- Konu Sahibi xxxnezo
arkadaslar cildirmayin rahimi hic ebe duzeltebilir mi doktorlar ameliyatla bile yapmak istemuiyor cunku cok zor bir ameliyat bir ebenin bunu basarma sansi yuzde sifir!!!!!!!!!! ne olur yazmayin bilmeden boyle seyleri biri okuyup inanicak solugu ebede alicak, Allah korusun. hani gobek dusuklugu kas avdutrma neyse onlar masaj hareketleri ve kan dolasimini etkiliyor ama rahim icin soylemeden once ters rahim ne demek onu anlayin imkansizligini anlarsiniz. kusura bakma arkadasim biraz sert gb cevabim ama cok onemli bir konuda cok ama cok bilgisizce tavsiyede bulunmussun Allah korusun bazi okuyanlar inaniyor.
xxnezo ne yaptin? guzel haber verirsin umarim.
ne garip, rahim düzeltme ameliyatı diye birşey yok zaten, rahim hareketli bir yapıya sahip bir organ, bunun için bıçak altına yatan duydunmu hiç.
ayrıca bilmediğim bişey olsa burda asla kimsenin günahına girmem, kendim yaptırdığım için güvenerek yazıyorum burda.
rastgele bilmeden herhangi bir ebeye gidersin yap dersin ,başına bişey gelir o başka ama bu işi iyi bilen çok iyi eski kadınlar yada ebeler var.
3 yıldır doktorlar rahim arkaya dönük,arkaya yapışık vs. birsürü şeyler söylediler bana.
en sonunda bilinen bir eski kadına gittim,ilk önce eliyle muayene etti,sonra otları kaynatıp üstüne oturttu beni,bu sırada benim iltihaplarımda aktı gitti tabi,karnıma küçük kum torbaları bağladı ve 3 gün böyle bekledim, tüp bebeğin çilesinin ve zahmetinin yanında bunlar hiçbişeydi,sonra ben inanmayıp dr.a muayene oldum, yıllar sonra ilk defa bir doktor rahim düz dedi.
ayrıca tüp bebeğin risklerinin yanında , bu işin ehli bilgili bir ebenin düzeltmek için yapacakları hiçbir şey, bilgine..