Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki bu konuda estrofem veriyorlar.bende kullandim gerektigi kadar.histeroskobi oldum bisey cikmadi.hala kalinlasmiyor prp yapacaklar en son.kaç kez transverim incelik yuzunden iptal oldu. Cevabin icin tesekkur ederim.Ben sabah aksam estrofem kullandım faydasınıda gördüm. Ama dr kontrollü kullanman gereken bir hap. Fazlası felçe kadar götürüyo
Prp yaptırdım faydasını görmedim rahim 6.5 da kaldı malesef.Prp yi bende düşünüyorum ve ozon tedavisi varmış onu da araştırıyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa çok mutlu oluruz. Ayrıca bilgim olursa yazacağım
Özel hastanede canım inşallah arkadasin fayda gorurYarin Sabah bir arkadaşım prp yaptıracak ondan gelişmeler alır bilgi veririm. Nerede yaptırdın özel hastanede mi?
Canım benim 6.5 maalesef prp den fayda görmedim. Şimdi histereskobi yapacak.Bana da yapılacak birkaç güne kadar. Sebep rahim duvarı inceliği. İnşallah faydalı olur
Histeroskopi ne için pekiCanım benim 6.5 maalesef prp den fayda görmedim. Şimdi histereskobi yapacak.
Rahimde sorun varmı diye bakacaklar. Ultrasonda t ye meyilli gibi duruyormuş.buyuzdende net görüntü alamıyor.Histeroskopi ne için peki
Anladım. Çaresi vardır inşallah. Benim 8 mm filan oluyor aslında, transfer de yapılıyor ama tutunma olmuyor. Yumurta toplama esnasında da doktor rahim duvarını ince görünce prp dedi.Rahimde sorun varmı diye bakacaklar. Ultrasonda t ye meyilli gibi duruyormuş.buyuzdende net görüntü alamıyor.
Sağlık olsun vardır bunda da bir hayır. Histereskopi den güzel haberler verirsin inşaallahCanım benim 6.5 maalesef prp den fayda görmedim. Şimdi histereskobi yapacak.
Ozon tedavisi görürseniz deneyimlerinizi paylaşır mısınız?Prp yi bende düşünüyorum ve ozon tedavisi varmış onu da araştırıyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa çok mutlu oluruz. Ayrıca bilgim olursa yazacağım
Sorun şu ultrason görüntüsünde rahimi net göremiyor. biraz rahimi t gibi gorunuyor. Rahmin pozisyonu geriye doğruymuş.guya onu düzeltecek. Biraz torpilicekmis ki rahim rahat kalinlassin.Ben prp den kalınlaşma olarak fayda görmedim. İki sene önce de yaptırmıştım yakın zamanda da hiperbarik oksijen tedavisi sonrası prp yaptırdım histereskopi de oldum. Kalınlaşma sağlamadı. 6.5 mm rahim de 3 çizgi görüntüsü varsa transfer yapılmalı.
İnşallah fayda gorursun.okadar strese giriyoruz.Ben de prp yaptırdım geçen hafta. Şimdi estrofem kullanıyorum. Faydası oldu mu bilmiyorum. 7 şubatta kontrolüm var.
İnşallah bakalım. Yalnız transferim yeni adete bikaç gün kala olcak. Böyle olan var mı hiç?İnşallah fayda gorursun.okadar strese giriyoruz.