Rahim inceliği için prp yaptirip fayda gören var mi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tyt82
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tyt82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
1.664
1.250
133
42
Bu konuda çok sayfa okudum belki bir çare bulurum diye. Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar başarili oldugunuz bir tedavi yöntemi varmiydi.doktor bana prp onerdi.aranizda yaptiran varmi. Bu başlik altinda daha derli toplu bilgiye umarim ulasirim.

Ben sabah aksam estrofem kullandım faydasınıda gördüm. Ama dr kontrollü kullanman gereken bir hap. Fazlası felçe kadar götürüyo

Ben sabah aksam estrofem kullandım faydasınıda gördüm. Ama dr kontrollü kullanman gereken bir hap. Fazlası felçe kadar götürüyo
Tabiki bu konuda estrofem veriyorlar.bende kullandim gerektigi kadar.histeroskobi oldum bisey cikmadi.hala kalinlasmiyor prp yapacaklar en son.kaç kez transverim incelik yuzunden iptal oldu. Cevabin icin tesekkur ederim.

Prp yi bende düşünüyorum ve ozon tedavisi varmış onu da araştırıyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa çok mutlu oluruz. Ayrıca bilgim olursa yazacağım

Prp yi bende düşünüyorum ve ozon tedavisi varmış onu da araştırıyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa çok mutlu oluruz. Ayrıca bilgim olursa yazacağım
Prp yaptırdım faydasını görmedim rahim 6.5 da kaldı malesef.

Yarin Sabah bir arkadaşım prp yaptıracak ondan gelişmeler alır bilgi veririm. Nerede yaptırdın özel hastanede mi?

Bana da yapılacak birkaç güne kadar. Sebep rahim duvarı inceliği. İnşallah faydalı olur

Rahimde sorun varmı diye bakacaklar. Ultrasonda t ye meyilli gibi duruyormuş.buyuzdende net görüntü alamıyor.
Anladım. Çaresi vardır inşallah. Benim 8 mm filan oluyor aslında, transfer de yapılıyor ama tutunma olmuyor. Yumurta toplama esnasında da doktor rahim duvarını ince görünce prp dedi.

Ben prp den kalınlaşma olarak fayda görmedim. İki sene önce de yaptırmıştım yakın zamanda da hiperbarik oksijen tedavisi sonrası prp yaptırdım histereskopi de oldum. Kalınlaşma sağlamadı. 6.5 mm rahim de 3 çizgi görüntüsü varsa transfer yapılmalı.

Ozon tedavisi görürseniz deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Ben prp den kalınlaşma olarak fayda görmedim. İki sene önce de yaptırmıştım yakın zamanda da hiperbarik oksijen tedavisi sonrası prp yaptırdım histereskopi de oldum. Kalınlaşma sağlamadı. 6.5 mm rahim de 3 çizgi görüntüsü varsa transfer yapılmalı.
Sorun şu ultrason görüntüsünde rahimi net göremiyor. biraz rahimi t gibi gorunuyor. Rahmin pozisyonu geriye doğruymuş.guya onu düzeltecek. Biraz torpilicekmis ki rahim rahat kalinlassin.

Ben de prp yaptırdım geçen hafta. Şimdi estrofem kullanıyorum. Faydası oldu mu bilmiyorum. 7 şubatta kontrolüm var.

Back
X