Rahim Yapışıklığı ve Kısırlık

bende bebek istıyorum 3 aydır korunmuyoruz bana tavsıye edebiliceğiz bir püf nokya var mı mesela ben şunu duydum birlikte olduktn sonra ayaklarımı dıkıp beklemem gerekıyormuş bu ne kadar doğru

arkadaşımından prolaktın testını adetın 3 günü geldiğinde yapacağız demiş doktor onun durumu tam ne bende anlamadım umarım kısırlık değildir Allah hepiminze şifalar versın canım rabbim hamiş olmayınasip etsın hepimize

canım benim prolaktin yüksekliği kısırlık demek değil sadece engel olur ilaçla tedavisi var yani düşürülebiliyor bu prolaktin:1no2:

Canım ne kadar süredir bir yapışıklık var o da önemli benimk çok yeniydi kürtajdan hemen sonra oldu ve doktor ilk önce orayı ince bir kanülle açtı bakalım bir daha ki adetimi bekliyorum.sonra rahim filmi çakilecek.Ne ilacı verdi arkadaşına??

cnm bendede çift rahim var rahim filmi çektirdim bide kürtaj sonrası yapışıklık oldugunu söyledi, dr bunun tedavisinin ikisini aynı anda ameliyat olabilecegini söyledi yane ilaç ile ilgili hiç bişey sölemedi bilmiyorum ama beklide ameliyata girecegim için ikisinide aradan çıkarmak içindir,umarım tedevin ilaçla sonuçlanır.geçmiş olsun...

Eftel sanada geçmiş olsun canım sende ne zaman oldu yapışıklık kürtajmı oldun?yoksa öncedenmi vardı birde çift rahim varmışya onun tedavisi zaten ameliyat galiba bi ameliyatla ikisini halledecektir.bende rahim filmi çektircem işte adetimi bekliyorum..

filizim bende çift rahim sonucu 2 kez güşük yaptım 2. düşügümde ikiz gebelik oldugu için biri normal dogum diyerini ise kürtaj oldum ve 2 senedir hiç bi belirtim yoktu sadece kasıklarım çok agrıyodu hsg filim sonrası ögrendim yapışık oldugunu. senin ne sorunun var ?

Bende 8 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim canım.Kürtaj oldum ondan sonra oldu bu olay adet göremedim bende çok ağrım vardı..

Rahim yapışıklığı yüzünden kısırlıkla karşı karşıya kalan varmı?aranızda...............................................​
CADIARZU

merhaba arkadalım .
ben 3 kere hamilelik yaşadım 3 düşükten 2 tanesi kürtajla sonlandı ve ikisininde ertesinde rahim yapıştı.canının sıkmak istemem ama ben bunlları şu anda yaşıyan bir insan olarak bu yapışmların tekrarladığını bildiğimden ve her seferinde operasyondan sonra tekrarlama oraının yüksek olduğu bildiğimden artık çok umutlu değilim .İnternette çok araştırdım kısırlık olmayabilir hamilelik olabilir ama yenilenen bu melet şey eyer kendini yenilerse sağlıklı bir gebelik yaşamıyor ve gebeliğin sonlanıyor.Lütfen operasyondan sonra kontrolünü yaptır yani tekrar rahim filmi çektir lütfen. ve banada bildiklerin hakkında yaz istersen bende seninle bildiklerimi seninle paylaşırım...

Rahim filmi çektirdim canım açılma olayı olduktan sonra ama temiz çıktı çok şükür.Bişi çıkmadı yani umarım tekrarlamaz..

