• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim nakli

umutsuzz09

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
1
0
16
Bingöl
slm rahim nakliyle ilgili bilgisi olanlar varmı acaba 6 yıllık evliyim cocuğum yok drlar doğuşdan rahim yok dediler bazıları rahim cok kücük olabilir dediler kafayı yedim aklımda bir sürü soru rahimliği olmayan kişi eşiyle karı koca hayatı olurmu benim eşimle herhangi bi sorunumuz yok herşey yolunda benim bildiğim rahmi olmayan kadın eşiyle karı koca ilişkisi olmaz ne olur bana yardımcı olun yalvarırım

canım cinsel ilişkinin rahmin olup olmamasıyla alakası yok vajina mevcutsa karı koca hayatınız olur,rahim yoksa yapılacak birşey var mı bilmiyorum ama rahim nakli yapıldığını duymuştum bir araştır istersen

tam emin değilim ama malatya fertilde yapay rahim yapılan bir kadın gebe kalmış diye duydum rabbim yardımcın olsun.

cinsel ilişkinin rahimle alakası yok, yani karı koca hayatınız normal olupta rahminiz olmayabilir
bende antalya akdeniz ünv, de rahim nakli olduğunu okumuştum,hatta nakil yapılan kişi ,doğum yapmıştı,bir araştırın isterseniz
Allah şifanızı versin inş.

doktorları anlamıyorum rahmin ya vardır ya da yoktur ne demek ya yok ya da küçük kesin bir cevap yok mu yani...benim bildigim de rahim naskli antalyada oldu ..konuyu acalı bayagı olmuş neler yaptın var mı gelişme?

suan turkıyede yapılıyormu bılmıyorum ama kım verecek sana rahmını doku uyumu fılan lazım bıldıgım kadarı ıle aileden bırı verebılır sana mesela annen gıbı kıbrısta yapıyor dıye bılıyorum

Back
X