Yaa cok sevındım canım neden rahım fılmı cektırmıstın sonucunda bısey cıkmıs mıydı tebrik ederim <3merhaba mart ayında rahim filmi çektirdim mayıs ayında hamile kaldım. ilk ay olmadı diye umutsuzluğa düşmeyin sakın
alttakı yorumu okudun mu canım olabılır bence umıdımızı kaybetmemelıyız boyle dusunme veren allah ısyan etmek bıze olmaz umıtsızlık hıc olmaz ben ınanıyorum rabbımın bır bıldıgı vadır nasıl uygun goruyorsa ısyan etmememız gerekırBende mayıs ayında çektirdim iki aydır reglim düzenli şekilde oluyor. Hsg sonrası 3.ayım bu ay.bakalım pek umudum yok ama Allah büyük.
teşekkür ederim. ben dış gebelik geçirmiştim o yüzden doktorum çektirmemi istedi. bir tıkanıklık da yoktu, açıktı tamamen.Yaa cok sevındım canım neden rahım fılmı cektırmıstın sonucunda bısey cıkmıs mıydı tebrik ederim <3
canım test yapacaktın bugun ne olduAnladım canım inşallah gebesindir
Yaptım canım ip gibi bişi görüyorum ama bekliycem artık bat gününü eğer çizgi kurudukça belirginleşirse atarım yinecanım test yapacaktın bugun ne oldu
Merhaba canım bnd 30 temuuzda hsg çekildim adete 5 gün var ve ilişki esnasında ağrı neden kaynaklanıyor acaba sizde de böyle olmuş muydiYaptım canım ip gibi bişi görüyorum ama bekliycem artık bat gününü eğer çizgi kurudukça belirginleşirse atarım yine
Hsg den sonra ilk ilişkide oldu canım ilk geceki ilişki gibi tedirgindim canım yanmıştı ama şükür sonra geçti sende devam mı ediyorMerhaba canım bnd 30 temuuzda hsg çekildim adete 5 gün var ve ilişki esnasında ağrı neden kaynaklanıyor acaba sizde de böyle olmuş muydi
Evet yani ağrıdı baya yani oturdum sancım çok dedimHsg den sonra ilk ilişkide oldu canım ilk geceki ilişki gibi tedirgindim canım yanmıştı ama şükür sonra geçti sende devam mı ediyor
Benimde ilk üç gün çok zor geçmişti hele de ilk gün çok kötü oldum ama şükür iyiyim şimdi geçer inşallah canım senin yumurtlama zamanın geçtimi ne durumdasın gebelik var mıEvet yani ağrıdı baya yani oturdum sancım çok dedim
Yumurtlama geçti şuan 4 gün kaldı regle ama bu ay hiç beraberlik olmadı birkaç sorunlardna dolayı bu ya ümidim yok yinede Rabbim bilirBenimde ilk üç gün çok zor geçmişti hele de ilk gün çok kötü oldum ama şükür iyiyim şimdi geçer inşallah canım senin yumurtlama zamanın geçtimi ne durumdasın gebelik var mı
Hiç belli olmaz canım rabbim nasip ederse bir damladan bile eder hayırlısı olsun inşallah güzelimYumurtlama geçti şuan 4 gün kaldı regle ama bu ay hiç beraberlik olmadı birkaç sorunlardna dolayı bu ya ümidim yok yinede Rabbim bilir
Amin inşallah Tabiki öyle . Sizin durumunuz nasılHiç belli olmaz canım rabbim nasip ederse bir damladan bile eder hayırlısı olsun inşallah güzelim
Bende bekliyorum bata üç gün kaldı dün lekelenme yaşadım devamı gelmedi şükür regl mı sökülecek yoksa yerleşme mi bilmiyorum bekliyorum bakalımAmin inşallah Tabiki öyle . Sizin durumunuz nasıl
Ben de 26 temmuzda çektirdim. 2 tüpüm de kapalıymış sağ açıldı ama sol uğraşsa da açamamış. Anestezili oldum ben. 10 ağustosta adet gördüm 15inde klomen başladık. Pcos varmış bende. İnofolic ve metformin de kullanıyorum. Hep beraber bekleyelim burda güzel haberleri.Merhaba rahim hsg cektirdim sonrasında gebelık olusuyor dıyen cok ınsan var yaşayan varsa neler yaşadığını paylaşabilir mi bizlere de
Yaş inşallah yerleşme olmuş olsunBende bekliyorum bata üç gün kaldı dün lekelenme yaşadım devamı gelmedi şükür regl mı sökülecek yoksa yerleşme mi bilmiyorum bekliyorum bakalım
İnşallah canım ya dün bi iki kere peçeteye geldi bitti bekliyorum bakalımYaş inşallah yerleşme olmuş olsun
Kızlar 2 kesin tahminim 3 kez kimyasal gebelik yaşadım ikisi bu ay ve geçen ay üst üste oldu genetik test yaptırmak istiyorum şehir hastanesinin tıbbi genetik bölümünden randevu aldım direkt o randevuma giderek test verebilir miyim yoksa önce kadın doğuma gidip ordan doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor acaba bir de ücret ödeniyor mu sonuç kaç günde çıkıyor vs bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir miİnşallah canım ya dün bi iki kere peçeteye geldi bitti bekliyorum bakalım
Canım valla bilmiyorum yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirlerKızlar 2 kesin tahminim 3 kez kimyasal gebelik yaşadım ikisi bu ay ve geçen ay üst üste oldu genetik test yaptırmak istiyorum şehir hastanesinin tıbbi genetik bölümünden randevu aldım direkt o randevuma giderek test verebilir miyim yoksa önce kadın doğuma gidip ordan doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor acaba bir de ücret ödeniyor mu sonuç kaç günde çıkıyor vs bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?