Rahim kalınlaşması

serendipity16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
505
221
53
30
Arkadaşlar merhaba 26 yaşındayım 1.5 senedir evliyim şu an değil ama 7 8 ay sonra çocuk istiyoruz bunun için doktora gittim rahim kalınlaşması dedi 12 cmmiş biyopsi yapılması lazımmış 5 dklık işlem lokal anestezi yapıyoruz dedi ama korkuyorum tam anestezi mi yaptırmalıyım canı yakıyor mu ? Bi de rahim kalınlaşması gebeliğe engel mi rahmi kalın oldup doğum yapan var mı ?

Rahim kalınlaşması bende de var. 12 mm, adet döngüsünün kaçıncı gününde çıktı?

Anestezi olunca can yanmıyor diye biliyorum ben ama. Bence önemli bir durum rahim kalınlaşması cunku belli bir kalıngı var çok ince veya kalın olmaması gerek değerin normalden..hamilelik bu sekilde zor galiba.. önce bir tedavi olman gerek canım.. doktor gereken bilgiyi verecektir bence.. çok geçmiş olsun

Evet gebeliğe engel, aynı durumdan biyopsi oldum bana da lokal yapacağız deyip hiç bişey yapmadan öylece biyopsi yaptılar içimi yırttılar sanki öyle bi acı çektim, işlem çok kısa sürdüğü için kandırdılar muhtemelen beni, lokal veya genel yaptıklarından mutlaka emin olun.

acaba sadece sedatize mi ettiler? Yani biraz uyuşuk gibi hissedersiniz ama lokal veya genel anestezi gibi değil. Çok geçmiş olsun buarada.

Teşekkür ederim, hayır elindeki aletle direk içime daldı sonrası çığlık kıyamet zaten, böyle de korkuttum gibi olmasın da anestezi olduğu sürece ruhunuz bile duymaz zaten

Teşekkür ederim, hayır elindeki aletle direk içime daldı sonrası çığlık kıyamet zaten, böyle de korkuttum gibi olmasın da anestezi olduğu sürece ruhunuz bile duymaz zaten

Bence bilgi vermeniz iyi oldu, en azından öyle bişey olacağını hissedeceği anda doktora sorar, bir şekilde anestezi istediğini ifade eder.

Öyle diyorsanız kullanıcı isimlerini okumadan bodoslama yazmışım valla neyse netice belli

Nar suyu içince geçecek kadar basit bişey ve dünyada hergün yüzlerce binlerce insan biyopsi oluyor demekki herkes enayi bu dünyada vay be
Enayi değil tabikde biyipsisini yapsın bir yandan nar suyu içse ne gibi bir zararı olabilir İbrahim Saraçoğlu ndan duymustum bizde kafamızdan atmiyoruz

Enayi değil tabikde biyipsisini yapsın bir yandan nar suyu içse ne gibi bir zararı olabilir İbrahim Saraçoğlu ndan duymustum bizde kafamızdan atmiyoruz

haa şu her hastalığına ot çöp önerip de kendisi prostattan hastanede yatan kimyacı. Doktor bile değil kendisi. Ama isminin başında prof olduğu için nasıl olsa her konudan anlıyordur tabi. Siz de haklısınız.

teşekkürler yanıtlar için anestezi yaptıklarından emin olucam kesinlikle. Peki rahim kalınlaşması yaşayıp hamile kalan var mı ilaçla falan düzelen bir şey mi ? Ayrıca ben aslan pençesi içiyorum umarım faydasını görürüm

Bunun çaresi soğan kürü. Sağlık açısından başka sebepler içmenizde sakınca yoksa. Çok çok etkili

Bende rahim kalınlaşması yoktu ama çok fazla regl olduğum için ufak bir küretaj ve biyopsi yapmışlardı.
Rahim kalınlığım 7 cm di.
Ama bu işlemi yaptıranların ne kadar zorlandiğına şahit oldum.Bende de lokal anestezi kullanılmıştı.Acı eşiğinize göre imkan varsa genel anestezi olun derim.

Seninki bana çok kalın gibi gelmedi. Benimki 14. Gün 19 mm çıktı, adet bittikten yaklaşık 7 gün sonra. Biyopsi yaptıracak mısın?
Bilmiyorum ki doktor kalın dedi adet bittikten sonra en fazla 8 mm olması lazımmış. Başka bi doktora daha gidicem oda biyopsi derse mecbur yaptırıcam

Şu an aslan pençesi içiyorum oda iyi geliyor diyor ikisi beraber yapılır mı acaba
Evet testere dişli aslan pençesini de duydum çok iyiymiş. Ama beraber yapılır mı bilmiyoeum. Riske değmez. En iyisi diğerini başka zamann yapmak sanki. Şifa olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…