Rahim sarkması olabilir mi

hsrtsntrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
4
2
1
30
Öncelikle merhaba , ben yaklaşık 1 ay önce erken gelen doğum sancılarım sebebi ile 23 haftalık bebeğimi kaybettim , doğumum normal oldu . Ancak doğumdan sonra vajina içerisinde elime bir et parçası daha doğrusu şişkinlik geldi . Doktor kontrolüne gidicem ancak bu durum çok canımı şıktı internetten baktığımda rahim sarkması olabilir deniliyor ama BEn de herhangi bir ağrı , idrar tutmama durumu yok , sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi ? Şimdiden teşekkür ederim

selam bende aynısı var fakat ben bu hamileligimde oraya ilaç koyuyorum utrogestan ben utrogestan sonrası böyle oldu sandım çünkü elimle kontrol etmemiştim hiç böyle şiş gibi yuksrıda hemen vajina girişinde dimi? Ben hemen doktora koştum ve şiş falan görmediğini her şeyin iyi olduğunu söyledi fakat sizdeki ile aynımı bilmiyorum acil ginekologuna gidebilirsiniz o bakar

Evet vajina girişinde hemen , dışarı çıkan bir şey yok ama bu durum rahatsız etti beni 40 kontrolümde bahsedeceğim doktoruma buradan umarım ciddi bir şey değildir

selam bende aynısı var fakat ben bu hamileligimde oraya ilaç koyuyorum utrogestan ben utrogestan sonrası böyle oldu sandım çünkü elimle kontrol etmemiştim hiç böyle şiş gibi yuksrıda hemen vajina girişinde dimi? Ben hemen doktora koştum ve şiş falan görmediğini her şeyin iyi olduğunu söyledi fakat sizdeki ile aynımı bilmiyorum acil ginekologuna gidebilirsiniz o bakar
Merhaba arkadaşım. Bana da dr utrogestan önerdi. Utrogestanı vajinaya koyduktan sonra biraz uzanıyorum ama kalktığım zaman akıyor tüm ilac. Bu normal mi? Yoksa daha da içeriye itmem gerek?

Back
X