Merhabalar..bende 10 haftalık hamile iken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.arkasından rahimde septum yani perde olduğu anlaşıldı.bunun için iki kez histeroskopi ve laparoskopi ameliyatları oldum.bunların akabinde dr um vajinal ultrasonda yapışıklık gördüğünü ve ofis histeroskopisi yapılması gerektiğini söyledi.bu yöntemle yapışıklıkları açtı..bu yapışıklıkların geçirmiş olduğum ameliyatlar sonrasında oluşabileceğini söyledi..yapışıklıklardan sonra internetten edindiğim bilgilere göre spiral takıldığını öğrenmiştim.dr uma söylediğimde bu yöntemin eskiden uygulandığını artık spiral takmayı pek tercih etmediklerini iletti ve bana takmadı.sadece antibiyotik verdi ve adet olunca ilk 2.veya 3.günü gelmemi istedi..perşembe günü 3.günüm ve randevum var.bakalım neler söyleyecek durum nedir anlaşılacak..şimdilik perşembeyi bekliyorum..gelişmeleri aktarırım..:Saruboceq:

Rahim filmi çektirdim canım açılma olayı olduktan sonra ama temiz çıktı çok şükür.Bişi çıkmadı yani umarım tekrarlamaz..

çok iyi o zaman arkadaşım ,
bu demek oluyorki se artık hamile kalabilirsin.başka bir problemin varmı .yapışıklıktan hariç başka bir problem yani ...

çok iyi o zaman arkadaşım ,
bu demek oluyorki se artık hamile kalabilirsin.başka bir problemin varmı .yapışıklıktan hariç başka bir problem yani ...

Yok canım şimdilik bişi bakalım nasip artık..

slm arkadaşlar benimde kanallarım kapalı :( 14 yılık evliyim aranızda hiç tüplerin açılan varmı bitkisel ilaç kullanıpda 3 kez tübbebek denedim artık bırakdım tutmuo:( yardımcı olun lütfen.Allah (c.c) inş hepimize derman versin.:emir_bebek:

slm arkadaşlar benimde kanallarım kapalı :( 14 yılık evliyim aranızda hiç tüplerin açılan varmı bitkisel ilaç kullanıpda 3 kez tübbebek denedim artık bırakdım tutmuo:( yardımcı olun lütfen.Allah (c.c) inş hepimize derman versin

bende yapışıklık nedeni ile 2 kez hiteroskopi ve laparoskopi oldum cok sukur kanallarımda ve yumurtalıklarımda bır sorun cıkmadı.2.hıteroskpımı 10 gun once oldum şuanda cyclo prognova kullanıyoruum.deba sen benı korkutun sımdı tekrar yapısma konusunda.sen hıteroskopı oldunmuu durumun tekrarladımı yanı bunu merak ettım.allah ısteyen herkese versın ınşallah.bı de edındıgım bır bılgıye gore tekrar yapısma olsalıgı yapısıklıgın cok yogun oldugu durmlardaymıs.inş tekrar yapısmaz allahım sen duy sesımızı

bende yapışıklık nedeni ile 2 kez hiteroskopi ve laparoskopi oldum cok sukur kanallarımda ve yumurtalıklarımda bır sorun cıkmadı.2.hıteroskpımı 10 gun once oldum şuanda cyclo prognova kullanıyoruum.deba sen benı korkutun sımdı tekrar yapısma konusunda.sen hıteroskopı oldunmuu durumun tekrarladımı yanı bunu merak ettım.allah ısteyen herkese versın ınşallah.bı de edındıgım bır bılgıye gore tekrar yapısma olsalıgı yapısıklıgın cok yogun oldugu durmlardaymıs.inş tekrar yapısmaz allahım sen duy sesımızı

cnm öncelikle geçmiş olsun..bende malesef kürtaj sonrası ileri derecede yapışıklık geçirdim.. 4 kez histeroskopi 1 kez laparoskopi oldum..histereskopi amaliyatımdan sonra yapışıklık açılmıştı ama spiral çıkınca tekrarladı..sonra laparoskopi oldum şu anda gayet iiyim..5 ay oluyor amaliyatımdan sonra düzenli adet oluyorum.. binlerce kez şükür RABBİME.. şu anda bebek için tedavi oluyorum..bildiğim kadarıyla deba şu anda hamile..tüp bebekle hamile kaldı.. darısı bizlerin başına inşş...:Saruboceq:

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Back
X