• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim kalınlığı nasıl inceltilir??????

cansunida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
1.739
245
163
arkadaşlar tüp bebek tedavisinde rahim kalınlığını hangi kürlerle inceltebiliriz???*
benim adetin 2. gününde rahim kalınlığım 6 mm çıktı normalde 5in altında olması gerekiyormuş tedavim iptal oldu:(
3 ay biosteron esrofem progestan kullanmıştım şimdi yine 1 ay daha bu ilaçları kullanıcamışım kalınlıktan dolayı...

cnm benımde rahmım kalın cıkmıstı tedavıyı durdurmadılar kucuk bır operasyonla ınceltıler ben korktugum ıcın uyutular uyandıgımda kalktım eve gıttım yanı öyle zor bıseyde degıl senınkını neden durdurdular anlamadım hata sonra böbrek hızasına takılan bant seklınde bır urun var onu kulandım hamıle kalana kadar buarada ben dogurdum sımdı 10 aylık

cnm benımde rahmım kalın cıkmıstı tedavıyı durdurmadılar kucuk bır operasyonla ınceltıler ben korktugum ıcın uyutular uyandıgımda kalktım eve gıttım yanı öyle zor bıseyde degıl senınkını neden durdurdular anlamadım hata sonra böbrek hızasına takılan bant seklınde bır urun var onu kulandım hamıle kalana kadar buarada ben dogurdum sımdı 10 aylık

sağol cnm cvp için.senin rahim adetinin kaçıncı gününde kalın çıktı kaç mm di hatırlıyormusun.ben 3 ay önce laparoskopiyle,historoskopi oldum diye belkide şuan ilaçla inceltme yöntemine gitmiş olabilirler.eğer 1 ay sonra incelmezse napcaz dediğimde historoskopiyle kazıma işlemi yapılır dedi.
senin kazıma işlemi yapıldığı ay mı tedaviye devam ettiniz rahmin toparlanması falan gerekmedimi hemen tedavi uyguluyorlarmı öyle?
Allah bağışlasın evladını...darısı başımıza..

cnm evt benım herseyı üst üste yaptılar rahım kalınlıgını sorun etme onu cözuyorlar kac cm oldugunu ınan hatırlamıyorum rahım ınceltme yaptılar sonra o bantları taktım sonrada yumurtalar alındı sonra tek transfer yapıldı bana ALLAH ısterse verıyor darısı basına ınan ben hıc takmadım hocamıda kotusune alıstırdım dedım ben adet olcam hıc umıtlenme ama GUZEL ALLAH ım nasıp ettı stres cok önemlı olmasa ne olur kısmet degılmıs dıye dusun vallahı ben hıc salamadım hata :17:utanarak söyluyorum transfer sonrası cınsel ılskı yasak dedıler ben hıc dınlemedım sen doktorun dedıgını yap ama sakın bana uymayasın ben umursamamama baglıyorum sanada nasıp etcek emın ol öyle hısedıyorum benım hıslerım kuvvetlıdır cvp yazdıgım kadınlar nedense hıslerımın calıstıgı kadınlar oluyor ben emınım senınde olucak:3:

cnm evt benım herseyı üst üste yaptılar rahım kalınlıgını sorun etme onu cözuyorlar kac cm oldugunu ınan hatırlamıyorum rahım ınceltme yaptılar sonra o bantları taktım sonrada yumurtalar alındı sonra tek transfer yapıldı bana ALLAH ısterse verıyor darısı basına ınan ben hıc takmadım hocamıda kotusune alıstırdım dedım ben adet olcam hıc umıtlenme ama GUZEL ALLAH ım nasıp ettı stres cok önemlı olmasa ne olur kısmet degılmıs dıye dusun vallahı ben hıc salamadım hata :17:utanarak söyluyorum transfer sonrası cınsel ılskı yasak dedıler ben hıc dınlemedım sen doktorun dedıgını yap ama sakın bana uymayasın ben umursamamama baglıyorum sanada nasıp etcek emın ol öyle hısedıyorum benım hıslerım kuvvetlıdır cvp yazdıgım kadınlar nedense hıslerımın calıstıgı kadınlar oluyor ben emınım senınde olucak:3:

;)) güldürdün beni inşallah ya ağzından bal akıyooo :16::16::16:

kızlar konuyu açmışken bilgi vereyim dedim soğan kürü rahmi kalınlaştırıyormuş ben 5 gün kullanmıştım inş. iyce kalınlaşmamıştır her işte vardır bir hayır diyerek kendimi teselli ediyorum ;;) .artık zerdeçal kullanıcam yemeklerde 1 kaşık.
ibrahim saraçoğlu; soğan kürü rahmi kalınlaştırır diye paylaşımlarda bulunmuş...
ömer coşkun ;rahmi inceltmek için yemeklerde bir kaşık zerdeçal kullanın, rahim kanserinede, rahmi inceltmeyede iyi geliyor demiş.... bilginiz olsun...;))))

Son düzenleme:
Back
X