rahim perdesi için ameliyat olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sumahan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sumahan

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar.. ben sitenizi yeni keşfettim.
çok hoşmuş... belki bana da yardımcı olabilirsiniz.
rahmimde perde olduğu anlaşıldı. 1 ay içinde ameliyat olmayı planlıyorum ama çok da endişeleniyorum. bu ameliyatı olan varsa biraz anlatabilir mi?
ben Yücel Karaman'a gittim. bu konuda en iyilerden olduğu söylendi.
fikri olan var mı?

Merhaba bendede perde vardı bende 20 gün önce ameliyat oldum eğer ameliyatını itinalıyaparlarsa sorun olmuyor birde histeroskopi ile yapılıyor. Bana laparoskopide yapmıştı doktor aynı anda hem rahmin durumu hakkında tam bilgi sahibi olmuş hemde histeroskopi ameliyatları özen isteyen ameliyatlar. Geçmiş olsun

Rahim anomalileri topiğinde bu konuyla ilgili bir süre yazan arkadaşımız var oraya katılabilirsin.

aramıza hoşgeldin,
ben doktora gittiğimde bir hanımla tanıştım canım. 4 kez düşük yapmış, düşüklerin sebebini araştırırlarken rahimde perde olduğunu tespit etmişler, kapalı ameliyat ile perdeyi almışlar, sonuçlarını göstermeye gelmişti doktora. gayet iyi görünüyordu fazla bir rahatsızlığı da olmamış, geçmiş olsun canım.

gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim ...
zeyhat'cım, senin ameliyatın problemsiz geçti sanırım.
kim yaptı, nerde oldun, öğrenebilir miyim?

Merhaba benim ameliyatım çok iyi geçti zaten her kadın doğum uzmanı yapmıyor. Ben çok araştırdım doktorlardan yana evhamımdır. Sonunda bir prof. buldum. Rahim anomalilleri ve infertilite üzerine eğitim almış çok tecrübeli süper doktor. Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu. Marmara Ünv. Kadın Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı. Ben hatta jinekoloji bölmününde böyle bir başlık açıtm: "Bu Doktoru Güvenle ve Önemle Tavsiye Ediyorum" diye dilersen ordan bakıp bilgi alabilirsin

bir kaç şey daha sorabilir miyim?
doktor ameliyatı nerde yapıyor, üniversite hastanesinde mi, yoksa çalıştığı başka bir hastane var mı? ve sakıncası yoksa ameliyat kaça maloldu?

slm arkadaşlar bende de benzer durum var. daha önce de birçok kez yazmıştım.çift rahim var bendede iki ay önce 27 haftalık bebeğim ölü doğdu. kimi doktor hemen ameliyat dedi en son gittiğim izmirdeki doktor ise kesinlikle ameliyat olma deyip birçok tahlil istedi. ne yapacağımı bilmiyor aynı acıyı tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. bu arada rahim anomalileri topiğine nasıl giriliyor.

slm arkadaşlar bende de benzer durum var. daha önce de birçok kez yazmıştım.çift rahim var bendede iki ay önce 27 haftalık bebeğim ölü doğdu. kimi doktor hemen ameliyat dedi en son gittiğim izmirdeki doktor ise kesinlikle ameliyat olma deyip birçok tahlil istedi. ne yapacağımı bilmiyor aynı acıyı tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. bu arada rahim anomalileri topiğine nasıl giriliyor.

slm Toprak gecmis olsun Allah sabirlar versin, rahim anomalilerine bu linkten ulasabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/201614-rahim-anomalileri.html

ben geçen cuma rahim duvarı için histeroskopi operasyonu geçirdim... zaten uyudum... birşey anlamadım.. ama 5 gündür hala kanamam devam ediyor... ilk iki gün bayağı bi kanama oldu .. neyse ki azaldı... doktorun dediğine göre beklediğinden büyük çıkmış duvar.. spiral takmış.. önümüzdeki adetin 5 veya altıncı günü yeniden histeroskopi yapacakmış.. belki ihtiyaç duyarsa devamını getirecekmiş.. antibiyotik ve hormon ilacı verdiler operasyon sonrası... endişelenecek bişi yok.. uyuduktan sonra::))

Mrb arkadaşlar. iki gün önce bende rahim duvarı için histeroskopi ve laparoskopii geçirdim. Çok stresliydim girerken. Tabi ameliyatta hiçbişey duymuyosun ama sonrası berbat bi durum. Uyanırken çok fena oldum. 2 gündür ağrım baya vardı. Şimdi biraz daha iyiyim hamd olsun. Laparoskopi için 3 delik açılmış göbeğimden. toplan 7-8 tane dikişim var. çok fzla kanamam olmadı. sonuç olarak bende rahim duvarı ve uterusta bi bozukluk oldugu söylenmişti hsg çekildikten sonra. ama ameliyat sonrası ne perde nede uterusta bi bozukluk yokmuş. yani çocuk olmamasına bi sebep yokmuş. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. 4 senedir çocuk istiyoruz olmuyor. neden bilmiyorum. Rabbim hayrlısını nasip etsin hepimize..:)

selam benimde 61 günlük bi kızım var.rahmimde perde varmış doğum esnasında anlaşıldı.normal doğumdan sazeryene dönüldü sadece.yani çocuk olabiliyo.ama 2500 gr doğdu bebişim.galiba kötü tarafı bu.ameliyatı şu an için düşünmüyorum

Benimde rahmimde perde varmış hamileliğimde öğrendim.Doktorum sadece erken doguma sebep olur demişti fakat bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.şimdi korkuyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..Doktorumu değiştirsem..bu şekilde olupta bebeği olan varmı?

Rahimde perdeden dolayı 2 kez düşük yaptım.Histereskopi ve laparoskopi oldum.2 ay ilaç kullandıktan sonra tekrar gelmemi söylediler film çekilcekmiş sonrası ne olur bilmiyorum.

Back
X