- 20 Ekim 2024
- 108
- 36
- 13
- Konu Sahibi yellowglitter
-
Ben de oldum histeroskopi operasyonu. Bir haftaya yakın balon ile yaşadım. Tekrar rahim filmi çektirdiğimde hiç yapışıklık yoktuAmeliyat sonrası yeniden yapışıklık oluşmaması için ne gibi önlemler alıyor. Spiral, balon, hormon tedavisi, jel? Bunlardan kullandı mı acaba.
Bu arada hikayeniz maşallah çok güzel devam etmiş. Darısı başıma inşallah
Hiç bilmiyorum süreci inanın çok teşekkür ederim inşallah darısı başınızaAmeliyat sonrası yeniden yapışıklık oluşmaması için ne gibi önlemler alıyor. Spiral, balon, hormon tedavisi, jel? Bunlardan kullandı mı acaba.
Bu arada hikayeniz maşallah çok güzel devam etmiş. Darısı başıma inşallah
Siz ameliyatı hangi doktorda oldunuzBen de oldum histeroskopi operasyonu. Bir haftaya yakın balon ile yaşadım. Tekrar rahim filmi çektirdiğimde hiç yapışıklık yoktu
Prof dr alparslan baksuSiz ameliyatı hangi doktorda oldunuz
Prof dr alparslan baksu
2 yıl önce aynı durumu yaşadım. Alanındaki en iyi doktorları bire bir ziyaret ettim. Ancak tartışmasız diyebilirim ki kullandığı yöntem, yıllardır yaptığı vaka sayıları ve sayısız hekimin bu süreçte yönlendirdiği tek isim Yücel Karama. Tek seferde yapışıklığımı açtı ve bir daha yapışma olmadı. Spiral, balon ve hormon tedavisi uyguluyor. Sahip olduğu merkez Türkiye’de histeroskopi açısından referans merkez. Umuyorum en kolayından şifanıza kavuşursunuz.Yücel Karamanın da methini çok duydum
Gazi Hoca Acıbadem ile anlaşmalı özel sigortam var bana daha uygun gözüküyor
Ne güzel geride kalmış o günler2 yıl önce aynı durumu yaşadım. Alanındaki en iyi doktorları bire bir ziyaret ettim. Ancak tartışmasız diyebilirim ki kullandığı yöntem, yıllardır yaptığı vaka sayıları ve sayısız hekimin bu süreçte yönlendirdiği tek isim Yücel Karama. Tek seferde yapışıklığımı açtı ve bir daha yapışma olmadı. Spiral, balon ve hormon tedavisi uyguluyor. Sahip olduğu merkez Türkiye’de histeroskopi açısından referans merkez. Umuyorum en kolayından şifanıza kavuşursunuz.
Ameliyat sonrası gebelik oluştu mu?2 yıl önce aynı durumu yaşadım. Alanındaki en iyi doktorları bire bir ziyaret ettim. Ancak tartışmasız diyebilirim ki kullandığı yöntem, yıllardır yaptığı vaka sayıları ve sayısız hekimin bu süreçte yönlendirdiği tek isim Yücel Karama. Tek seferde yapışıklığımı açtı ve bir daha yapışma olmadı. Spiral, balon ve hormon tedavisi uyguluyor. Sahip olduğu merkez Türkiye’de histeroskopi açısından referans merkez. Umuyorum en kolayından şifanıza kavuşursunuz.
Henüz oluşmadı. Donmuş embriyolarım car ancak transfer sürecine geçmedim tekrar.Ameliyat sonrası gebelik oluştu mu?
Henüz oluşmadı. Donmuş embriyolarım car ancak transfer sürecine geçmedim tekrar.
Çok teşekkür ederim hepimiz için. Benim üzerinden 2 yıl geçti neredeyse operasyonun. Yaklaşık önlem amaçlı 3 kez üzerine rahim filmi çektirdim :)Ben de Yücel Hoca ile görüşme yapıyorum sanırım orada olacağım. Büyük ihtimalle transfer öncesi yeniden sizden film isterler film çektirmeden transfer yaptırmayın derim. Embriyolar malum çok kıymetli. Sizin için de süreç kolaylıkla gerçekleşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?