merhabalar
bende histeroskopi hakkında bilgi almak için inceliyordum siteyi kısaca bende başımdan geçenleri anlatayım:
6 yıllık evliyim 3 aşılama ve bir tüp bebek tecrübesi yaşadım yaklaşık 4 yıl ilk tedavilere başlarken rahim filmi çekildi fakat herşey normal diye söylendi,onlarca tahlil ve 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaptırdık 18 ay önce fakat dış gebelikle sonuçlandı ve normal yoldan düşük yaptım.o kadar ilaç,tahlil,muayene ve en önemlisi moral bozukluğundan sonra 1 yıl hiç doktora gitmedim fakat 7-8 aydır adet miktarım çok belirgin bi şekilde azaldı ve biz 2. tüp bebek şansımızı denemek üzere geçen hafta doktorla görüştük.
rahimin normalden daha ince olduğunu söyledi bende adetlerimin azaldığını anlattım bi hormon testi yapalım sonuca bakalım dedi ya gizli şeker sebebiyle azalmıştır yada rahimde bi yapışıklık yada enfeksiyon vardır dedi.hormon testi normal çıktı ve histeroskopi yapmaya karar verdi.şimdi adet olmayı bekliyorum 2-3 güne kadar olmam lazım.daha önce histeroskopi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
kusura bakmayın bu kadar ayrıntılı anlattım ama bunları yaşayan arkadaşlara bi örnek yada bi fayda olur diye ümit ediyorum.
şimdiden teşekkürler