arkadaşlar herkese mhb ve herkese geçmiş olsun. evime yeni geldim yine ankaraya dr a gittim. hemn size gelişmeleri yazmak istedim. sier cnm bende senin gibi batıkentte selçuk beye gittim. adet dönemine girmişsin bekleyelim adet olacakmısın dedi ama olmadım..geçen hafta tekrar gittim histeroskopi yaptı bende çok şiddetli yapışıklık var sadece histeroskopiyle açamıyacağım dedi. benim de durumumu görebilmem için anestezi yapmadı. ama okadar acı çektimki amaliyathaneyi resmen yıktım. :gitme: şimdi ilaç verdi ayın 15inde laparoskopi ve histeroskopi yapacağım durumun çok ciddi dedi. rahmimin sol tarafı tamamen kapalı sağ tarafın sadece 1/3 açık.çok ciddi bi amaliyat geçeireceksin dedi ve şu anda bekliyorum. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. bu zor günlerde geçecek inş..
Canım gerçekten çok çok geçmiş olsun..selçuk bey den ben çok memnunum..çok ilgili, çok kibar kesinlikle gereksiz yere moral bozan dr lardan değil, ve dee en önemlisi çookk vicdanlı bir dr.bilirsinki çoğu dr larımız maalesef vicdan yönünden yoksun..canım başına gelenler tamamen bir dr unun hatasıysa seni destekliyorum.mahkeme konusundada sonuna kadar git ve böylece başkalarının canlarını yakamasın!! bunun içinde seni tebrik ediyorum gerçekten..sen çok güçlü birisin yazdıklarından hissedebiliyorum bunu.. o yüzden bu illettende selçuk beyin sayesinde kurtulacağına inanıyorum arkadaşım..inşallah ameliyatlarında çok iyi geçer ve bizlere de güzel haberlerini verirsin canım.