Rahim kasılmaları

kubis-55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
389
349
103
38
Arkdşlar 20. Haftamdyım ve bebeğin oldgu yerde aniden gerilme sertleşme oluyor böyle bi noktada top gibi bişi oluo ve geçio sonra
Bu kasılmaymış
Erken haftalarda olan kasılmalar erken doğum riskini tetikliomuş
Progestan ve magnezyuma başladım korkuyorum :(
Aynı durumda olan var mı :(

Bende de dediğin gibi şeyler oluyor ama henüz doktoruma soramadim önemli değildir umarım :(

Arkdşlar 20. Haftamdyım ve bebeğin oldgu yerde aniden gerilme sertleşme oluyor böyle bi noktada top gibi bişi oluo ve geçio sonra
Bu kasılmaymış
Erken haftalarda olan kasılmalar erken doğum riskini tetikliomuş
Progestan ve magnezyuma başladım korkuyorum :KK43:
Aynı durumda olan var mı :KK43:

benimde vardı ben normal diye düşünüyodum sonuçta göbüş büyüyo , bide fazla hareket etmiyorum ondan şişiyorum diye ama doktora söyledim sertlik var daha yumuşak olmalı dedi banada progestan ve magnovital şase günde 3defa verdi artı pretra diye bir ilaç ama onu almadım pazartesi kısmetse başka doktora gidicem ona göre alıyım diyorum çok ilaç kullanmaya başladım bunların yanında decavit ve gynoferon kullanıyorum . insanı tedirgin ediyor böyle bir durum sürekli karnımı yokluyorum sertlik nasıl diye

bana sabahlari oluyor sadece uyandigimda wc ihtiyacim varsa sirt ustu yattigimda top gibi oluyor ama onemsemedim hic bende sorayim gidince

kızlar aynı şey banada oldu 20. haftalarımda ve hala ara sıra oluyor boyle karnım aşşagıya dogru cekılıyo gıbı ve alt bolgesınde sertlık oluyo doktoruma sordum hemen korkulacak bı sey yok bbek dönmüştür dedi ve düzenli bi sancı agrı olmadıgı surece korkma dedı sımdı cok nadır oluyo ara sıra

kızlar aynı şey banada oldu 20. haftalarımda ve hala ara sıra oluyor boyle karnım aşşagıya dogru cekılıyo gıbı ve alt bolgesınde sertlık oluyo doktoruma sordum hemen korkulacak bı sey yok bbek dönmüştür dedi ve düzenli bi sancı agrı olmadıgı surece korkma dedı sımdı cok nadır oluyo ara sıra
Evwt canım öyleymiş ya... Çok şükür azaldı diyim nazar değmesin :))))

Benmkilerde azaldı ama ilaçlardan ötürü mü yoksa sıkntı tamamen geçti bilmiyrm
1 ay daha progestan magnezyum dewam

Back
X