• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnfertilite Psikolojisi, tükenmişlik

En azından evlenebilmişsin.ben de o yüzden kendimi bazen çok beceriksiz ve eksik hissediyorum.sizi hasta hasta alıyorlar bizi sağlam alan yok 🤣🤣 kolay değil adam da sürekli peşinde bu süreçte.ben de seni kıskandim valla.
En azından evlenebilmişsin.ben de o yüzden kendimi bazen çok beceriksiz ve eksik hissediyorum.sizi hasta hasta alıyorlar bizi sağlam alan yok 🤣🤣 kolay değil adam da sürekli peşinde bu süreçte.ben de seni kıskandim valla.
Hasta sensin. Böyle olduğunuz sürece tek kalın. Kimsenin aile düzenini bozmayın. Çok kötüsünüz çok. Kalbiniz gibi pis yaşayın.

üzüldüm ruh halinize. Yazık çareside yok bu hastalığın. Ciddi ciddi üzüldüm. Allah tez samanda sizin gibi dengesiz birini çıkarsın karşınıza yoksa sizi normal biri çekmez.

çok üzgünüm gerçekten bir de oldu sanıp minicik umutlanıp dağlar kadar yıkılıyoruz her seferinde. bizi bizden başkası hiçbir şekilde anlamaz gerçekten kalbim kararmaya başladı artık allaha sığınıyorum bu durumdan ötürü. misal sosyal medya oyle bir hale geldi ki, insanlar öyle bir şovmene döndü ki. kadının 2 çocuğu var, 3. düşük olmuş diye karalar bağlamış ağlıyor videoda. Ya da başka birinin oğlu var, ikinci olmuyor diye isyanda. Allah gerçekten de kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş, o kişiler bizim yaşadıklarımızın %10’unu yaşasa mağaraya yerleşip kendilerini dünyaya kapatırlar herhalde.
Herkesin sınavı çok başka, her nasip vaktine esir. Allahım bizlere katından bir melek göndersin tez vakitte 🥹🩵
Allah'ım, ne kadar tanıdık duygular, ne kadar aynı üzüntüler ve düşünceler...
Ben henüz tüp bebeğe geçmedim. Doğal yolla gebelik oluşuyor ama ne yazık ki devam etmiyor. Dört buçuk sene oldu... Dile kolay. Birer yıl arayla bile olsa, şimdiye kadar üç çocuğum olurdu.
Kader... Her şey Allah'tan. Rabbim gönüllerimizi ferahlatsın, bizlere de göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar nasip etsin.

Back
X