rahim filminden korkuyorum...

merhaba canım benzer şeyleri yaşamışız.Ben de 1 hafta oldu hsg çekileli,son ay ilk kez klomen kullanmıştım günde 2 tane o da bünyeme fazla gelmiş kist yapmış,tüpler açık çıktı ama doktor kist için doğum kontrol hapı verdi o da bende yan etki yapınca alttan fitil olarak progestan verdi şimdi onu kullanıyorum,tekrar geldiğinde yine klomen kullancaz ama bu sefer 1 tane dedi,ben de şimdi senin gibi düşünüyorum Allah korusun başka sıkıntı yoksa niye kist ilaç kist ilaç yapamayımki diyorum kafam karışık yani bakalım bu ay adet olayımda bi ona göre karar vereyim diyorum..

Merhaba arkadaslar bende gecen hafta Rahim Filmi cektirdim Istanbulda oturanlara Findikzade Radyomar'i tavsiye ederim. Film 5 dk da anesteziye gerek kalmadan cekildi. Ne agri ne aci nede kanama hicbirsey hissetmedim tertemiz bir yer 350 TL verdim. Bes dk sonra filmi verdiler ise gittim. Yeni bir makine ile cekiliyormus o yuzden cabuk ve agrisiz oluyormus.

mrb canım bu ay adetim leke şeklinde geldi, hamileyim zannettim doktora gittim ama maalesef hamile değilmişim doktor yumurtamın olgunlaştığını söyledi ve çatlatma iğnesi verdi. bu ay da olmazsa aşılama dedi. hemen aşılama düşünmüyorum, yine hamile kalamayacam gibi geliyor. aslında bu olumsuz düşünceler de etkiliyor gibi geliyor bana ama engel olamıyorum, 2 yıldır her ay aynı hayal kırıklığı. Allah tüm bebek isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inş.

benim de bi keresinde yaşlı doktor tahlil sonucunu yanlış okumuş hamilesin dedi 5 dk boyunca mutluluktan uçtum ama gerçek anlaşılınca ne kadar ağladığımı ben biliyorum.Bana da doktor 2 ay kadar bekleriz dedi filmden sonra aşılama öyle yaparız dedi Allah ım inşallah onlara gerek bıraktırmaz,hepimize en kısa zamanda nasip eder..

Arkadaş lar korkmayin rahim filmi icin ben daha dün yaptirdim hic birseyi hissetmedim ..2 sene bekledim bunun korkusundan

Tatlım ben de radyomar da bugün çektirdim.Çok memnun kaldım ancak benden 380 aldılar,fiyat neden farklı oldu acaba?

Kızlar daha bugün çektirdim ,tek kelimeyle süper geçti.Hiçççç acı,sızı olmadı.Radyomar'da çektirdim son teknoloji bir uygulamaları var ve o sebeple anesteziye dahi gerek kalmıyor.Ben daha acıyacak mı diye beklerken doktorum bitti bile dedi.Çok şaşırdım,aylardı korkudan çektiremiyordum :) sonucu da hemen aldım ,açıkmış.Kesinlikle tavsiye ediyorum ...

Bende rahim filmi çektirdim çok ağrı ve acı çektim rahim filmini çeken doktor gençti sanırım tecrübesizdi çok canım yandı adet sancısının 3-4 katı kadar acı hissettim kalktıgımda yattığım yer kanlar içindeydi 3 gün kanamam oldu meğer aleti yerleştirirken rahim ağzını kanatmış ama acı eşiğimde çok düşüktür anestezili yaptırın derim yaptırdıgınız yeride iyi seçin derim kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…