Gebeliğe Hazırlık Rahim ve yumurtalıklarda sorun yok. Neden hamile kalamıyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür, sevindim sizin adınıza Hayırlısıyla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah.

ben şu an bir sorun var mı onu bile bilmiyorum aslında. 35 yaşın altındaki kadınlar 1 sene deneyip sonra olmadığını düşünmeli diyor uzmanlar. 32 yaşındayım ve ekimden beri deniyoruz. Açıkçası daha fazla beklemek istemedim bir sorun varsa ve tedavim uzun sürecekse diye. Ovulasyon testi aldım yumurtlama günümü takip edeceğim bir süre. Umarım ben de en kısa sürede hamile kalabilirim

Canım bende senin gibiydim ama sana önerim şu..
İlk önce rahim filmi çekinmediysen rahim filmi çekin eşin sperm tahlili yaptırsın ve sonuçlar temiz gelirse doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırman ve sadece çatlatma iğnesi ile normal yoldan denemeni öneriyorum inan birşey vesile olacak o vesileni hiç bir ay boş geçirme

Aslında ben de bu amaçla doktora gittim. Ama doktor sadece ultrasonda rahim ve yumurtalıklarda sağlıklı görünüyor diyip gönderdi. Adet döneminde gel hormonlara bakalım dedi. Rahim filmi vs hiç sözünü etmedi. Bu arada özel hastanelerde ücretler ne durumda bilgin var mı?

Canım ben çorumdayım özelde rahim filmi 750 tl idi ama şehir farkediyormuş muayene 105 ama dediğim gibi çorumda.
İşte 1 yılı bekliyorlar ondan sen şimdi adetliyken 2. Günü git ve 1 yıl dolmasını beklemek istemiyorum rahim filmi çekinmek istiyorum dersen yok diyeceğini düşünmüyorum dersede başka doktora geçersin ama eşinin kesin baktırması gerek

rahim filmi için hangi dönemde gitmek gerekiyor peki? Adete yakın mı gitmek gerekiyor ya da herhangi bir dönemde mi?

Bende 3 aydır deniyorum olmadıkça hüsrana uğruyorum adet gecikmem var gebelik ve prolaktin hormonu için bugun kan verdim erken tedavi herzaman onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…