bu nedenle ağrı yaşamadım. doktorum daha sonra klomene başlattı. 1 kutu kullandım ve klomene bağlı olarak kist oluştu. doktor doğum kontrol hapı verdi. sonraki ay tekrar klomen vereceğim yine kist oluşursa klomen tedavisini bitirip aşılama yapılacak dedi. tedavi olmaktan vazgeçtim. hiçbir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum ve her ay ümitsizlik yaşıyorum sıkıldım artık.kendi haline bırakmak istiyorum

bende fakultede cektirdim.2 kez sivi gonderdi doktor canim yandi biraz ama sonrasinda bisey hissetmedim ama sonuc tupler tikali.kendi kendime diyorumki acaba kendimi cok sıktım ondanmi oldu yada sonuc yanlis olabilirmi hata payi varmidir bir turlu kabullenemiyorum.2 kez film cektiren ve ilkinde kapali ikincisinde tupleri acik cikan varmi arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…