• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim kanseri

saadt25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
8
0
1
30
Merhaba arkadaşlar
Pap smear testımde rahım kanserı çıktı onkoloji ile yarn goruscem bana dırek ameliyat ı düşün dedıler kadın doğumda acaba ameliyat dısında bı çözüm yok mu 31 yaşındaym bı tane çocuğum var ama ıkıncı çocuk isteğim var bunun dısında rahim ve yumurtalık larım alınırsa kendımi çok eksık hissederım pet cekılcek bugün dua edın smear testı yanlıs çıksın 😭

Merhabalar çok geçmiş olsun size dua edeceğim belki yardım eden birileri olur diye yorum yazdım

Smear de nasil tani konuluyor? Tarama testi o. Biyopsi almadilar mi? Ne yaziyor smear sonucunuzda
Pap smear testıydı endonetroıd korsıom fıgo 1 yazıyodu bugünde pet cekıldı yarn onkolojıyle goruscem CD verdıler bakalm o ne dıcek

Smear de nasil tani konuluyor? Tarama testi o. Biyopsi almadilar mi? Ne yaziyor smear sonucunuzda
Kadın doğum dırek kanser dedı bana inşallah öyle degıldır bugün pet cekımı de yapıldı inşallah başka bısey çıkar smear testınde endometroid karsıom grade 1 yazıyo herşey yarn onkolojı doktoruyla görüştüğmde tam bellı olur

Ara kanamalar karında sıslık cınselıkten sonra kanama başka
Kadın doğum dırek kanser dedı bana inşallah öyle degıldır bugün pet cekımı de yapıldı inşallah başka bısey çıkar smear testınde endometroid karsıom grade 1 yazıyo herşey yarn onkolojı doktoruyla görüştüğmde tam bellı olur
Gercekten cok gecmis olsun. Benim smearimde de atipik glanduler hucreler/ neoplastik lehine yaziyordu. Kansere cok benzeyen hucreler gorduk kanalda demekmis. Biyopsi de kanal temiz cikti ama rahim agzinda cin3 varmis leep ile aldilar. Smearim kadar kotu gelmedi sonucum. Insallah sizinde kotu cikmaz

Gercekten cok gecmis olsun. Benim smearimde de atipik glanduler hucreler/ neoplastik lehine yaziyordu. Kansere cok benzeyen hucreler gorduk kanalda demekmis. Biyopsi de kanal temiz cikti ama rahim agzinda cin3 varmis leep ile aldilar. Smearim kadar kotu gelmedi sonucum. Insallah sizinde kotu cikmaz
Smear kesın tanı koyuyomus onkoloji doktoru da aynısını soyledı hakketen kansersn dedı akşam pet raporu geldi onda da kanser sonuç olarak ya rahim alıncak ya da yayılma rıskını göze alıp ilaç tedavısı olcam kafam karma karısık yemın Le şuan hç bısey düşünemiyorum bı tane evladım var herkes ameliyat ol dıyo onu düşünmek zorundaym biliyorum ama bu yaşta da rahımı aldırmak çok ağrıma gıdıyo

Smear kesın tanı koyuyomus onkoloji doktoru da aynısını soyledı hakketen kansersn dedı akşam pet raporu geldi onda da kanser sonuç olarak ya rahim alıncak ya da yayılma rıskını göze alıp ilaç tedavısı olcam kafam karma karısık yemın Le şuan hç bısey düşünemiyorum bı tane evladım var herkes ameliyat ol dıyo onu düşünmek zorundaym biliyorum ama bu yaşta da rahımı aldırmak çok ağrıma gıdıyo
Cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Benimde smear sonucum sizinkine yakin cikmisti(kansere cok benzeyen hucreler tarzi) ama biyopsim o kadar kotu gelmedi. Bu surecte sonuc beklerken falan tum senaryolari dusunmustun. Rahim aldirma senaryosu dahil. Facebookta serviks kanseri grubu var. Orda 3. Ve 4. Evre diger organlara metastaz yapan cok kadin var. Evre 1 ise gercekten hastaligin cok basi. Bir cocuk daha dusunmuyorsaniz uzulmeyin. Allah sizi yavrunuza bagislamis smearle farketmissiniz. Bu kanser 3.ve 4. Evre de belirti verirmis. Ya smear vermeseydiniz ve belirtilerinizle gitseydiniz oyle dusunun

kaç yaşınızdasınıki , sadece rahimse hiç düşünmeyin hemen aldırın. çok şükür bebeğiniz var. pozitif düşünün .

Çok geçmiş olsun Rabbim şifanızı versin inşallah moralinizi yüksek tutun lütfen benimde smear sonucuö hücre anormalliği ve HSIL çıktı kolposkopi olcam Şubat'ta banada, kanser olmak ihtimalin var dedi Dr rabbim büyük iyi düşünelim iyi olsun 🙏

Cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim,inşallah korkulan değildir🙏 peki belirtileriniz neydi ne gibi değişimler gözlemlediniz bedeninizde sqğlığınızda?

Back
X