RAHİM HSG SONRASI GEBELIK

Bende bu ay çekildim bat 9 Ağustos sanırım beklemedeyim güzel haberler alalım inşallah

bugun regl baslangıcı gıbı cok acık renkte bır leke gordum hevesım kactı sanırım regl olacagım sen yaptınmı
Yok canım yarın sabah ilk idrarla yaparım senin bat ne zamandı ki belki yerleşmedir devamı geldi mi

Yok canım yarın sabah ilk idrarla yaparım senin bat ne zamandı ki belki yerleşmedir devamı geldi mi
7-8-9 gibi sanmıyorum yerleşme daha cok kanama gıbı oluoyrmus bu öyle değildi daha öncede boyle oldugunda ben yerleşme zannetmıstım bır gun sonra normal regl oldum testı yaparsan haber ver ınsallah guzel sonuc alırsın canım

Kızlar bende 28 hazıranda çekıldım yarın adet gunum bugun yaptım çok sılık vardı bekliyorum

İnşallah canım sen öyle diyorsan öyledir hayırlısı olsun hakkında ben ne zaman yumurtladığımı da tam bilmiyorum tahmine göre gidiyorum bakalım hayırlısı sen değerlendirdin mi o günleri

İnşallah canım sen öyle diyorsan öyledir hayırlısı olsun hakkında ben ne zaman yumurtladığımı da tam bilmiyorum tahmine göre gidiyorum bakalım hayırlısı sen değerlendirdin mi o günleri
hsg sonrası antıbıyotık kullandım tam degerlendırebıldım mı bılemıyorum dıkkat ettım ama dogru gunmuydu emın degılım dedıgın gıbı hayırlısı olsun ınsallah oalcak olan nasip neyse o oluyor allah herkese hayırlısını nasıp etsın ınsallah <3

Amin canım inşallah bende kullandım üç gün sadece hayırlısı olsun inşallah

Testin fotoğrafını atarmısın hangi markaydı senin tüplerde tıkanıklık varmıydı canım
Sağ tupe tıkanıklık rahim içindede yapışıklık vardı ılacı 4. Kez verdık lerınde açıldı testın markası awox

Eklentiler

• IMG_3959.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 8
Sağ tupe tıkanıklık rahim içindede yapışıklık vardı ılacı 4. Kez verdık lerınde açıldı testın markası awox
Ay öylemi inşallah faydasını görmüşsündür canım bana tıkanıklık yok dedi o yüzden bişi değişeceğini sanmıyorum ama bi umut işte bekliyorum senin testte çizgi var ben görüyorum valla ne zaman kan vericeksin

Valla yarın adet gelmezse vermeyı dusunuyorum ben bı kaç gundur yapıyorum ben çınku ondan önce yaptıgımda bıraz daha silikti

Merhaba rahim hsg cektirdim sonrasında gebelık olusuyor dıyen cok ınsan var yaşayan varsa neler yaşadığını paylaşabilir mi bizlere de
Denk mi geldi bilmiyorum ama ilk hamilelgimde 3 ay denedim olmadı ne olur ne olmaz bir hsg çekineyim dedim 4. Ay oldu ama bilmiyorum sen de gelmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…