rahim kanalınız acıkmı kapalımı testi;
şöyleki çamaşırınızın içine bırkactane sarımsak koyuyorsunuz agzınızdan kokusu cıkarsa kanallar acık koku çıkmazsa kapalı bunu daha önce denıyenız oldumu?
eşimin teyzesı yapmıs onda sankı sarımsak yemiş gıbı koku yapmış,ben denedım hıc koku gelmedı acaba kanallarım tıkalı olabılırmı.
başka yöntem yada kanallın tıkalı olmasının bır belırtisi varmı bilenler lütfen yardımcı olsun,dunden beri moralım cok bozuk:çok üzgünüm:
:sinifsinif:
eğitimcisin dimi akannehir
bu kadar her duyduguna sarılcagına doktora gıtsen kesın cozum olmaz mı :1ninca:
canım bunu rahim filminden başka bi yolla anlayamazsın ben çektirdim tıkalıymış buay bidaha çektiricem açılırsa diye inşallah açılır :Saruboceq:yoksa laparoskopi olucam
tıkalı olduguna daır bır belırtı varmıdsı sende
rahim kanalınız acıkmı kapalımı testi;
şöyleki çamaşırınızın içine bırkactane sarımsak koyuyorsunuz agzınızdan kokusu cıkarsa kanallar acık koku çıkmazsa kapalı bunu daha önce denıyenız oldumu?
eşimin teyzesı yapmıs onda sankı sarımsak yemiş gıbı koku yapmış,ben denedım hıc koku gelmedı acaba kanallarım tıkalı olabılırmı.
başka yöntem yada kanallın tıkalı olmasının bır belırtisi varmı bilenler lütfen yardımcı olsun,dunden beri moralım cok bozuk:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?