rahim kanalınız açık mı kapalı mı testi.......

nahle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
190
0
96
İstanbul
rahim kanalınız acıkmı kapalımı testi;
şöyleki çamaşırınızın içine bırkactane sarımsak koyuyorsunuz agzınızdan kokusu cıkarsa kanallar acık koku çıkmazsa kapalı bunu daha önce denıyenız oldumu?
eşimin teyzesı yapmıs onda sankı sarımsak yemiş gıbı koku yapmış,ben denedım hıc koku gelmedı acaba kanallarım tıkalı olabılırmı.
başka yöntem yada kanallın tıkalı olmasının bır belırtisi varmı bilenler lütfen yardımcı olsun,dunden beri moralım cok bozuk:çok üzgünüm:

canım bunu rahim filminden başka bi yolla anlayamazsın ben çektirdim tıkalıymış buay bidaha çektiricem açılırsa diye inşallah açılır :Saruboceq:yoksa laparoskopi olucam

ay ınanamıyorum boyle bırsey olur mu hıc ya -tatlicadiarzu-kusura bakmayın ama cok komik kaydirigubbakcemile3

:roflol:

zaten yapalım dıye söylemıyorum acaba deneyen varmı merak ettım.eşim bır tv programında duymus ordada sarımsak bugusuna oturun dıyomus kafam cok karısık ayrıca dogruysa kanalım tıkalımı acaba aslında banada sacma gelıyo ama ne bıleyım işte bir umut her duyduma sarılıyom

:sinifsinif:

eğitimcisin dimi akannehir

bu kadar her duyduguna sarılcagına doktora gıtsen kesın cozum olmaz mı :1ninca:

evet öyle bişey var anneciminde 4 sene çocugu olmadıgı için bu yöntem bizzat doktoru tarafından önerilmiş dogru yani boshayallersmile

tıkalı olduguna daır bır belırtı varmıdsı sende

hayır yoktu diyorumya rahim filmi çektirmedende onu anlayamazsın.ama bn şurdan anladım 2senedir hangi dra gittiysem hiçbişeyim çıkmadı yumurtalarım güzel gelişio,adetlerim düzenli,hormonlarda sorun yok ozamn dedim tüplerde problem var drumda hsg istedi (hiçde korkulcak bişey değil.bence korkmayın dişinizi sıkamıcak kadar acımıyor)işte onun sonucunda tıkalı olduğu çıktı.şimdi tekrar hsg yapılıcak.inşallah açılır yoksa laparoskopi.bence herşeyi bukadar çok kafaya takmayın.herşeyin hayırlısı ve halimize şükredelim.inanın nekadar çok kendimizden kötü durumda olan insanlar olduğunu bilelim.ve şükredelim rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..

arkadaşı kınamayın çok saçma diye lütfen ben bu formda neler neler okudum adaçayı yağı pamuğa sürüp vajinanın içine koymak tüpler kapalımı açıkmı diye,süt buharına oturmak,idrara karbonat atıp test yapmak vs. ama tabi en güzeli canım rahim filmi çektir için rahat etsin

canim böyle seylerle vait gecirme, git rahim filmi cektir bende cektirdim hemde kesin sonuc alirsin ;-) allah yolunu acik etsin

canim benim hani bir soz var denize dusen yilana sarilir seni cok iyi anliyorum ama belkide baska yan tesir yapacak cunku bunun gibi bir olay bende yasadim 17 yasinda evlendim cesaret sizdim kaynanam zorla bana kina ile pekmez karistirip icirmisti hala o korkunc gunu unutamiyorum ama kina cigerlerime zarar verdi aklima geldikce kizarim bence en guzel emin olmak icin en guzeli adetin ucuncu gunu alttan ultrasyona giriyorsun zaten 11 kanal var incelemeden sonra kesin birsey derler acikmi kapalimi hem icin rahat eder hemde doktor takibinde olursun Allahim yardimcimiz olsun unutmaki once senin sagligin gelir

ayy okuyunca gülmekten kırıldım hiç duymamıştım

inanması güç belki ama döğru benım tanıdıgım bir kadın yapıyor bana yaptı ve sonuc ıcın bekliyoruz.ssarımsak ile top karabiberi dövür alabalık yağı ekleyip gazlı bezle çıkı yapıp rahim içine koyuyorum bunu
gün tekrar edicem sonra birlıkte olucaz inşallah tutar çevremdeki herkezin tutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…