Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşımından prolaktın testını adetın 3 günü geldiğinde yapacağız demiş doktor onun durumu tam ne bende anlamadım umarım kısırlık değildir Allah hepiminze şifalar versın canım rabbim hamiş olmayınasip etsın hepimize
Canım ne kadar süredir bir yapışıklık var o da önemli benimk çok yeniydi kürtajdan hemen sonra oldu ve doktor ilk önce orayı ince bir kanülle açtı bakalım bir daha ki adetimi bekliyorum.sonra rahim filmi çakilecek.Ne ilacı verdi arkadaşına??
Rahim yapışıklığı yüzünden kısırlıkla karşı karşıya kalan varmı?aranızda...............................................CADIARZU
Rahim filmi çektirdim canım açılma olayı olduktan sonra ama temiz çıktı çok şükür.Bişi çıkmadı yani umarım tekrarlamaz..
çok iyi o zaman arkadaşım ,
bu demek oluyorki se artık hamile kalabilirsin.başka bir problemin varmı .yapışıklıktan hariç başka bir problem yani ...
bende yapışıklık nedeni ile 2 kez hiteroskopi ve laparoskopi oldum cok sukur kanallarımda ve yumurtalıklarımda bır sorun cıkmadı.2.hıteroskpımı 10 gun once oldum şuanda cyclo prognova kullanıyoruum.deba sen benı korkutun sımdı tekrar yapısma konusunda.sen hıteroskopı oldunmuu durumun tekrarladımı yanı bunu merak ettım.allah ısteyen herkese versın ınşallah.bı de edındıgım bır bılgıye gore tekrar yapısma olsalıgı yapısıklıgın cok yogun oldugu durmlardaymıs.inş tekrar yapısmaz allahım sen duy sesımızı