- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #2.081
Eet bende öyle yapmayı düşünüyorum aktardan kendim alıp karıştırayim diyorum... dün telefon ettim 50 tl dedi 15 tl kargo ücreti dedi bana pahali geldi biraz 50 tl.. içinde neler var dedim buna söyledi ekstra söylemedi gi bişey cami bilmem
Bide gerçekten stres acayip etkiliyor...
Şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın olurum yine histeroskopi olacağım bu aydan baslayim diyorum nar suyuyla birlikte.. ya ben nar suyunu da çok zor içiyorumama mecbur içeceğim...
Bakalım bende etkisi nasıl olacak burdan yazarım mutlaka bekleyip göreceğiz. .
Peki sen bu bitkileri haşladin mi yoksa demleyip mi içtin![]()
İşe yarar inşallah saraçoğlu çok emin konuşuyor düzenli kullanmaya çalışıyorum bende yazarım burdan sonucu sona yaklaştım.Çayı demleyerek içiyorum ayva yaprağım bitti yakınlardaki aktarlarda bulamadım mevsiminde ayva yaprağı bulamıyorum iyi mi
nar suyu beni de çok zorluyor(2 bardak içiyorum ben) normalde bitki çaylarını seve seve içerim ama nar suyu miğde asitini arttırıyor sanırım ayrıca tansiyonum zaten 9/6 birde nar düşürüyor içtikten sonra 1 saat jöle kıvamında dolaşıyorum.Bitecek inşallah az kaldı sonrasında bebiş/ler düşürecek tansiyonumu[/QUOTE]
Ayy inşşşş... ben bugun adet oldum histeroskopi olacam yine hersey yolunda gider inş da transfer olurum artık ..
Bende yarın alıp basliycam bitkileri malum nar suyunuda.. Bakalım bi fark olacakmi.. Bu arada doğum kontrol hapı da içecem inş bi yan etkisi olmaz...